- 29 Ağustos 2013
- 2.049
- 3.001
- 448
- Konu Sahibi Yavrukusun annesi
-
adını söylemeyinde buldunuz mu kim olduğunu?
şimdi elimde bi isim var faceten sorgulatıcam bu kişiyi nerde yaşıyor filan bi bakıcam. Biraz da face den takip edicem. YArdımların için teşekkürler
adını söylemeyinde buldunuz mu kim olduğunu?
şimdi elimde bi isim var faceten sorgulatıcam bu kişiyi nerde yaşıyor filan bi bakıcam. Biraz da face den takip edicem. YArdımların için teşekkürler
valla konu sahibi isim buldum dediği için sorunuza cevap veriyorum, evet. isim Soyisim çıktı :/ genel de isim çıkar ama soyisim de çıktı.
💑💓
cnm programdan kayıtlı ismi çıkıyor sadece bir kişiye ver baksın yeterli... birde kesin bununla eşin internette falan tanışmıştır eşin aramadıktan sonra aramıyordur eşinde ona bu görüşmeye karşılık kontür falan gönderiyordur..... heyy yarabbimm şu hale bak yaaa... bence sen hiç söylemeyecektin bile eşine tam her şeyi yakalayıp ondan sonra yaygarayı koparcaktın o şimdi temkinli davranıyordur
kadın evli olduğunu biliyor mu onu bile bilmiyorum. Hep cinsel içerikliydi mesajlar sevgili gibi bağlayıcılık göremedim ama aşkım bitanem diye hitaplar var tabi.
O numara 18 şubattan itibaren var, daha eski numara kaydı yok.
Aslında inanmış gibi kapanması daha iyi oldu. Şimdi yemin ettiği halde ve öyle bişey yapmam demesine rağmen hala numarayı araması onu daha da suçlu duruma düşürüyor. Burda ben iyice haklı oldum. Sakin davranıp temkinli yaklaşıcam. Numarayla irtibatı kesilecek mi bakalım...
Mesajları görüp öğrendiğimde simkartı çıkarttı al sende kalsın sen kullan bak bakalım arayan soran olacak mı dedi. O kadar da güveniyor. Acaba kız bilmiyor mu bunun numarasını gerçi mesaj atmış o zaman numarası çıkar karşı tarafa. Telefonunu gayet rahat saatlerce bırakıyor hiç de arayan olmuyor
evet bulduk.
Şuan ismi facete aramadım hala. Hiç iş yapmadım bugün. Bi iş var acil onu yapayım bi yemek yiyeyim sonra araştırcam ismi.
Şimdi öğrenirsem fotosunu filan görürsem yemek yiyemem. Bebek çok acıktı sürekli hareket ediyor içerde yazık. Çok acıktı o da
evet bulduk.
Şuan ismi facete aramadım hala. Hiç iş yapmadım bugün. Bi iş var acil onu yapayım bi yemek yiyeyim sonra araştırcam ismi.
Şimdi öğrenirsem fotosunu filan görürsem yemek yiyemem. Bebek çok acıktı sürekli hareket ediyor içerde yazık. Çok acıktı o da
evet bulduk.
eşinin telefonu alıp data kablosuyla mesajlarına girebilirmisin?... orada tarihleri felan herşey çıkar... silinmediyse...
silindiyse; telefonda da işe yarar mı bilmem ama "recovery my file" diye bir program var. eski dosyaları vs hepsini geri getiren bir program... yanlız uzun sürüyor işini bitirmesi, flash disklerde felan işe yarıyor. eski telefon mesajlarınıda bulabilir belki..
Görüşme olduğunu sanmıyorum çünkü evden işe işten eve. İşten ne zaman çıktıklarını bilirim servisle gelir zaten. Her zaman yanımda haftasonlarını hep beraber geçiririz. Ama gün içinde iş yerinin işleri için dışarı çıkıyor o arada görüşse görüşür mü ki... Kafamı o kurcalıyor benim. Çünkü gün içinde 1-2 dk lık konuşmalar var.
temkinli davransa o numarayı aramaz hala arıyor. Kontor filan da yollayamaz maaşını nereye harcadığını kuruşu kuruşuna bilirim. Bi sürü borç var cebinde para yokki
Resim falan görülebiliyor mu? hani whatsA. falan kullanıyorsa..Nasıl bir şey acaba?
bak bunu atladım heycandan. hemen rehberime ekliyorm
💑💓
tebrikler. İnşallah haklarında hayırlısı olur. bu arada o programı bana da atarmısın. Elimin altında dursun ne olur ne olmaz
bak bunu atladım heycandan. hemen rehberime ekliyorm
💑💓
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?