- 21 Kasım 2017
- 28.683
- 124.278
- 598
Beğendiğin şeyin alınması için onun sizi yoklaması lazım, sizin onu değil.Yani önden yoklamak bence mantıksız değil beğendiğim şeyi almasıno isterim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Beğendiğin şeyin alınması için onun sizi yoklaması lazım, sizin onu değil.Yani önden yoklamak bence mantıksız değil beğendiğim şeyi almasıno isterim
Bagetlerde güzel ama tektaş klasik o yüzden daha güzel geliyor banaBeğeniyorsan baget de aldırabilirsin. Tektaş diye kısıtlama.
Bayadır yokladı zaten yüzük numaramı istiyor bir kaç aydır konuyu da o açtıBeğendiğin şeyin alınması için onun sizi yoklaması lazım, sizin onu değil.![]()
Yahu bilmemesine inanıyo musun gerçekten? Değil basından nişan geçmesi bugun ortaokul-liseye giden cocuklar bile evlenme teklifinde tektas yüzügü bilir, milyon tane dizi filmde geçer. Hala cimrilik peşinde sen bu adamla evlilik hazırlığında kafayı yersinArtık seviyorum
düzelme var pintilikte
Ben de öyle düşünüyordum, klasikten şaşmayayım dedim ama sonra bagetler de aklımda kaldı. Onu da doğum hediyesi diye kitledim.Bagetlerde güzel ama tektaş klasik o yüzden daha güzel geliyor bana
Haklısınız vallaYahu bilmemesine inanıyo musun gerçekten? Değil basından nişan geçmesi bugun ortaokul-liseye giden cocuklar bile evlenme teklifinde tektas yüzügü bilir, milyon tane dizi filmde geçer. Hala cimrilik peşinde sen bu adamla evlilik hazırlığında kafayı yersin
benim de evlilik teklifi yüzüğüm bagetti. sonra onu günlük kullanmam zor geldiği için prenses kesim de aldı sağolsun. geçen gördüm bi kadın yüzük parmağına ve orta parmağına iki yüzük takmıştı.Ben de öyle düşünüyordum, klasikten şaşmayayım dedim ama sonra bagetler de aklımda kaldı. Onu da doğum hediyesi diye kitledim.![]()
Yüzük numarasını değil, tarzını yoklamalı. Yüzük boyutu tekliften sonra da ayarlanır, o önemli değil. Adam alyans için soruyormuş resmen baksanıza.Bayadır yokladı zaten yüzük numaramı istiyor bir kaç aydır konuyu da o açtı
altın konusunda bilezik modeli değil de gramı önemli değil midirHaklısınız valla
Altın konusu da açıldı trabzon burması dedim mırın kırın etti biraz sonra da ne gerekiyorsa tabi diyor
Tabiki öyle kaç gram istenir onu da bilmiyorumaltın konusunda bilezik modeli değil de gramı önemli değil midir
Direkt gömdüm derken nasıl yani?Yüzük numarasını değil, tarzını yoklamalı. Yüzük boyutu tekliften sonra da ayarlanır, o önemli değil. Adam alyans için soruyormuş resmen baksanıza.
Eşimin memleketinde pırlanta gereksizdir, altına boğulur gelinler. Tektaş alsalar bile ucuz, dandik bir şey alınır sembolik olarak. Eşim ağzımı aramıştı mesela, ben direkt gömdüm buna. Yorumlarından çıkardı nasıl bir şey istediğimi. Yoklama dediğin budur.![]()
Normalde istemek çok keko gelir bana ama bu adama ağzınızla söylemezseniz bir çöp bilezik alır anca.Tabiki öyle kaç gram istenir onu da bilmiyorum
EvetNormalde istemek çok keko gelir bana ama bu adama ağzınızla söylemezseniz bir çöp bilezik alır anca.![]()
Merak ettim:)yani şimdi birşey diyecem herkes üstüme çullancak diye korkuyorum![]()
Kaç karat alınmalı ben de pek bilmiyorum![]()
ben nişanlıyım herhangi bir altın talebimiz olmadı istenmez zaten. aklı olan bilir düğünde ne yapılır. o bilmiyorsa ailesi bilir. benim sevgilimle aramla muhabbeti hiç geçmedi. sadece kaynanam Kurban Bayramı'nda model sordu işte 1 tane 20 gramlık mi alayım yoksa 2 tane ajda mı alayım diye gelin kocundaTabiki öyle kaç gram istenir onu da bilmiyorum
Ne bileyim sen gönder ben alırım dedi ya.Bana şu kadar karat al da denilmez ki küçük alsa ne olacak yani geri mi cevirceksiniz? Amacınız aşk mı maddiyat mı? Karatı mı var bu işin?
biraz değer vermekle alakalı olarak gören çok insan var bunu. hani sonuçta evlilik yüzüğü çok duydum maaşının 3-4 kat fazlasına yüzük aldıran. işte ömür boyu takılıyor değerli olsun isteniyor. karşı tarafa bakmak lazım yani amacı aşk olan adam parasına da acımaz diye düşünüyorumBana şu kadar karat al da denilmez ki küçük alsa ne olacak yani geri mi cevirceksiniz? Amacınız aşk mı maddiyat mı? Karatı mı var bu işin?
ben nişanlıyım herhangi bir altın talebimiz olmadı istenmez zaten. aklı olan bilir düğünde ne yapılır. o bilmiyorsa ailesi bilir. benim sevgilimle aramla muhabbeti hiç geçmedi. sadece kaynanam Kurban Bayramı'nda model sordu işte 1 tane 20 gramlık mi alayım yoksa 2 tane ajda mı alayım diye