Evlenme teklifinde neden böyle fantazi yüzükler alırlar mis gibi tektaş dururken, hiç anlamam. Ayrıca bunun yutkunduracak bir fiyatı olduğunu da sanmıyorum, orta taşı çok büyük durmuyor, küçük taşlar da zaten pahalı olmuyor. Benim tektaşıma kuyumcu ücretsiz bir şekilde altın kısmı taşlı montür yapmayı teklif etmişti mesela. Bence bunu da saklayabilirsiniz ama bir tektaş çok daha güzel, öyle taksanız daha iyi olur.
Çok ağır ama güzel bir yüzük. Önceki bir arkadaşın dediği gibi aile yadigarı gibi kızınıza filan bırakırsınız, ne hoş. Derdinizi beğenmeyenlere de takılmayın, illa bir iki tane çıkıyor öyle. Benim tektaşım yok, muhtemelen bu kadar gösterişlisi de hiç olmayacak ama hoşuma gitti bir hemcinsime eşinin böyle değer vermesi (görünen kadarıyla).
Gerçek canım, hatta direkt pırlantanın çıkarıldığı ülke olan Güney Afrika Cumhuriyetinden alındı. Ama tektaş değil onda haklısın, çok taş birazGErcek tektas mı bu?Oyle durmuyor da
Ve cidden kötü duruyır darılmayın ama ben olsam degistiririm
Azıcık küçük taşlısını da alsın beyiniz sertifikada göz pörtlettirmeyenindenSatmayın bence anlatması güzel olur
Biraz babane işi gibi geldiFoto istemişsiniz buyrun. Şimdi 1.60 boyunda bilişim sektöründe çalışan, üstüne büyük gelen sweatshirt/t-shirt, bol pantolon ya da tayt giyen bir kadının bunu sürekli taktığını düşününGenel olarak çevrem de böyle insanlarla dolu.
Ay kendimi bunu paylaştığım için bile kötü hissettim ya, gerçekten ciddi dertleri olanların affına sığınıyorum.
Cidden fiyatı merak ettim. İnternetten bakayım dedim 1.70karat olan 60binin üzerinde. Şimdi seninkini kaçla çarpıp bölmem gerekiyor matematiğim de zayıfOlur kiz, aksam isten sonra fotoyla biraz oynayip atarim. Tipini veririm fiyatini soylemem :)
Valla dukkanda bobregimi biraktim
derdine kurban olayım Allah başka dert veermesin :) :) ne güzel dert bu böyle :)
millet hasedinden kötülüyodur tak gitsin ayol :) para bizdeeee diyor yüzük :)
benim eski sevgili de yabancıydı o sıra evlilik olaylarımız gündemdeydi yakın bir arkadaşım da evleniyordu sevgilisi çok zengindi yüzüğü o beğendi sevgiliside aldı tabi bu süreçte bana resim atıyor sürekli sevgilimde yanımda oda bakıyor ister istemez oda bende öyle bişey istiyorum diye 2014 te 32 bin tl ye almıştı kafam kadar bir yüzük evlilik teklifi ederken bırak tektaşı evlilik yüzüğü bile takmak istemem neyse ayrılınca zorla geri verdim almadı ben de kargoyla gönderdim valla napimTürkiye’den annemin aldıklarının sertifikasında da yazmıyor fiyat ama bu yurtdışından. Bir de eşim uzak doğulu, bazı uzak doğulu kızlar fiyatını bilmek istiyormuş. Sanırım o yüzden yazıldı. Kayınvalidemin fikri olabilir. Gösterişi sever günlük ayakkabıları bile Gucci falan
Allah sizin şansınızdan versin herkese :)Gerçek canım, hatta direkt pırlantanın çıkarıldığı ülke olan Güney Afrika Cumhuriyetinden alındı. Ama tektaş değil onda haklısın, çok taş biraz
bu tek taş değil bin taşFoto istemişsiniz buyrun. Şimdi 1.60 boyunda bilişim sektöründe çalışan, üstüne büyük gelen sweatshirt/t-shirt, bol pantolon ya da tayt giyen bir kadının bunu sürekli taktığını düşününGenel olarak çevrem de böyle insanlarla dolu.
