Telefon detayları boşanma davasında ispat olur mu ?

Numarayı nereden sorgulattınız konu sahibi rehbere kayıtlı değil demişti,özel bir prgram mı var elinizde.Buldugunuz isim ve soyisimle ilgili bir sürü aynı profil vardır karşı tarafı nasıl tanıyacaksınız.

hayr canım numarayi cia 'dan aratirim kadını arasak da birşey diyemeyiz ama en azı 'dan kim olduğunu öğrene bilirsin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu cia nasıl kullanılıyor detaylı bilgi verirmisini ya beceremedim

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Dedektif hikaye boşanmaya karar verdiysen aldatma dediğinde mahkeme kararı ile bütün mesajlar konuşmalar çıkıyor ortaya kurumlar mahkemeye hepsini veriyorlar. Bu tarz bir durum yaşadım ordan biliyorum. Ne var ne yok dökülür ortaya.
Yemin etmesine vs inanma bu erkekler genellikle yalancılar. Yeminde ederler aglarlarda sakin inanma sonrada zaten üste çıkarlar bağrırlar sacmalarlar falan. Aldatmistir yada aldatmamistir demek mümkün değil bilemeyiz. Ama mahkeme ile dokuman alabilirsin. Operatörlere gitsen detay vermiyorlar yasal yazı olmadan. Mahkeme kararı ile veriyorlar hepsini

Son düzenleme:
Demek o da dandik bir telefon kullanıyor. Yani en azından whatsApp ta resmini falan görseydin Google daki profillerle eşleştirebilirdiniz.

ne kadar numara varsa cıkıyorsa kötü. o zaman benım tel nomu ben servis sağlayıcıma kimseler öğrenmesin diye kapattırmıstım sanırım onları goremez degil mi??

Süpersiniz
Nasıl bulunuyo anlamadım ama en azından bulunmuş
Tebrik ederim

örnekle anlatayım. diyelim sende de bende de var bu Program. senin telefonda ayşe kaya diye biri kayıtlı. ve o kişi beni arıyor ve ben de kayıtlı değil. senin telefondaki program o kişinin numarasını o şekilde aldığı için hafızasına benim telefon çaldığında o program devreye giriyor, ekranda ayşe kaya arıyor diye gösteriyor. he etik değil, sakıncalı da aslında ama mesela ben rehberimi tanıma dedim programa. yani ben de kayıtlı numaralar başkalarına gözükmez. ama herkes benim gibi yapmıyor ki işte böyle isimler çıkıyor. yani sizin numaranız da gizli olup kayıtlı olmayabilir ama bir arkadaşınız bunu kullanıyorsa sizin numaranız da kayıtlı olmadığınız kişiler de gayet rahat gözükür.

uzun oldu ama bilmeyen arkadaşlara duyurayım
💑💓

Son düzenleme:
bak bunu atladım heycandan. hemen rehberime ekliyorm

💑💓

nasıl bir tip. Profil resimleri falan nasıl?

watsapp da çıkmadı :/

💑💓

Tühh akıllı telefon kullanmıyor demek ki..
Kimin olduğunu bulmasına sewindim ama
gerçekten acı bir durum..
Konu sahibi güçlü durmaya çalışsa da içi kan ağlıyordur..
Hem yeni ewli, hemde hamile..
Şimdi bu kız kime nasıl anlatsın..
Yazık etti kendine..
Şimdi bu kız bu adamdan boşansa, ozaman
yapmaz bişi. Böyle yasaklı gizli daha cazip geliyor nedense,
ne zevki varsa tövbe yarabbimm...

allah razı olsun. Burayı okuduğum için dalga geçiyordu aptal ama burdaki insanlarda da zeka bilişim bilgisi var. O kendi salaklığına yansın. İyice her şeyi ortaya çıkarayım da ona göre adım atayım. Beni suçlayacak bişeyi kalmasın gerizekalının

ne kadar numara varsa cıkıyorsa kötü. o zaman benım tel nomu ben servis sağlayıcıma kimseler öğrenmesin diye kapattırmıstım sanırım onları goremez degil mi??

canım bu kişinin numarası da servis sağlayıcısında gizli. 118 li bilinmeyene numaralara sordurdum isim bilgisi çıkmadı rehbere kayıtlı değil dendi ama kızlar nasıl bulduysa bulmuş. Allah razı olsun hepsinden

arkadaşım durumuna çok üzüldüm.Eşin bencede bişeyler karıştırıyor sen uyuduktan sonra yaptığı uzun görüşmeler hiç masumane durmuyor sıkı bi takip şart.. bu hamile halinle sana bunları yaşattığı için ne desek azdır

Ee iki tarafta da kayıtlı olması lazım program öyle mi? Tek taraflı kayıtlıysa bir işe yaramıyor o halde..

programdan sorgulattım malesef öyledir ama en azından isim soyisim öğrendik

💑💓

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…