Tektaş almamak için mi?

önceki konularınızı vs. bilmiyorum, ama bana sadece bu diyaloğa bakarak cok zorlama bir teklif hissi geldi bana. cocukken yılbaşı hediyemi annemle alıp bana bunu ver der ağacın altına koyardım yeni yıl akşamı aynı ona benzemiş.

parası yok diyelim, bunu sizin zaten bilmeniz ve o adamdan tektaş beklememeniz lazım. ha bu fedakarlığı yapmak zorunda mısınız? hayır. bu devirde parasız adam istemem diyen kadını yerden göğe anlarım.

bu tarz bi zorlama teklif sizi mutlu ediyor mu? sadece bunu sormak istedim. daha ilişkinin en başında en heyecanlı günlerde, en heyecanlı anlarda ben böyle bi zorlama teklife aşırı bozulurdum.​
Teklif zorlama değil asla benimle evlenmeyi gerçekten istiyor ve ısrarcı olan taraf o, yüzük konusunu açan taraf hep o. Ailene söyledin mi ne zaman tanışıcaz vs. Zaten o sormasa ne gidip bakıcam yüzük ölçüme deli gibi kendi kendime😁

Hadi diyelim ki tektaş almamak için böyle davrandı. Sizin için fark edecek mi? Öyle gözü kapalı evleneceksiniz ki sanırım çoook sonradan ayılacaksınız. İnşallah pişman olmazsınız o noktada. Çünkü önemli olan ne o tektaş,ne evlilik teklifi,ne de bu tarz ıvır zıvırlar. Bunlar bir günde geçiyor ama istemediniz özellikleri olan bir adamla evlilik ömür boyu.

Hadi diyelim ki tektaş almamak için böyle davrandı. Sizin için fark edecek mi? Öyle gözü kapalı evleneceksiniz ki sanırım çoook sonradan ayılacaksınız. İnşallah pişman olmazsınız o noktada. Çünkü önemli olan ne o tektaş,ne evlilik teklifi,ne de bu tarz ıvır zıvırlar. Bunlar bir günde geçiyor ama istemediniz özellikleri olan bir adamla evlilik ömür boyu.
Bence gözü kapalı evlenmiyor ya. Gayet farkında bir şeylerin. Değiştirebilirse ne ala, değişmezse de en kötü ihtimal boşanır ama Avrupa ülkesi oturum/çalışma izni, vatandaşlığı vs. yanına kâr kalır. Mantık bu. Aynı adam Türkiye’de yaşasa eminim zorlamazdı bu kadar, kestirip atardı. Ben de başlarda istemiyordum pinti bir adamla uğraşmasını, artık sadece bol şans diliyorum.

Bence gözü kapalı evlenmiyor ya. Gayet farkında bir şeylerin. Değiştirebilirse ne ala, değişmezse de en kötü ihtimal boşanır ama Avrupa ülkesi oturum/çalışma izni, vatandaşlığı vs. yanına kâr kalır. Mantık bu. Aynı adam Türkiye’de yaşasa eminim zorlamazdı bu kadar, kestirip atardı. Ben de başlarda istemiyordum pinti bir adamla uğraşmasını, artık sadece bol şans diliyorum.
Farkındayım değişmese de bu şekilde mutlu olurum bence. Aynı evde kalınca anladım. Uyumluyuz bir çok konuda. Çok çalışkan dolu biri hayata bakışı sürekli çalışmak ilerlemek istemesi benim düşüncelerimle aynı. Gezmeyi yemeyi içmeyi seviyor bunlardan asla kısmıyor. Yada sporu, dil kursu vs hobileri var. Bir otelde kaldığı zaman iyisi olsun rahat edelim diyor. Şirket kurma hayali var vs. Ben de çok savurgan biri değilim. Yaşlılığı da düşünmek lazım diyor. Mantıksız da gelmiyor.
Benim Avrupa ya gitmem zor değil mesleğim her yerde geçerli zaten Avrupa ya gitmek için biriyle evleneyim kafasında biri değilim , şu an iş arıyorum bulup gitmek istiyorum.
Türkiye de yaşasa da evlenirdim bu kadar dolu biri karşıma hiç çıkmadı.

