Tektaş sorunu

Bir de birçoğu şey yazmış
benim var mesela çekmecede hiç takmıyorum çok da önemli değil vs
Arkadaşım almışsınız eksikliğini hissetmiyorsunuz ki ben de her gün takmazdım gösteriş meraklısı vs değilim . Kendinle niye kıyaslıyorsun almadığında kocaman fake taşı takmak zorunda olduğunda ne hissederdin çok mu zor empati yapmak. Takma diyeceksiniz .e zaten takmıyorum .ama var ama yalamıyorsun baskı hissediyorum .yapabailceği varken yapmalıydı diyorum .
Tektaşı olanlar ben de her gün takmazdım sakin olun gösteriş meraklısı değilim hiç de olmadım

Kusura bakmayin ama ben düşüncenizi doğru bulmadım pek. Bi kaç yorumunuzu daha okudum keşke pırlantâ olsaydıya takmışsınız. Bu pırlanta altin mevzuları sizin için çok önemliyse maddi durumu ona yatkın biriyle olmaniz daha doğru olur. Yani beyaz altın olsa ne olacak ne değişecek?
Ayrica size pırlanta olduğunu iddia etmemiş çok pahalı bir yüzük olmadiğini belirtmiş. Yani sizi kandırmaya çalışmamış. Tabi çok büyük bir şey goze batar o konuda haklısınız. Onun da çözümü var, bu kadar büyük taş kullanamiyorum zor oluyor gibi söyleyip değistirebilirsiniz.
Ama size tavsiyem pırlanta yüzük alınmadığı için içinizde duygu olarak bir değişme varsa evlilik kararini gözden geçirin

Bu kadar dert ettiyseniz kendiniz alın demek istemiş, gayet haklı.
Adam bunu beğenmiş, bunu almış. Beğenmiyorsanız satın, üzerine koyup alın.
Yok soğudum, yok aldırmalı mıyım vs bana çok çirkin laflar geliyor.

Evet teşekkür ederim gerçekten anlayan empati yeteceğim yüksek insnalra var .hayatım boyunca hiçbir altın kolye takı olmasına rağmen takmayan bir insanım set bile istemedim ailesinden bilezik kaç tane canınız istiyorsa gücünüz neye yetiyorsa dedim sayı vs vermedim hoş bulmuyorum .beni tanımadığınız için önyargılı konuşmalarınız incitiyor.

Zaten hak verdiğin kısım da takıldım işte kocaman tektaşı sen de takmak istemezsin ortamda abartı duruyor gösterişi seven olsam takardım dikkat cekiyor

Arkadaşlarınız beğenmediği için yüzükten soğuyan sizsiniz.

Siz bu kadar hesap kitap ve karşınızdakinden maddi beklentiler içindeyken mutlu olamazsınız.
Doğru söylüyorlar fake yüzüğü sen de sevmezsin ortamda birinde görseniz arkasından konulususunuz buraya bana gelince arkadaşlarından etkilenme diyorsunuz

Ben hergün takıyorum valla 0,35 karat çok büyük değil o yüzden beni çok engellemiyor e zaten bilgisayar başı çalışıyorum bulaşıkta da alışkanlığımdır eldivensiz yıkamam, bi de bana evlilik teklifimi hatırlattığı için üzerimde olmasından mutluluk duyuyorum sizi anlıyorum siz de üzülmeyin değişmeyecek birşey değil

Önyargılı konuşmuyorum ki hevesiniz varsa böyle ortayolu bulabilirsiniz diyorum yani set için onlar zaten sorar nasıl bişey istediğinizi, siz de imkan varsa bu yönde bi tercih kullanırsınız

Ya herkesin bakış açısı farklı ama ben de mesela benimkine illa görece pahalı olanı almak istiyo diye bozulmuştum. Ben daha vintage görünümlü küçük yüzükleri seviyorum eşim yüzük bakarken bana onlar ucuz görünüyor millet cimrilik yapmış der laf olur diyip düz pırlanta aldırmıştı. Ben de hala buna takığım ben mutlu olayım diye değil millet görsün diye alınıyormuş Çok kafana takılıyorsa sakin sakin sor için rahatlasın

7 8 binlik tektaşın taşını anca büyüteçle görürsünüz mağazadan alırsanız. Bari 2. Eş sitelerinden 0.20 karat bir yüzük alın. O fiyatlara mağazadan alınamaz.

Millet nasıl alıyor bi ayda almasın para biriktirsin herşeye para harcıyor beni düşünerek mutlu etmek için zaman harcasın .para biriktirsin sorumluluk alsın .
Para biriktirip pırlanta mi alsin lütfen biraz olgunlas öyle evlen bir yıl dolmadan boşanma davan önümuze gelir sonra

Para biriktirip pırlanta mi alsin lütfen biraz olgunlas öyle evlen bir yıl dolmadan boşanma davan önümuze gelir sonra
Yeni evlenecekler herşeyi aynı anda istiyorlar. Tüm eşyalar tam olsun nişan kına gecesi düğün olsun.altın çok takılsın dış çekim olsun pahalısından. Valla erkek olsam bunlardan korkar evlenmezdim. Önce bir oda döşenir bir de yatak odası. Gerisi zamanla kazandıkça alınır. Tektaş da öyle . Evlenirken sadece alyansım vardı biraz da altınım. Aradan 3 yıl geçince almaya başladı eşim hediye. Kendim de aldım. Sayısını bilmiyorum şu an takılarımın. Şu anda bazı eşyalarım eski umrumda değil. Çocuğuma harcıyorum önceliğim o. Eşyam eski diye dedikodu yapacak türden arkadaşım da akrabamda yok çok şükür. Yani demem o ki gençlere herşey anında olmaz. Sağlıklı huzurlu olunca doğru adamla da evlenince zamanla her şeyleri olur çalışarak. Aradan zaman geçince parası olunca almayacaksa istenilen yüzüğü zaten o adam doğru adam değildir.

Tektaştan anlamadığınız sizinde belli 4 5 bine de tektaş olmaz zaten.
Sizin istediğiniz tektaşlar 30binden başlar.
Ya tektaş zevkini değiştireceksiniz ya da manitanızı.
8k kazanan bir insanın size gerçek pırlanta alacağını düşinmeyin.

Artık 15 binmiş maaşı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…