Tektaş Sorunu

Şahsen ben takıntılıyım ben takamazdım bu yüzüğü, öyle abartılı değil ama tarzıma da uygun değil. Ne yapardım, iyi bir kuyumcuya gider ortadaki taşı kullanır kullanacağım bir şey yapardım. Zarar diye de düşünmezdim, çünkü şu anda takmıyorsunuz zaten karda sayılmazsınız. (Kendi eski tüm takılarımı zararıma karıma bakmayıp satıp kullanacağım şeyler alan biriyim, müsrif de sanmayın aslında cimriye yakın bir tutumluluğum vardır, ama kenarda duran bir işe yaramayan şeylerin de müsriflik olduğunu düşünürüm, ilerde bir gün Allah korusun kaybetseniz, çaldırsanız “kullanamamıştım bile” dert edersiniz.

Ay bende takamazdım bunu fenaymış. Ama saklardım. Ben normalde tektaşı da takamıyorum takılıyor sağa sola.
Evladiyelik olsun

Sizi hicmi tanimamis bu adam.tarzinizi hoslandiginiz seyleri hicmi icinde analiz etmemis

bende sattım o yüzüğümü yerine de kolye aldım tektaş sevmediğim için. Pişman olmadım mı oldum. Saklasaydım kızım olursa ona verirdim falan düşüncelere dalıyorum aklıma gelince. Sonra dedim ne gerek vardı duracaktı yıllarca belki kaybolacaktı. Eşiniz sorun etmiyorsa -bu önemli- satın yerine başka birşey alın. Yada dursun öylece yaşlanınca takarsın

Çok ağır ama güzel bir yüzük. Önceki bir arkadaşın dediği gibi aile yadigarı gibi kızınıza filan bırakırsınız, ne hoş. Derdinizi beğenmeyenlere de takılmayın, illa bir iki tane çıkıyor öyle. Benim tektaşım yok, muhtemelen bu kadar gösterişlisi de hiç olmayacak ama hoşuma gitti bir hemcinsime eşinin böyle değer vermesi (görünen kadarıyla).

Yüzüğünüzün nesi var anlamadım bence çok güzel.Ben olsam günlük takardım kim ne derse desin.Beyonce basketbol maçlarında üzerinde şort tişört varken bile takıyor bu tarz yüzükler.Senin neyin eksik kız? Tak gitsin.

tabi canım millet neler takıyor kıskananlar çatlasın

Ben olsam, sizlerin yerinizde, dediğiniz gibi anısı derim saklarım. Bayram-seyran; özel gün/davet toplantı vs gibi günlerde takarım. Hem anısı yaşar hem de kullanırsınız. Bir müddet sonra da kızınıza/gelininize verirsiniz. Aile yadigarı olmuş olur hem.

Olur kiz, aksam isten sonra fotoyla biraz oynayip atarim. Tipini veririm fiyatini soylemem :)
Valla dukkanda bobregimi biraktim
Kız sen bekar değil miydin
Bide 4 karat yüzük mü takıyosun, aklıma temel reis deki safinazın yüzüğü geldi. Karanlıkta aydınlatıyordu ya
Gören yakışıklı beyler başın bağlı sanacak çıkar daaa

Bide nerde sakladığın geldi aklıma, benim evde olsa uyku girmez gözüme o ayrı

Tektaşı beğendiğiniz bir montüre taktırın. Etrafındaki minik taşkardan tamtur olur. İncecik zarif bir bilezik olur. Bir taş bir çubuk altın şeklşnde. Gene küçükler yanyana bir montüre gömülür ince bir zincirle zarif bir kolye olur

Ben olsam yenisini alirim. Alyansimida oyle yaptim. Ilkini satmadim uzerine baska alyans aldim. Hosuma gidiyosa satmam yani gitmiyosa satarim

Benim tek taşım çok sade ve spor kıyafetlerle de sırıtmıyor. Yine de takmıyorum
Ama satmıyorum ya da değiştirmiyorum da. Eşim sonradan başka model sevdiysen değiştirelim demişti ama sevmemiş olsam da değiştirmezdim. Ben eşyalara anlam yükleyen biriyim, evlilik teklifi yapılan yüzük benim için en anlamlı şeylerden biri. Dedemin saat tamir tornavida setini bile saklayan biriyim ben

Bence dursun kenarda, ileride çocuklarınıza kalır yadigar olarak.

Gayette yakısmıs evlilik için olan yuzuklerı kıyafete tarza uydurmak sacma sonucta o bı amac ıcın takılmıs bısey. Ben olsam degıstırmezdım anılara onem verırım. Bı baskasında da aaa kıyafete bak yuzuge bak demezdım

kesinlikle degistirmeyin. anisi var. ilerde kiziniza gelininize verirsiniz. aile hatirasi olur.

ayrica hic de abartilacak kadar şaşali degil, gayet gunluk kullanilabilecek bir yuzuk. 1 at araliksiz bu yuzugu takin, gozunuz alisir.

GErcek tektas mı bu?Oyle durmuyor da
Ve cidden kötü duruyır darılmayın ama ben olsam degistiririm

Türkiye’den annemin aldıklarının sertifikasında da yazmıyor fiyat ama bu yurtdışından. Bir de eşim uzak doğulu, bazı uzak doğulu kızlar fiyatını bilmek istiyormuş. Sanırım o yüzden yazıldı. Kayınvalidemin fikri olabilir. Gösterişi sever günlük ayakkabıları bile Gucci falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…