Artı eksi tablosu yaptım kendime tek sıkıntılı yönü bu. O da önem verdiği metalar farklı diyor psikoloğum. Bir çok buluştuğumuz ortak nokta var. Gözü kapalı bir evlilik mi bu gerçekten? Ne kadar tanıyorsunuz karşı tarafı?

Elbette bize anca hayır dua etmek kalıyor. Bile isteye görmemezlikten gelerek evlenmek çok korkutucu benim için. İlginç. Sonuçları çok merak ediyorum inşallah iyi olur.

Artı eksi tablosu yaptım kendime tek sıkıntılı yönü bu. O da önem verdiği metalar farklı diyor psikoloğum. Bir çok buluştuğumuz ortak nokta var. Gözü kapalı bir evlilik mi bu gerçekten? Ne kadar tanıyorsunuz karşı tarafı?
Benim için gözü kapalı. Karşı tarafı tanımam imkansız şu platformda,sizin anlattıklarınızdan yola çıkıyorum.
Evlilik bana göre artı eksi tablosu yapılacak bir kurum değil. Üstelik en başındaysanız. Hani 10 yıllık evlisinizdir,2-3 çocuk vardır,adamın huyları batmaya başlar,artı eksi tablosu o zaman yapılır. Daha hiç bir şey yokken istediğiniz kadar yapın o tabloyu 1 tane eksi yön evlendikten sonra 100 misline çıkar çünkü. Aynı evde kısa süreli yaşayarak bunu anlayamazsınız. Şu anda sizi rahatsız etmeyen eksi yön,evlilik esnasında uykularınızı kaçırır. O yüzden gördüğünüz ve tanıdığınız adamla her konuda okeyseniz evlenmelisiniz bence. Tabii seçim sizin,hayat sizin. Buradaki hiçbir üye sizin mutsuzluğunuzu istemez. Sadece söyler geçeriz en fazla.

Ya ben sizi bayadir takip ediyorum da, ben adamı cimri bulmuyorum. Yani ya da cimriyse de ben de cimriyim öyle diyim. Kendisine kısmıyor, dışarıya kısıyor ki ben de öyleyimdir. Sadece çok sevdiğime kismam ki bence büyük bir aşk duymadığı için harcama yaparken boşa gidecek para gözüyle yapıyor. Kendim dışında kimseye para harcamayı sevmediğim için adamı çok içselleştirdim 😆 kimi sevgilime karşı da bu hissim olurdu, severdim de yani para harcamak istemezdim, kiminde daha çok isterdim. Bence aşk yok, sevgi de öyle aman aman değil. Yani yine siz bilirsiniz tabi sizin açınızdan da Avrupa kapısı gibi adam. Ben kendim de giderim diyorsunuz ama 1 senedir bir gelişme olmadığına göre pek de öyle değil durum.

Benim için gözü kapalı. Karşı tarafı tanımam imkansız şu platformda,sizin anlattıklarınızdan yola çıkıyorum.
Evlilik bana göre artı eksi tablosu yapılacak bir kurum değil. Üstelik en başındaysanız. Hani 10 yıllık evlisinizdir,2-3 çocuk vardır,adamın huyları batmaya başlar,artı eksi tablosu o zaman yapılır. Daha hiç bir şey yokken istediğiniz kadar yapın o tabloyu 1 tane eksi yön evlendikten sonra 100 misline çıkar çünkü. Aynı evde kısa süreli yaşayarak bunu anlayamazsınız. Şu anda sizi rahatsız etmeyen eksi yön,evlilik esnasında uykularınızı kaçırır. O yüzden gördüğünüz ve tanıdığınız adamla her konuda okeyseniz evlenmelisiniz bence. Tabii seçim sizin,hayat sizin. Buradaki hiçbir üye sizin mutsuzluğunuzu istemez. Sadece söyler geçeriz en fazla.
Her konuda okey mi o çok zor değil mi yahu. İllaki uyuşmayan nokta çıkar yani yaşım 33 bir tane her konuda uyduğum sevgilim olmadı

