Yurt dışından alındı, öyle sık gidebildiğimiz bir yer de değil.Anisi olan yuzugu satmak yerine 3-4bin liraya klasik bir tektaş al gitsin. Ayrica aldiginiz yere gidersiniz oyle buyuuuk zararlar etmezsiniz? Hangi markanin yuzugu?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yurt dışından alındı, öyle sık gidebildiğimiz bir yer de değil.Anisi olan yuzugu satmak yerine 3-4bin liraya klasik bir tektaş al gitsin. Ayrica aldiginiz yere gidersiniz oyle buyuuuk zararlar etmezsiniz? Hangi markanin yuzugu?
Yurt dışından alındı, öyle sık gidebildiğimiz bir yer de değil.![]()
Abartıdan ziyade, kaba bence, o küçük taşlar da fırfır parlıyor gözüme gözüme, küçük bir Bülent Ersoy gibi hissediyorum takınca. Tek bir tane taş olsa biraz daha büyük bile olsa ok derim.
Böyle bankada falan çalışsam sanki olur en azından işe giderken takarım ama işte yüzük o kadar “Ben” değil ki! İlk gördüğümde bile içimden sövdüm bunu ben nasıl takıcam, kaç para verdi enayi koca adayım diye![]()
Pırlanta yuzugu aldigin fiyata zatamazsin yanliz bosu bosuna binsuru para vermis olucak nisanliniz. Zaten satmayında herkes evlendikten sonra tek taşını büyütmeye bakiyor evlenince anlarsiniz..Merhaba hanımlar,
Öyle büyük ve önemli bir derdim yok aslında ama işte içimi dökmek, yanlış mı hissediyorum diye danışmak istedim.
2.5 sene kadar önce eşim evlilik teklifini ben burdayım diye bağıran, tektaşın etrafında 40 küçük taşı olan, kalın büyük bir yüzük ile yaptı. Sertifikadaki fiyatı görünce bir yutkundum zaten, biraz gereksiz bir harcamaydı, neyse içinden gelmiş dedim kaldı öyle.
İşin asıl kötü yanı bu kadar para biriktirip aldığı yüzüğü takamıyorum. Minyon tipli biriyim, ellerim küçük, yüzük çok kaba duruyor, bir de üstünde o kadar parlayan taş olunca iyice sırıtıyor. İşe gayet spor giyinip gidiyorum, genelde tarzım spor-rahat. Yüzüğü ilk aldığım günlerde biraz taktım ama sonra baktım çok saçma duruyor çıkardım. İş yerinde de milletin dalga konusu oldum yüzük yüzünden, iyice soğudum. Şimdi çekmecede öyle duruyor, yılda 1-2 düğünlerde takıyorum ancak. Çok düğün insanı da değilimdir
Değiştirsem, bu yüzükle teklif aldım anısı var durumu geliyor aklıma. Değeri de düşecek muhtemelen malum pırlantayı baya zararla geri alıyorlar. Şeklini değiştireyim desem, mümkün müdür, güvenilir bir kuyumcu istediğim gibi daha sade bir hale getirebilir mi o kadar kaba yüzüğü bilemiyorum. Siz olsanız ne yapardınız? Anısına saygı duyup kenarda bekletir miydiniz? Yoksa değişime daha mı açık olurdunuz?
Sana cozum sunduk ama sen yuzugun abartisini konusuyorsun.Zaten icinden cikilmaz bir durum yok 2 secenek var hepi topu. Yuzugu illa istemiyorum diyorsan zarari da goze alip satarsin ya da yeni bir tane gunluk kullanim icin alirsin bu kadar basit.
Kalkip bu yuzugu kuyumcuya verip sadelestir desen ne yapsinlar bu yuzuge?
amaaan benim de gözümde ne canlanmıştı.hiç göze batmıyor bence.Foto istemişsiniz buyrun. Şimdi 1.60 boyunda bilişim sektöründe çalışan, üstüne büyük gelen sweatshirt/t-shirt, bol pantolon ya da tayt giyen bir kadının bunu sürekli taktığını düşününGenel olarak çevrem de böyle insanlarla dolu.
