Telefon detayları boşanma davasında ispat olur mu ?

aaa ismini buldunuzmu kızlar harikasınız yaaa bravo valla size
peki bu isim farklı bir isimmiki facede aynı ad soyaddan birsürü kişi varrr :44:

adını söylemeyinde buldunuz mu kim olduğunu?

evet bulduk.

Şuan ismi facete aramadım hala. Hiç iş yapmadım bugün. Bi iş var acil onu yapayım bi yemek yiyeyim sonra araştırcam ismi.
Şimdi öğrenirsem fotosunu filan görürsem yemek yiyemem. Bebek çok acıktı sürekli hareket ediyor içerde yazık. Çok acıktı o da

temkinli davransa o numarayı aramaz hala arıyor. Kontor filan da yollayamaz maaşını nereye harcadığını kuruşu kuruşuna bilirim. Bi sürü borç var cebinde para yokki

Ama sende diyorsun yarını numarayı gizleyip tekrar aramış. Kıza durumu bildirmiş olabilir ben aramadıkça sende arama karım öğrendi diye

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Son düzenleme:
tebrikler. İnşallah haklarında hayırlısı olur. bu arada o programı bana da atarmısın. Elimin altında dursun ne olur ne olmaz

Son düzenleme:

kıyamam bebişe... afiyet olsun...

ben google da arattım kadraj. çıkıyor bir kaç profil. ne diyeceğimi bilemiyorum. şu an söylemek istemediğim başka yerlerden de aratıyorum ismi. ben sana yardımcı olmayı çok istiyorum. umarım işe yarayacak şeylere ulaşırsın, ulaşırız.

💑💓

Vayy be harikasınız,......bu işin sonu kadından tazminat almaya kadar gider
Bundan sonra herşeyimi size soracağim

sakın evde aratma herşeyi başka pc'den yap.

vay vay bilmediğimiz neler var

sanmam iş için çıktığında vakti kısıtlı olur 15 20 dk için gelirmi karşı taraf

temkinli davransa o numarayı aramaz hala arıyor. Kontor filan da yollayamaz maaşını nereye harcadığını kuruşu kuruşuna bilirim. Bi sürü borç var cebinde para yokki

erkeklerinde sapıkları varsa kadınlarında vardır... zevk için yapan vs. ıyyy....

Ben sorusturmustum hakime gore degisiyormus bazisi kabul ediyormus bazisi ozel hayata mudahale diye etmiyormus arkadasimin annesi hakim ona sordum direkt mesela o kabul ediyormus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…