Ya ben sizi bayadir takip ediyorum da, ben adamı cimri bulmuyorum. Yani ya da cimriyse de ben de cimriyim öyle diyim. Kendisine kısmıyor, dışarıya kısıyor ki ben de öyleyimdir. Sadece çok sevdiğime kismam ki bence büyük bir aşk duymadığı için harcama yaparken boşa gidecek para gözüyle yapıyor. Kendim dışında kimseye para harcamayı sevmediğim için adamı çok içselleştirdim 😆 kimi sevgilime karşı da bu hissim olurdu, severdim de yani para harcamak istemezdim, kiminde daha çok isterdim. Bence aşk yok, sevgi de öyle aman aman değil. Yani yine siz bilirsiniz tabi sizin açınızdan da Avrupa kapısı gibi adam. Ben kendim de giderim diyorsunuz ama 1 senedir bir gelişme olmadığına göre pek de öyle değil durum.
Gelişme olmadığını nerden biliyorsunuz :)

Evet adam pinti ama burda derdi para olmayabilir, belki de beğendiğini seç at onu alayım demek istedi ... bana kalırsa heyecansız ve kazmaca bir teklif ama sen bilirsin tabi konu sahibesi bu adamdan da öyle romantik teklif falan beklenmezdi zaten sdhdgdgdgd

Her konuda okey mi o çok zor değil mi yahu. İllaki uyuşmayan nokta çıkar yani yaşım 33 bir tane her konuda uyduğum sevgilim olmadı
Doğru insanlarla doğru zamanda denk gelmemişsinizdir.
Uyuşmayan nokta da değil aslında anlatmak istediğim,sizin için soru işareti olmamalı,her huyu tam size göre olmasa da göze batmamalı,sizin için sorun teşkil etmemeli. Somut örnek vereyim, ben eşimi arkadaş-meslektaş ortamında tanıdım, çoğu konuda farklı fikirlere sahibizdir ama bu hiç birimizi rahatsız etmedi,hiç acaba demedim ben. Bir olay yaşandığında,acaba böyle mi düşündü,şunu mu aklına getirdi demedim. Kimse dört dörtlük mükemmel değildir ama önemli olan karşılıklı farklılıkları ne derece dert ettiğinizdir.

Ve en önemlisi,hiç kimse değişmez. Kendini kısa süreli saklar ama asla değişmez. Pintiyse o pintilik mutlaka bir yerlerden fırlar çıkar. Önceliği farklı vs muhabbetleri hikaye,uzmanların bu konulardaki meseleyi yumuşatma tekniğidir,inanmayın. Kendi akıl süzgeciniz var,iyi düşünün,doğru değerlendirin.

Doğru insanlarla doğru zamanda denk gelmemişsinizdir.
Uyuşmayan nokta da değil aslında anlatmak istediğim,sizin için soru işareti olmamalı,her huyu tam size göre olmasa da göze batmamalı,sizin için sorun teşkil etmemeli. Somut örnek vereyim, ben eşimi arkadaş-meslektaş ortamında tanıdım, çoğu konuda farklı fikirlere sahibizdir ama bu hiç birimizi rahatsız etmedi,hiç acaba demedim ben. Bir olay yaşandığında,acaba böyle mi düşündü,şunu mu aklına getirdi demedim. Kimse dört dörtlük mükemmel değildir ama önemli olan karşılıklı farklılıkları ne derece dert ettiğinizdir.

Ve en önemlisi,hiç kimse değişmez. Kendini kısa süreli saklar ama asla değişmez. Pintiyse o pintilik mutlaka bir yerlerden fırlar çıkar. Önceliği farklı vs muhabbetleri hikaye,uzmanların bu konulardaki meseleyi yumuşatma tekniğidir,inanmayın. Kendi akış süzgeciniz var,iyi düşünün,doğru değerlendirin.
Ben de zaten bu huyuyla idare edebilirim diye düşünüyorum o kadar çok bana uyan öne çıkan tarafı var ki. Kendisini sakladığını düşünmüyorum tam olarak neyse o. Hatta ben uzun saatler çalışırım bu senin için sıkıntı olur mu diye de sordu herşeyi söylüyor açık açık. Bu adamdan çok sürpriz çıkacağını beklemiyorum ben.

Back
X