Tektaş Sorunu

Tektaş sevmiyorum. Birkaç ay önce beştaş diye ölüp biterken, şimdi baget baget diye sayıklıyorum 🤣 Yerinizde olsam asla yüzükle oynama riskine girmezdim. Gidip daha sade bir yüzük alır eşimin aldığını da düğünlerde takardım.

Foto istemişsiniz buyrun. Şimdi 1.60 boyunda bilişim sektöründe çalışan, üstüne büyük gelen sweatshirt/t-shirt, bol pantolon ya da tayt giyen bir kadının bunu sürekli taktığını düşünün 😂 Genel olarak çevrem de böyle insanlarla dolu.

Ay kendimi bunu paylaştığım için bile kötü hissettim ya, gerçekten ciddi dertleri olanların affına sığınıyorum.
Ay evet olmamış 🤦🏻‍♀️ Biraz fazla geldi banada. Bence gidip elinize yakışan içinize sinen bir yüzük alın.

Fotoya baktim, gayet sade duruyor, suit ya da daha klasik giyinirseniz takilabilir. Ben ise giderken, klasik giyindigimde benim yuzukleri takiyorum hem de 2 tane, biri renkli, digeri 4 karatlik bir kocyigit :olamaz: Ben Bulent Ersoy muyum:olamaz:

4 karatlık olanın fiyatını acaip merak ettim.
ben toptan tektaş olayına karşıyım sömürge ülkeler, emek sömürüsü, kapitalizm olayından dolayı ama.
4 karat da ne bileyim 6 haneli rakamlardan başlıyodur gibi geliyo.

Değiştirmemizi hiç tavsiye etmem doğrusu, eşim 1 hafta önce filan bi tane kolye almış bende gòrür görmez ben bunu nasıl takicam diye kala kaldım hem kırmak istemiyorum hemde kendimi biliyorum takamam velhasıl ben bunu goturdum değiştirmek için neyi beğensek bunu mu beğendin benim aldığım daha iyi daha güzel derken ben vazgeçtim Allah bu adamların diline düşürmesin o gün bugün 1 haftadır konuşuyor 😓

Merhaba hanımlar,
Öyle büyük ve önemli bir derdim yok aslında ama işte içimi dökmek, yanlış mı hissediyorum diye danışmak istedim.

2.5 sene kadar önce eşim evlilik teklifini ben burdayım diye bağıran, tektaşın etrafında 40 küçük taşı olan, kalın büyük bir yüzük ile yaptı. Sertifikadaki fiyatı görünce bir yutkundum zaten, biraz gereksiz bir harcamaydı, neyse içinden gelmiş dedim kaldı öyle.

İşin asıl kötü yanı bu kadar para biriktirip aldığı yüzüğü takamıyorum. Minyon tipli biriyim, ellerim küçük, yüzük çok kaba duruyor, bir de üstünde o kadar parlayan taş olunca iyice sırıtıyor. İşe gayet spor giyinip gidiyorum, genelde tarzım spor-rahat. Yüzüğü ilk aldığım günlerde biraz taktım ama sonra baktım çok saçma duruyor çıkardım. İş yerinde de milletin dalga konusu oldum yüzük yüzünden, iyice soğudum. Şimdi çekmecede öyle duruyor, yılda 1-2 düğünlerde takıyorum ancak. Çok düğün insanı da değilimdir 😂

Değiştirsem, bu yüzükle teklif aldım anısı var durumu geliyor aklıma. Değeri de düşecek muhtemelen malum pırlantayı baya zararla geri alıyorlar. Şeklini değiştireyim desem, mümkün müdür, güvenilir bir kuyumcu istediğim gibi daha sade bir hale getirebilir mi o kadar kaba yüzüğü bilemiyorum. Siz olsanız ne yapardınız? Anısına saygı duyup kenarda bekletir miydiniz? Yoksa değişime daha mı açık olurdunuz?
Sertifikası varsa kendi markası kolyeye, başka bir yüzüğe ve küpeye çevirebilir.

4 karatlık olanın fiyatını acaip merak ettim.
ben toptan tektaş olayına karşıyım sömürge ülkeler, emek sömürüsü, kapitalizm olayından dolayı ama.
4 karat da ne bileyim 6 haneli rakamlardan başlıyodur gibi geliyo.

