Sizi hicmi tanimamis bu adam.tarzinizi hoslandiginiz seyleri hicmi icinde analiz etmemisAbartıdan ziyade, kaba bence, o küçük taşlar da fırfır parlıyor gözüme gözüme, küçük bir Bülent Ersoy gibi hissediyorum takınca. Tek bir tane taş olsa biraz daha büyük bile olsa ok derim.
Böyle bankada falan çalışsam sanki olur en azından işe giderken takarım ama işte yüzük o kadar “Ben” değil ki! İlk gördüğümde bile içimden sövdüm bunu ben nasıl takıcam, kaç para verdi enayi koca adayım diye
bende sattım o yüzüğümü yerine de kolye aldım tektaş sevmediğim için. Pişman olmadım mı oldum. Saklasaydım kızım olursa ona verirdim falan düşüncelere dalıyorum aklıma gelince. Sonra dedim ne gerek vardı duracaktı yıllarca belki kaybolacaktı. Eşiniz sorun etmiyorsa -bu önemli- satın yerine başka birşey alın. Yada dursun öylece yaşlanınca takarsınMerhaba hanımlar,
Öyle büyük ve önemli bir derdim yok aslında ama işte içimi dökmek, yanlış mı hissediyorum diye danışmak istedim.
2.5 sene kadar önce eşim evlilik teklifini ben burdayım diye bağıran, tektaşın etrafında 40 küçük taşı olan, kalın büyük bir yüzük ile yaptı. Sertifikadaki fiyatı görünce bir yutkundum zaten, biraz gereksiz bir harcamaydı, neyse içinden gelmiş dedim kaldı öyle.
İşin asıl kötü yanı bu kadar para biriktirip aldığı yüzüğü takamıyorum. Minyon tipli biriyim, ellerim küçük, yüzük çok kaba duruyor, bir de üstünde o kadar parlayan taş olunca iyice sırıtıyor. İşe gayet spor giyinip gidiyorum, genelde tarzım spor-rahat. Yüzüğü ilk aldığım günlerde biraz taktım ama sonra baktım çok saçma duruyor çıkardım. İş yerinde de milletin dalga konusu oldum yüzük yüzünden, iyice soğudum. Şimdi çekmecede öyle duruyor, yılda 1-2 düğünlerde takıyorum ancak. Çok düğün insanı da değilimdir
Değiştirsem, bu yüzükle teklif aldım anısı var durumu geliyor aklıma. Değeri de düşecek muhtemelen malum pırlantayı baya zararla geri alıyorlar. Şeklini değiştireyim desem, mümkün müdür, güvenilir bir kuyumcu istediğim gibi daha sade bir hale getirebilir mi o kadar kaba yüzüğü bilemiyorum. Siz olsanız ne yapardınız? Anısına saygı duyup kenarda bekletir miydiniz? Yoksa değişime daha mı açık olurdunuz?
Çok ağır ama güzel bir yüzük. Önceki bir arkadaşın dediği gibi aile yadigarı gibi kızınıza filan bırakırsınız, ne hoş. Derdinizi beğenmeyenlere de takılmayın, illa bir iki tane çıkıyor öyle. Benim tektaşım yok, muhtemelen bu kadar gösterişlisi de hiç olmayacak ama hoşuma gitti bir hemcinsime eşinin böyle değer vermesi (görünen kadarıyla).Foto istemişsiniz buyrun. Şimdi 1.60 boyunda bilişim sektöründe çalışan, üstüne büyük gelen sweatshirt/t-shirt, bol pantolon ya da tayt giyen bir kadının bunu sürekli taktığını düşününGenel olarak çevrem de böyle insanlarla dolu.
Ay kendimi bunu paylaştığım için bile kötü hissettim ya, gerçekten ciddi dertleri olanların affına sığınıyorum.
tabi canım millet neler takıyorYüzüğünüzün nesi var anlamadım bence çok güzel.Ben olsam günlük takardım kim ne derse desin.Beyonce basketbol maçlarındaki üzerinde şort tişört varken bile takıyor bu tarz yüzükler.Senin neyin eksik kız? Tak gitsin.
Kız sen bekar değil miydinOlur kiz, aksam isten sonra fotoyla biraz oynayip atarim. Tipini veririm fiyatini soylemem :)
Valla dukkanda bobregimi biraktim
Rüyasını anlatınca böyle bir şey istiyo sanmışSizi hicmi tanimamis bu adam.tarzinizi hoslandiginiz seyleri hicmi icinde analiz etmemis
Gayette yakısmıs evlilik için olan yuzuklerı kıyafete tarza uydurmak sacma sonucta o bı amac ıcın takılmıs bısey. Ben olsam degıstırmezdım anılara onem verırım. Bı baskasında da aaa kıyafete bak yuzuge bak demezdımFoto istemişsiniz buyrun. Şimdi 1.60 boyunda bilişim sektöründe çalışan, üstüne büyük gelen sweatshirt/t-shirt, bol pantolon ya da tayt giyen bir kadının bunu sürekli taktığını düşününGenel olarak çevrem de böyle insanlarla dolu.
Ay kendimi bunu paylaştığım için bile kötü hissettim ya, gerçekten ciddi dertleri olanların affına sığınıyorum.
GErcek tektas mı bu?Oyle durmuyor daFoto istemişsiniz buyrun. Şimdi 1.60 boyunda bilişim sektöründe çalışan, üstüne büyük gelen sweatshirt/t-shirt, bol pantolon ya da tayt giyen bir kadının bunu sürekli taktığını düşününGenel olarak çevrem de böyle insanlarla dolu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?