- 20 Mart 2014
- 5.712
- 6.135
- 448
- Konu Sahibi Nickimnick
-
Zuahahaha valla söylesem herkes beni alkışlar vallahi ama söylersem .Adamin telini niye iki de bir dondurmak istiyorsun
Ya valla merak ettim niye virus bulastiracaksin
Boş işler bunlar...İntikam degilde küçük bir gözdağı vermek :)
Anlamadım..Vay arkadaş ya, dün kuzenim anlattı, canım ablam balım ablam diye diye konuşturmuş kızı arkadaş müsveddesi kaydetmiş konuşmaları, Allah'tan yüzlerine söyleyemeyeceğim hiç bir şeyi konuşmamıştım dedi.
Kızlar yapmayın böyle şeyler ya.
Esimeyse olur :)Boş işler bunlar...
Tlfuna format at kurtul
Başkasının Tlfuna ise dokunma
Böyle gözdağı mi olur Allah seni emi...
yazmazmi diyorsun Ben olsam salak gibi yazardimbenim niyetim telin ikide bir donmasını sağlamak. Kötü niyet nerde herkeste bana celalleniyo.
Teli ikidebir donacak,başka tel almaya yeltenecek ama parası Yok o zaman almayacak telefonsuz kalacak nasıl amaTelefonu donarsa eline ne gececek.Allah askina soyler misin.
Eşine ise şüphe icindesin demek bir husustan dolayı?Esimeyse olur :)
Şüphe içinde değilim ,bir uygulama var onu siliyorum tekrar yüklüyor.Eşine ise şüphe icindesin demek bir husustan dolayı?
İş ilginclesti...
Dökül kız
Adını söylermisin burdan diyemezsen özelden dermisin.:Şarkı indirme sitesi var bi tane , gir oraya virüsün babası bulaşırNickimnick
Teli ikidebir donacak,başka tel almaya yeltenecek ama parası Yok o zaman almayacak telefonsuz kalacak nasıl ama
Sen niye yapacagini soylemezsen bizde bilgilerimizi paylasmayiz yok sana virus felanZuahahaha valla söylesem herkes beni alkışlar vallahi ama söylersem .
1: konu uzayacak
2:konum sadece ikidebir donmasını sağlamak...
Valla kuzu burada çözümünü bulamazsınŞüphe içinde değilim ,bir uygulama var onu siliyorum tekrar yüklüyor.
Nitekim ona göz dağı vermek :)
Sen yedin diye benim yememmi gerekiyor ne kadar kötüsünBenim konum bundan daha masumdu aynı formattaydı taşındı üstelik ban yedim peki neden bu duruyo :) aklımda deli sorularMune
Ya kizi banlatmayin.surada olagan ustu arastirma icinde virusunu bulsun sonra banlansinSen yedin diye benim yememmi gerekiyor ne kadar kötüsün( bu konu uygunsuz mu niye ..
Allah bilir ne yapmışta banlanmış benim konuma laf atıyo işte :)))Ya kizi banlatmayin.surada olagan ustu arastirma icinde virusunu bulsun sonra banlansin
Saol...burdan bişey cıkmayacak sanırım en iyisi konuyu kapamak :)Valla kuzu burada çözümünü bulamazsın
Kendi yöntemlerine başvur
Kolay gelsin
Vallaha çok zararlı aşırı zararlı bir program. Hapsi boylar telefonuna yüklediğiniz adam.Sizin soylediginiz programin adi ne peki zararlimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?