Olur kiz, aksam isten sonra fotoyla biraz oynayip atarim. Tipini veririm fiyatini soylemem :)
Valla dukkanda bobregimi biraktim

Tektaş takmak zorundamısınız peki?
Bilemedim,ben uzun zamandır takmıyorum yüzüğümü,hatta alyansı bile takmak aklıma gelmiyor zira spor benimde tarzım,deri bileklikler ona uygun saatler takıyorum günlük hayatta. Haliyle yüzükler özel günlere kalıyor.
Kızım var ileride ona veririm diye düşünüyorum acıkçası,değiştirmeyi düşünmedim hiç.
Ha seviyorum,takmak istiyorum diyorsanız,daha ufak tefek,uygun fiyatlı birşey alın derim.

derdine kurban olayım Allah başka dert veermesin :) :) ne güzel dert bu böyle :)
millet hasedinden kötülüyodur tak gitsin ayol :) para bizdeeee diyor yüzük :)

bence çok yakişmiş size ama spor kiyafete olmaz tabi
ozel gunlerde takabilirsiniz
satmayi derim hem anisi var hemde dar gunde elinize gelir hersey biz insanlar icin sonucta

Evlenme teklifinde neden böyle fantazi yüzükler alırlar mis gibi tektaş dururken, hiç anlamam. Ayrıca bunun yutkunduracak bir fiyatı olduğunu da sanmıyorum, orta taşı çok büyük durmuyor, küçük taşlar da zaten pahalı olmuyor. Benim tektaşıma kuyumcu ücretsiz bir şekilde altın kısmı taşlı montür yapmayı teklif etmişti mesela. Bence bunu da saklayabilirsiniz ama bir tektaş çok daha güzel, öyle taksanız daha iyi olur.

Sizinki bana zarif geldi.

Nisan atarken eski nisanli sen yuzugu yollama bende saati. Takiyorum ben bunu demisti.

Neyse bende bunu satmak istiyorum ama zarar edecegim diye de satamiyorum..
Ama elbet satacagim daha takamam da.

Sizinkinden kaba duruyor , baget benimki ama her zaman takiyordum.
Sizinki zarif duruyor , bence gayet takilir.

Olur kiz, aksam isten sonra fotoyla biraz oynayip atarim. Tipini veririm fiyatini soylemem :)
Valla dukkanda bobregimi biraktim

fiyatını merak ettim asıl boyutundan önce. 4 karat diyince.
bi de kendin almışsın ben şok.
hiç kıyamıyorum paraya takı için pırlanta için olan olumsuz düşüncelerimden ziyade de.
giysi çanta ayakkabı varımı yoğumu harcarım ama takıya harcayamıyorum ya.

Öyle bir anlatmissiniz ki , devle karşılaşacağımı sandım.

Öyle büyük değil.

Sertifikada ücret yazmaz ki , en azından benimkilerde yazmıyor hiç , bu kısmına şaşırdım.

Kızıniza ya da oglunuza verirsiniz. Gerçi gelinin eline geçince satma ihtimali büyük :)

tek taşımı ben de takmıyorum, tam tur aldım onu da cogu zaman takmıyorum cunku yuzuk takmayı sevmiyorum :)

Merhaba hanımlar,
Öyle büyük ve önemli bir derdim yok aslında ama işte içimi dökmek, yanlış mı hissediyorum diye danışmak istedim.

2.5 sene kadar önce eşim evlilik teklifini ben burdayım diye bağıran, tektaşın etrafında 40 küçük taşı olan, kalın büyük bir yüzük ile yaptı. Sertifikadaki fiyatı görünce bir yutkundum zaten, biraz gereksiz bir harcamaydı, neyse içinden gelmiş dedim kaldı öyle.

İşin asıl kötü yanı bu kadar para biriktirip aldığı yüzüğü takamıyorum. Minyon tipli biriyim, ellerim küçük, yüzük çok kaba duruyor, bir de üstünde o kadar parlayan taş olunca iyice sırıtıyor. İşe gayet spor giyinip gidiyorum, genelde tarzım spor-rahat. Yüzüğü ilk aldığım günlerde biraz taktım ama sonra baktım çok saçma duruyor çıkardım. İş yerinde de milletin dalga konusu oldum yüzük yüzünden, iyice soğudum. Şimdi çekmecede öyle duruyor, yılda 1-2 düğünlerde takıyorum ancak. Çok düğün insanı da değilimdir 😂

Değiştirsem, bu yüzükle teklif aldım anısı var durumu geliyor aklıma. Değeri de düşecek muhtemelen malum pırlantayı baya zararla geri alıyorlar. Şeklini değiştireyim desem, mümkün müdür, güvenilir bir kuyumcu istediğim gibi daha sade bir hale getirebilir mi o kadar kaba yüzüğü bilemiyorum. Siz olsanız ne yapardınız? Anısına saygı duyup kenarda bekletir miydiniz? Yoksa değişime daha mı açık olurdunuz?
Hep bu yaşta kalmayacaksınız ,satmayın derim, olgun bir yaşa geldiğinizde takarsınız.

Back
X