Gidicem yoksa aklımdan çıkmıyor istem dışı sürekli kötü şekilde aklıma geliyorAcilen doktora gidin .
Tatili falan da beklemeyin .
İnsanlar size çoluk çocuğunu emanet ediyor.
Düşünce yapınız hiç sağlıklı değil.
Evet yoksa kafayı yicemİnsanları rahat bırak acilen kendini tedaviye götür ara tatil bekleyecek durumun yok
Aynen de öyle bizim evimiz yıkıldı biz çıktık o evden. Altta dükkan falan da yoktu. Eski bir bina da değildi. Yani insanlar gayet açıklamalar yapmış gelip dükkana bakılmış konu sahibi acilen tedavi olmalıHanımefendi biraz ağır yazacağım ki sizin gibi başka varsa o da toparlansin diye
Eğer sizin ölüm saatiniz geldiyse bırakın kolonu her tarafı çelikten yapilmis yüzde yüz koruyucu bir kafeste bile siz ölürsünüz
Bilmiyorum müslüman misiniz
Allah'a inanıyor musunuz
Dinimizde elbette önlem almak var
Fakat sizinkisi bu da değil başka bir şey
Önlemimi alırım duamı ederim yatar mis gibi uyurum Allah'tan başka kim koruyabilir onun iradesi dışında yaprak kimildamaz
Bu takintiniz ne kadar anlamsız
Bende istem dışı tamamen isteyerek olan bir şey değilBu kadar paronayak birisine yine nazik davranmışlar. Tedavi olun.
Gidicem en kısa zamandaHanımefendi ögretmenmişsiniz zaten dersiniz olmayan bir saatte randevu alın gidin hastaneye. Bu psikolojiyle öğrencileri de kötü etkilersiniz.
Bu haberlerde sosyal medyada hep dükkanlı evlerden korkun diyorlar o yüzden psikolojimi acayip bozduAynen de öyle bizim evimiz yıkıldı biz çıktık o evden. Altta dükkan falan da yoktu. Eski bir bina da değildi. Yani insanlar gayet açıklamalar yapmış gelip dükkana bakılmış konu sahibi acilen tedavi olmalı
Haklısınız bir an önce gitmem şartDepremden daha tehlikeli olan şu anki ruh haliniz. Anksiyete mıdır paranoya mi panik atak mi onu doktor teşhis eder ona göre ilaca başlar. Etki etmesi min. 1 ayı bulurm tıbbi açıdan bilgim yok ama şahsi deneyimime göre bu tarz hastalıklar tedavi edilmedikçe daha çok ilerliyor. Cumartesi çalışan özel hastaneler var. Onlardan randevu alıp gidebilirsiniz. Ara tatil bayrama denk gelecek zaten uzman doktor bulamazsınız. Beklemeye gerek yok
Aynen olabilir ,sizinde konuşma tarzınız bu kadar terbiyesizce mi ?hakaret olarak söylemiyorum doğuştandır belki …Zeka seviyeniz biraz düşük mü ? Hakaret olarak söylemiyorum hani düşük zekalılık diye bir hastalık var ya
İnanın elimde değil ,istem dışı oluyor bir kere tedirgin oldum devam ediyor bir ses çıksa acaba kolon falan mı patlıyor diyorum korkuyorum.Ya Allah aşkına bir musluk degistirmek için usta 30dk uğraşıyor kolon kesmek o kadar kolay mı biraz mantıklı düşünün lütfen. Böyle yaşanmaz. Bir süre sonra çocuğunuz da panik atak hastası olacak ne görürse onu kopyaliyor çocuklar.
İnanın elimde değil ,istem dışı oluyor bir kere tedirgin oldum devam ediyor bir ses çıksa acaba kolon falan mı patlıyor diyorum korkuyorum.