Ay kendimi bunu paylaştığım için bile kötü hissettim ya, gerçekten ciddi dertleri olanların affına sığınıyorum.
Pırlanta yuzugu aldigin fiyata zatamazsin yanliz bosu bosuna binsuru para vermis olucak nisanliniz. Zaten satmayında herkes evlendikten sonra tek taşını büyütmeye bakiyor evlenince anlarsiniz..
Aynen bende evlenince büyüttum tektasimi da 5tasimi da simdide cocuk olunca daha büyüğünü alırsın aşkım diyorum tip tip bakıyor...Pırlanta yuzugu aldigin fiyata zatamazsin yanliz bosu bosuna binsuru para vermis olucak nisanliniz. Zaten satmayında herkes evlendikten sonra tek taşını büyütmeye bakiyor evlenince anlarsiniz..
Bu senin elinde abartılı durmuyor. Monturu yüksek değil yani taşta ön planda degil. Yanindaki kucuk taşlar da goze batmiyor bence. Neresi abarti geldi. Parmagina cok uygun olmuş.Foto istemişsiniz buyrun. Şimdi 1.60 boyunda bilişim sektöründe çalışan, üstüne büyük gelen sweatshirt/t-shirt, bol pantolon ya da tayt giyen bir kadının bunu sürekli taktığını düşününGenel olarak çevrem de böyle insanlarla dolu.
Ay kendimi bunu paylaştığım için bile kötü hissettim ya, gerçekten ciddi dertleri olanların affına sığınıyorum.
Merhaba hanımlar,
Öyle büyük ve önemli bir derdim yok aslında ama işte içimi dökmek, yanlış mı hissediyorum diye danışmak istedim.
2.5 sene kadar önce eşim evlilik teklifini ben burdayım diye bağıran, tektaşın etrafında 40 küçük taşı olan, kalın büyük bir yüzük ile yaptı. Sertifikadaki fiyatı görünce bir yutkundum zaten, biraz gereksiz bir harcamaydı, neyse içinden gelmiş dedim kaldı öyle.
İşin asıl kötü yanı bu kadar para biriktirip aldığı yüzüğü takamıyorum. Minyon tipli biriyim, ellerim küçük, yüzük çok kaba duruyor, bir de üstünde o kadar parlayan taş olunca iyice sırıtıyor. İşe gayet spor giyinip gidiyorum, genelde tarzım spor-rahat. Yüzüğü ilk aldığım günlerde biraz taktım ama sonra baktım çok saçma duruyor çıkardım. İş yerinde de milletin dalga konusu oldum yüzük yüzünden, iyice soğudum. Şimdi çekmecede öyle duruyor, yılda 1-2 düğünlerde takıyorum ancak. Çok düğün insanı da değilimdir
Değiştirsem, bu yüzükle teklif aldım anısı var durumu geliyor aklıma. Değeri de düşecek muhtemelen malum pırlantayı baya zararla geri alıyorlar. Şeklini değiştireyim desem, mümkün müdür, güvenilir bir kuyumcu istediğim gibi daha sade bir hale getirebilir mi o kadar kaba yüzüğü bilemiyorum. Siz olsanız ne yapardınız? Anısına saygı duyup kenarda bekletir miydiniz? Yoksa değişime daha mı açık olurdunuz?
Pırlanta yuzugu aldigin fiyata zatamazsin yanliz bosu bosuna binsuru para vermis olucak nisanliniz. Zaten satmayında herkes evlendikten sonra tek taşını büyütmeye bakiyor evlenince anlarsiniz..
Bu senin elinde abartılı durmuyor. Monturu yüksek değil yani taşta ön planda degil. Yanindaki kucuk taşlar da goze batmiyor bence. Neresi abarti geldi. Parmagina cok uygun olmuş.
En az %30 diye okudum ama henüz gidip sormadım bir yere. Türkiye’den alınmadığı için extra da bir zarar eklenebilir gibi geliyor. Ama bakalım, en azından başka birinin daha tarzı değilmiş yüzükSatsan zararın ne kadar? Çok büyük bir zarar değilse sat gitsin. Şahsen benim de hiç tarzım değil, takamazdım.