Ay kendimi bunu paylaştığım için bile kötü hissettim ya, gerçekten ciddi dertleri olanların affına sığınıyorum.
benim eski sevgili de yabancıydı o sıra evlilik olaylarımız gündemdeydi yakın bir arkadaşım da evleniyordu sevgilisi çok zengindi yüzüğü o beğendi sevgiliside aldı tabi bu süreçte bana resim atıyor sürekli sevgilimde yanımda oda bakıyor ister istemez oda bende öyle bişey istiyorum diye 2014 te 32 bin tl ye almıştı kafam kadar bir yüzük evlilik teklifi ederken bırak tektaşı evlilik yüzüğü bile takmak istemem neyse ayrılınca zorla geri verdim almadı ben de kargoyla gönderdim valla napim
Dünya malı dünyada kalıyor bacım değiştir gitsinMerhaba hanımlar,
Öyle büyük ve önemli bir derdim yok aslında ama işte içimi dökmek, yanlış mı hissediyorum diye danışmak istedim.
2.5 sene kadar önce eşim evlilik teklifini ben burdayım diye bağıran, tektaşın etrafında 40 küçük taşı olan, kalın büyük bir yüzük ile yaptı. Sertifikadaki fiyatı görünce bir yutkundum zaten, biraz gereksiz bir harcamaydı, neyse içinden gelmiş dedim kaldı öyle.
İşin asıl kötü yanı bu kadar para biriktirip aldığı yüzüğü takamıyorum. Minyon tipli biriyim, ellerim küçük, yüzük çok kaba duruyor, bir de üstünde o kadar parlayan taş olunca iyice sırıtıyor. İşe gayet spor giyinip gidiyorum, genelde tarzım spor-rahat. Yüzüğü ilk aldığım günlerde biraz taktım ama sonra baktım çok saçma duruyor çıkardım. İş yerinde de milletin dalga konusu oldum yüzük yüzünden, iyice soğudum. Şimdi çekmecede öyle duruyor, yılda 1-2 düğünlerde takıyorum ancak. Çok düğün insanı da değilimdir
Değiştirsem, bu yüzükle teklif aldım anısı var durumu geliyor aklıma. Değeri de düşecek muhtemelen malum pırlantayı baya zararla geri alıyorlar. Şeklini değiştireyim desem, mümkün müdür, güvenilir bir kuyumcu istediğim gibi daha sade bir hale getirebilir mi o kadar kaba yüzüğü bilemiyorum. Siz olsanız ne yapardınız? Anısına saygı duyup kenarda bekletir miydiniz? Yoksa değişime daha mı açık olurdunuz?
Pırlantanın boyutu yüksek değil Demet Akalınin yüzüğünü gormedin heraldeMontur bu yükseklik mi oluyor? Eğer öyleyse baya yüksek geliyor bana.
o yuzuk kuyumcuya gittmi her turlu zarar edersiniz . ayrica Allah hepimize boyle dert versinMerhaba hanımlar,
Öyle büyük ve önemli bir derdim yok aslında ama işte içimi dökmek, yanlış mı hissediyorum diye danışmak istedim.
2.5 sene kadar önce eşim evlilik teklifini ben burdayım diye bağıran, tektaşın etrafında 40 küçük taşı olan, kalın büyük bir yüzük ile yaptı. Sertifikadaki fiyatı görünce bir yutkundum zaten, biraz gereksiz bir harcamaydı, neyse içinden gelmiş dedim kaldı öyle.
İşin asıl kötü yanı bu kadar para biriktirip aldığı yüzüğü takamıyorum. Minyon tipli biriyim, ellerim küçük, yüzük çok kaba duruyor, bir de üstünde o kadar parlayan taş olunca iyice sırıtıyor. İşe gayet spor giyinip gidiyorum, genelde tarzım spor-rahat. Yüzüğü ilk aldığım günlerde biraz taktım ama sonra baktım çok saçma duruyor çıkardım. İş yerinde de milletin dalga konusu oldum yüzük yüzünden, iyice soğudum. Şimdi çekmecede öyle duruyor, yılda 1-2 düğünlerde takıyorum ancak. Çok düğün insanı da değilimdir
Değiştirsem, bu yüzükle teklif aldım anısı var durumu geliyor aklıma. Değeri de düşecek muhtemelen malum pırlantayı baya zararla geri alıyorlar. Şeklini değiştireyim desem, mümkün müdür, güvenilir bir kuyumcu istediğim gibi daha sade bir hale getirebilir mi o kadar kaba yüzüğü bilemiyorum. Siz olsanız ne yapardınız? Anısına saygı duyup kenarda bekletir miydiniz? Yoksa değişime daha mı açık olurdunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?