• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tektaş pırlanta gitti çöpçülere nasıl ulaşılır

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Balliciklokma1234

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Mart 2019
1.658
605
123
Kızlar bugun arkadaşlarımla bizdeydik arkadaşım o an yüzüğünü tezgaha koymuş. Bi arkadaşımız da tezgahı temizletkem çöpe atmış fark etmeden. Biz her şeyi şu an fark ettik. Çöp arabası 9 da gitti. Çöpçülere ulaşmak mümkün müdür? Kendimi inanılmaz kötü hissediyorum nolur yardım eder misiniz

Kızlar bugun arkadaşlarımla bizdeydik arkadaşım o an yüzüğünü tezgaha koymuş. Bi arkadaşımız da tezgahı temizletkem çöpe atmış fark etmeden. Biz her şeyi şu an fark ettik. Çöp arabası 9 da gitti. Çöpçülere ulaşmak mümkün müdür? Kendimi inanılmaz kötü hissediyorum nolur yardım eder misiniz
Üstüne bir bardak su için

Tezgahtan çöpe gittiğine emin misiniz? Bunu söyleyen arkadaş güvenilir mi?.

Biraz zor bulunur o iş geçmiş olsun.
Evet eminiz tezgah çok karışıktı hepsini bezle alırken yanlışlıkla olmuş. Çöpçülere ulaşılabilir mi sizce? Yarın yine saat 9 da gelecekler. Sorsak yardımcı olurlar mı? Yoksa pırlanta diyince daha da mı kötü öşür?

Çöp arabasına ulaşsanız ne olcak 2 saatte o kamyon coktan doldu döküldü bile çöplüğü mü karıştıracaksanız?
Saçma geldi bana yada tezgahınız baya pis ve dağınıktı
Evet karıştırırım gerçekten çok kötü hissediyorum. Evet tezgah bayaa karışmıştı kalabalıktık. Olay bizim evde oldu. Çok kötüyüm sizce ulaşabilir miyim? Yarın akşam 9 da tekrar gelecekler sorsam yardımcı olurlar mı?

Geri dönüşüm tesisi varsa orada yakalayabilirler belki
Artık alana dökülüyor mu bilmiyorum çoğu belediye tesise veriyor
Ama alandan bulunması imkansız kimse ztn aramaz geçmiş olsun

Evet eminiz tezgah çok karışıktı hepsini bezle alırken yanlışlıkla olmuş. Çöpçülere ulaşılabilir mi sizce? Yarın yine saat 9 da gelecekler. Sorsak yardımcı olurlar mı? Yoksa pırlanta diyince daha da mı kötü öşür?
Arkadaş bırakmasaymış çöplerin arasına. Çok istiyorsa kendi arasın gız bırak allasen,

Yüzüğü atan siz değilsiniz, yüzük sahibi de siz değilsiniz. Siz neden bu kadar şeyoldunuz acaba
Çünkü arkadaşım inanılmaz üzgün ve tezgahta ben o yüzüğü çıkarınca görmüştüm hatta şu an düşünüyorum silerken ben mi attım diye ama orayı ben silmedim diye hatırlıyorum çok kötüyüm şu an

Evet karıştırırım gerçekten çok kötü hissediyorum. Evet tezgah bayaa karışmıştı kalabalıktık. Olay bizim evde oldu. Çok kötüyüm sizce ulaşabilir miyim? Yarın akşam 9 da tekrar gelecekler sorsam yardımcı olurlar mı?
Ulaşırsınız ama bulamazsınız ve suçlu olan malın sahibi sahip cıksın kimseyi de böyle duruma sokmasın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X