- 18 Şubat 2025
- 363
- 209
- 18
- 29
- Konu Sahibi cilekkokusu90
İyi o zaman en azındanYa zaten normal standart dozda baslicam pıhtılasmasi olmayanlara bile verilen dozda yani.![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyi o zaman en azındanYa zaten normal standart dozda baslicam pıhtılasmasi olmayanlara bile verilen dozda yani.![]()
Yok ya daha ilaçlari kullanıyorumİyi o zaman en azındantransfer tarihi belli mi?
Henüz bulamadım. Bikaç farklı doktora daha gideceğim bulana kadar.Merhaba kocaelinde iyi bir doktor buldunuz mu acaba? Ben de arıyorum da
Cok gecmis olsun. Bende de bahsettiginiz genlerde heterozigot mutasyon var hatta bir iki baska gende de var ama onemli olan faktör V imis. Transfer gunu itibariyle kan sulandirici igneye basladim ben hala da devam ediyorum 10. Haftaya girdik.
Ben çok anlamıyorum benım nasıl sızce doktor hamıle kalmadan once basla dedı ama 2 aydır kalamdım bu ay yutmamam kararı aldım kaldıktan sonra yutsam dıyeMerhaba, fv 1299 heterozigot benim
Sizde homozigot da var bence doktorunuzu dinleyin. Ben de transfer günü başlamıştım kan sulandırıcya. Hamile kalmanın bununlla bir ilgisi yok aksine pıhtı riskini önler bence doktorunuzu dinleyin, ben iğne kullanıyorum siz hap mı?Ben çok anlamıyorum benım nasıl sızce doktor hamıle kalmadan once basla dedı ama 2 aydır kalamdım bu ay yutmamam kararı aldım kaldıktan sonra yutsam dıye
Merhaba, fv
Benim tüp bebek degıl dogal yoldan kalmaya calısıyorum önce coraspın sonra hamıle kalırsan ogrendıgımız gub ıgne dedıSizde homozigot da var bence doktorunuzu dinleyin. Ben de transfer günü başlamıştım kan sulandırıcya. Hamile kalmanın bununlla bir ilgisi yok aksine pıhtı riskini önler bence doktorunuzu dinleyin, ben iğne kullanıyorum siz hap mı?
Merhaba, 1.trimesterde iğneyle beraber aspirin de kullanmışmıydınız?Cok gecmis olsun. Bende de bahsettiginiz genlerde heterozigot mutasyon var hatta bir iki baska gende de var ama onemli olan faktör V imis. Transfer gunu itibariyle kan sulandirici igneye basladim ben hala da devam ediyorum 10. Haftaya girdik.
Merhaba, hayir aspirine alerjim var.Merhaba, 1.trimesterde iğneyle beraber aspirin de kullanmışmıydınız?
Anladım. Kilonuz kaçtı 4000lik kullanırken? Ben 10.haftamdayım hematolog kararsız kaldı doz konusunda sonra neyse 12.haftada 0,6ya geçersin falan dedi o yüzden çok rahatsız oldumMerhaba, hayir aspirine alerjim var.
Ben 58 ile başlamıştım şu an 68 im hala aynı 0,4lük kullanıyorum, 30. haftadayız, doktor sordum ama değiştirmediAnladım. Kilonuz kaçtı 4000lik kullanırken? Ben 10.haftamdayım hematolog kararsız kaldı doz konusunda sonra neyse 12.haftada 0,6ya geçersin falan dedi o yüzden çok rahatsız oldumbende faktör II ve protrombin heterozigot
Bende 58le başladım şimdi 10.haftadayım 59 olmuşum. Biraz rahatladım maşallah sağlıkla kucağınıza alınBen 58 ile başlamıştım şu an 68 im hala aynı 0,4lük kullanıyorum, 30. haftadayız, doktor sordum ama değiştirmedi
Bende 58 ile başladım 10.haftadayım 59 olmuşum. Biraz rahatladım maşallah sağlıkla kucağınıza alınBen 58 ile başlamıştım şu an 68 im hala aynı 0,4lük kullanıyorum, 30. haftadayız, doktor sordum ama değiştirmedi
Suanlik stabil gidiyor, doktor problem gorurse yukseltir siz kafaniza takmayin. Saglikla alin kucaginiza insalllah siz deBende 58 ile başladım 10.haftadayım 59 olmuşum. Biraz rahatladım maşallah sağlıkla kucağınıza alıninsan ister istemez düşünüyor besleniyor mu kan akışı nasıldır diye böyle olunca. Siz güzel bir örnek oldunuz, mutlu oldum sağolun
![]()