Bu haberlerde ve sosyal medyada dükkanlı evler sıkıntılı diyorlar ondan çok etkilendim
Çok haklısnız sosyal medyadan uzak durmak şart oldu sürekli deprem ve kolon vs haberleri var en iyi fikir uzak durup bir süre bakmamakta.. haklısnız ailemi etkiliyor ve psikolojik olarakta iyiye gitmiyorO zaman sosyal medyadan bir süre uzak durun. destek almayı bırakmayın.bir süre sonra olmayan sesler duymaya başlarsınız. Ya da en ufak ses sizin için çok yüksek bir sese donusur. Akıl sağlığınız için çabalayin. Anneliginiz evliliğiniz her şeyden önce sağlığınız elinizden gidiyor. Çocuğunuzu da düşünün artık ve normallesin.
Geçer insallahÇok haklısnız sosyal medyadan uzak durmak şart oldu sürekli deprem ve kolon vs haberleri var en iyi fikir uzak durup bir süre bakmamakta.. haklısnız ailemi etkiliyor ve psikolojik olarakta iyiye gitmiyor
Gına getirdiniz zzz....Arkadaşlar alt katımız Bodrum ve giriş 1 senedir tekstil dükkanı kesim hane yan bina altıda konfeksiyon tarzı dikim yapıyor geçen günde konu açmıştım buraya ben önceden bir kaç defa baktım belediyeyide çağırdık mühendis geldi yüzeysel kolonlara baktı sorun yok dedi geçen gün iş yeri sorumlusu eşimi çağırmış ,gelip dükkanı gezin eşinizde gelsin demiş ben bir kaç defa gittiğim için orada önceden çalışan kişi benimle tartışmıştı eşimden özür dilemişler onu işten çıkardık demişler ben gitmedim eşim gitti foto çek dedim çekmiş baya kolon var adam biz yapmayız falan demiş tüm dükkanı gezdirmiş ama şimdide ya güven sağlamak için keserlerse diye düşünüyorum ev işi yapamıyorum kolon kesecekler gibi geliyor dükkanın kapsının önünde bişey konuşuyorlar sanıyorum ki kolon kesme hakkında konuşuyorlar adam telefon ile konuşuyor bu konu sanıyorum ..sanıyorum ki şok alan açıp başka makinalarda koymak için yapacaklar gibi geliyor sürekli doktora ara tatilde gidicem çünkü öğretmen olduğum için şuan gidemem …bir psikiyate gidicem kafayı yicem çocuğuma eşime adapte olup ilgilenmiyorum../
Adamlarda problem yok sizde var.Arkadaşlar alt katımız Bodrum ve giriş 1 senedir tekstil dükkanı kesim hane yan bina altıda konfeksiyon tarzı dikim yapıyor geçen günde konu açmıştım buraya ben önceden bir kaç defa baktım belediyeyide çağırdık mühendis geldi yüzeysel kolonlara baktı sorun yok dedi geçen gün iş yeri sorumlusu eşimi çağırmış ,gelip dükkanı gezin eşinizde gelsin demiş ben bir kaç defa gittiğim için orada önceden çalışan kişi benimle tartışmıştı eşimden özür dilemişler onu işten çıkardık demişler ben gitmedim eşim gitti foto çek dedim çekmiş baya kolon var adam biz yapmayız falan demiş tüm dükkanı gezdirmiş ama şimdide ya güven sağlamak için keserlerse diye düşünüyorum ev işi yapamıyorum kolon kesecekler gibi geliyor dükkanın kapsının önünde bişey konuşuyorlar sanıyorum ki kolon kesme hakkında konuşuyorlar adam telefon ile konuşuyor bu konu sanıyorum ..sanıyorum ki şok alan açıp başka makinalarda koymak için yapacaklar gibi geliyor sürekli doktora ara tatilde gidicem çünkü öğretmen olduğum için şuan gidemem …bir psikiyate gidicem kafayı yicem çocuğuma eşime adapte olup ilgilenmiyorum../
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?