- 12 Mayıs 2016
- 1.698
- 2.966
- 63
- Konu Sahibi Nickimnick
-
Ben siliyorum biri yukluyor canim onu ortadan kaldirmak istiyorum tamamen bir yolu Yok gibi
Nasil tele mi ? Telelefona diyorsaniz reset isime yaramaz malesef:)reset at
Adini soylemesem..Yuklenen uygulamanin adi nedir?
Baktim olsaydi sormazdim.Onu yanlış foruma sordun baska forumlara bak nette :)
Benim telimde degil o uygulama baska birinde.Sizin telefondaki uygulamayı diger telefona da yukleyin
Adini soylemesem..
Yok hangi programi kastetiginizi anlamadim benim bahsettigim program choreme gibi .Yoksa silmek istediginiz program herkesin korktugu son zamanlarin haberlesme programi mi? Programi soylemediginize gore aklima gelen o oldu.
Bosuna burada strese girdimYok hangi programi kastetiginizi anlamadim benim bahsettigim program choreme gibi .
Sizin soylediginiz programin adi ne peki zararlimiBosuna burada strese girdimbenim bahsettiğim başka bir şeydi.
Baktim olsaydi sormazdim.
Kotu emel ne yaptim ki bana bunu ogreten sevap kazanacak benceAramizda hacker oldugunu sanmiyorum
Virus bulastirmayi bilmiyorum ama bilsemde soylemezdim
Bizi kotu emellerinize alet etmeyin
Intikam degil vallahi zira benim intikamim Boyle olmaz ..Virüs bulaştırıp intikam almayı da ilk defa duydum be
İlk sayfadaki mesajınızdan öyle anlaşılmıyor zira tele nasıl virüs bulaşır diye çok ısrar etmişsiniz deIntikam degil vallahi zira benim intikamim Boyle olmaz ..
yazmazmi diyorsun Ben olsam salak gibi yazardimArkadas biri bilse bile burada, virus nasil bulastirilir'i kek tarifi gibi yazar mi saniyorsun.
Sen kendi virusunden kurtulmaya bak, baskalarina virus bulastirip ne yapacaksin.
İntikam degilde küçük bir gözdağı vermek :)İlk sayfadaki mesajınızdan öyle anlaşılmıyor zira tele nasıl virüs bulaşır diye çok ısrar etmişsiniz de
Adamin telini niye iki de bir dondurmak istiyorsunyazmazmi diyorsun Ben olsam salak gibi yazardimbenim niyetim telin ikide bir donmasını sağlamak. Kötü niyet nerde herkeste bana celalleniyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?