Tektaş almamak için mi?

biraz değer vermekle alakalı olarak gören çok insan var bunu. hani sonuçta evlilik yüzüğü çok duydum maaşının 3-4 kat fazlasına yüzük aldıran. işte ömür boyu takılıyor değerli olsun isteniyor. karşı tarafa bakmak lazım yani amacı aşk olan adam parasına da acımaz diye düşünüyorum
Maaşının 3-4 katı asla almaz 600 bin filan yapıypr öyle bişey desem ayrılır herhalde😁😁😁

biraz değer vermekle alakalı olarak gören çok insan var bunu. hani sonuçta evlilik yüzüğü çok duydum maaşının 3-4 kat fazlasına yüzük aldıran. işte ömür boyu takılıyor değerli olsun isteniyor. karşı tarafa bakmak lazım yani amacı aşk olan adam parasına da acımaz diye düşünüyorum

Bende tunç teli alsın demiyorum da bana şunu al diyemem yani artık o kadarını da düşünsün yahu 😀 bilerek mi yapıyor ne 😀 gidip en pahalısını begenceksin aslında öyleleri yaranıyor benim ki de laf yani 😀😀😀

Arkadaşlar 1 yıldır bir sevgilim var az çok biliyorsunuz. Bir süredir yüzük ölçümü soruyordu. Ben de öğrendim ama söylemedim kendimi hazır hissetmiyordum. Uzak mesafe ilişkisi. Neyse konu nasıl geldi tam hatırlamıyorum nasıl yüzük baktığımı söylüyordum. Ve tektaş alıcağından haberi yok. Nasıl edicektin neyle edicektin dedim alyansla edicekti herhalde. Olur mu tektaş olucak dedim. Tamam sen gönderirsin ona göre alırım Atasay dan filan iyi bir yerden diyor. Bu kişinin başından bir nişanlılık geçmişti bilmemesi çok anormal değil mi?
Özel evlilik teklifi yapacak mı acaba istiyorsan açık açık söyle erkekler imadan anlamaz.

Bende tunç teli alsın demiyorum da bana şunu al diyemem yani artık o kadarını da düşünsün yahu 😀 bilerek mi yapıyor ne 😀 gidip en pahalısını begenceksin aslında öyleleri yaranıyor benim ki de laf yani 😀😀😀
ben de diyemem. demedim de hiç.

Direkt gömdüm derken nasıl yani?
Bir arkadaşımız vardı, ona tektaş ve beştaş alınmış. Taşlar da eşşek kadar, pırlanta değil. O boyutta pırlantayı Bülent Ersoy takar ancak, elin yarısını kaplıyor ajdjsj. Dedim böyle yüzük takacağıma şerefimle bekar kalırım daha iyi. Neden ki diye sorguladı. Ben de saydırdım işte. Tektaş dediğin pırlanta olur diye başladım, adamın pintiliğinden girdim, kıroluğundan çıktım. Maddi durumu kötü olsa saydırmazdım ama para varken harcamayanlara uyuz oluyorum. Ömürde bir kere alınan şey. 😵‍💫

Yani bana göre bilmiyorum ne uzağım ne yakınım bu konulara ama var yani onu demek istedim.
evet kuzenim evlenirken kız tarafı istedikleri.her şeyi kağıda yazıp verdiler. üstüne süt parası istediler. şok olmuştum

Seviyorum ama takılırım ki yine.
Tam cimri değil idare ederim gibi geliyor.
Çünkü bazen de gözü görmeden harcıyor.
Psikoloğumda önem verdiği metalar farklı diyor.
Evlenince tam cimri olacak. Biz sevgiliyken eşim yağdırıyordu, evlendik biraz normale döndü, şimdi nereden kıssak diye bakıyor. Eşim gibi adam bile böyle olduysa sizinkini düşünmek istemiyorum.

Back
X