Telefon detayları boşanma davasında ispat olur mu ?

sana yemin ediyorum dejavu ,bi an beni anlatıyorsun sandım aynı şekilde bende yaşadım hemde 8 aylık hamileyken telefonlar,mesajlar internetten detaylı fatura istemeler,elini karnımın üstüne koyarak çocuğunun üstüne yemin etmeler yok diye. sonuç, ben ona inanmıştım masum olduğuna beni inandırdı ama maalesefki 1 sene sonra öğrendimki o mesajlar ve telefon görüşmeleri gerçekmiş bence inanma yeminlerine fln
o zaman boşanmadım ama şuan fırsat kolluyorum bi açığını bulduğum an basıcam tekmeyi çünkü unutamıyorum,unutulmuyor üstünden 3 sene geçti silemiyorum hafızamdan

demekki akıllı telefon kullananların bu programı kurup illa ki rehberimi paylaşma demesi gerekiyor yoksa başka kişilerin eline gecebiliyor

türk ismi çekirge.

💑💓

Artık bizim Ayşeler Fatmalarda sapıttı zaten

Evli olduğunu bilmiyor belki desem ? Nasıl bilmez
Bu adam hep iki arada bir derede kendi ararsa konuşuyolarmış
Hiç karşı taraf aramıyomuş
Evli olduğunu anlamamak için aptal olmak lazım o halde
Tüküreyim ikisine de

kadraj işten çıktıktan sonra ankesörlü bi telefondan arama şansın yokmu hem kendi numaran gitmemiş olur hemde en azından belki bişeyler öğrenirsin.. yada çevrenden bi erkeğe aratamazmısın işte numaranızı biyerden aldım tanışmak istiyorum vs gibisinden

programdan sorgulattım malesef öyledir ama en azından isim soyisim öğrendik

💑💓
Facebooktan elinizdeki telefon numarası ile sorgulatma oluyor mu peki oluyorsa bir deneyin belki çıkar eğer profili varsa ve telefon numarasını profiline eklediyse çıkabilir.

senden de.. ben ciddi anlamda çok üzgünüm şu an. allahım sana yardımcı olsn. düşünmeyim diyorm ama yerine kendimi koyuyorm da

💑💓

Son düzenleme:
Hadi her şeyi anladım da bebeğin üzerine yemin ettirmeseydiniz keşke Böyle kişiler yalan söylemekte bir numaradır,korkuları olmaz hiçbir şeyden.

bu süper fikir bence

Ee iki tarafta da kayıtlı olması lazım program öyle mi? Tek taraflı kayıtlıysa bir işe yaramıyor o halde..

hayır hayır bakın şimdi siz bunu kullanmıyoe olabilirsiniz ama arkadaşınz kullanıyordur. ve siz beni aradığınızda o prograö arkadaşınızn telefonun da sizi ne diyw biliyorsa öyle gösterir. yani şu am bahsettiğimiz kadın bunu kullanmıyor olabilir. önemli değil kullanması

💑💓

bu süper fikir bence

ya bence en iyisi bu gibi en azından adını soyadını da biliyor. ben bi anket için aramıştım evlimisiniz cocuğunuz varmı vs gibi sorular sorar çok çok ne saçmalıyosun der kapatır karşıdaki yada bankadan arıyorum bizde şu hesabınız var filan diyip kişisel bilgileri kıyaslıyıp aa o siz değilmişsiniz aynı isimde başka müşterimize ait bir hesap filan dese ama çok ciddi ve soğukkanlı olmalı.. bunun dışında ben X in eşiyim sen kimsin deyip direk olaya girerse bence bişey öğrenemez

bu arada bi yöntem daha var eşiniz uyuduktan sonra eşinizin telefonundan msj atcaksınız napıyosun cnm ? gibi msjlar riskli bi durum ve sabaha kadar uyanık kalmanız gerekebilir ama cvp verirse kesin sonuç alcaksınız.

aslında şeytan diyo böyle kocaya verecen uyku hapını yatsın sabaha kadar sende rahat rahat alacan telefonu karşındakiyle eşin gibi msjlaşcan işte ozaman herşey aydınlanacak

Son düzenleme:
ben yalan yere ölmüş babasının mezarı üzerine yemin edeni bile gördüm. ötesi var mı acaba. bence tel dökümlerini getir dediğinde üste çıkması masum olmadığını gösteriyor.arkadaşların dediği gibi telekızlarla görüşüyo olabilir. malum hamilelikte cinsel hayatımız sınırlanıyor belki kendini o şekilde tatmin ediyordu. Allahım kocamıza bile sırtımızı dönemeyecek miyiz boşanmaya kararlıysan bile doğumunu bekle canım. bebeğin daha fazla etkilenmesin şimdi.

Değil 10000 TL 1 kuruş bile kredi çekmeyin.
Aklınızı başınıza alın, belki fiziksel olmasa bile telefon ile aldatılmanız söz konusu ve siz bu adama kredi için hayır diyemiyorsunuz

Canım ya bana özel msj atarmısın mutlaka konuşmalıyım senle

Ben X bankadan arıyorum. .. adınız neydi?
Yani adama sormazlar mı sen ne biçim bankasın numaramı biliyorsun adımı bilmiyorsun.
Kesinlikle yemez.

Hayır acıkır neydi yerine kiminle görüşüyorum denebilir

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…