- 20 Mart 2014
- 5.712
- 6.135
- 448
- Konu Sahibi Nickimnick
-
Bilmiyorum ama bunu neden istiyorsun şaşırdım doğrusu
Gulumseten bir yorum :)Hanımlar hazırlıklı olun. Engin bilgi birikimiz fark edildi. Yarın biri kasa şifresi nasıl çözülür diye sorarsa şaşırmayın.
Hanımlar hazırlıklı olun. Engin bilgi birikimiz fark edildi. Yarın biri kasa şifresi nasıl çözülür diye sorarsa şaşırmayın.
10 dakika başlığa baktım tele niye virüs bulatirsin diyorum (metal tel ve hastalık olan virüs )
Adam mi olduruyorum Kiz ne bu siddet bu celal sakin olKötülüğünüzü başka yerde yapın. Hem virüs bulaştıracak hem de yardım istiyo.
Ben siliyorum biri yukluyor canim onu ortadan kaldirmak istiyorum tamamen bir yolu Yok gibiSildigin uygulama telefonun kendi isletim sistemine ait falansa tekrar yuklenir, yoksa sen silince tekrar tekrar yukleme olmaz.
Telefona virus falan bulasmaz. Yok oyle bir sey.
Yukledigi uygulamanin reklamini, telefonu yavaslatmasini virus sanarak yasayan insanlardan olmayin artik.
Bunu deneyebilirim:)+18 sitelere gir. Karsina falan filan programi yukle diye uyarilar gelir. Yukleye bas.
Insallah ilerde zengin olup kasam olursa buraya ugrayabilirim (tabi sormak icin)Hanımlar hazırlıklı olun. Engin bilgi birikimiz fark edildi. Yarın biri kasa şifresi nasıl çözülür diye sorarsa şaşırmayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?