Telefon detayları boşanma davasında ispat olur mu ?

yabancı o zman bu kız türk ismi değil çünkü bu. kesin parayla o tarz işler yapan kızlardandır.

pini yok internet şifresi almak için simkartı kendi telime taktım zaten.

Kızı faceden arattım 3 kişi çıkıyor biri kapalı bi kız o olduğunu sanmam düzgün birine benziyor. Biri erkek facei onu da çözemedim adı kadın ama ilgilendikleri kısmına kadınlar yazmış ve aşkoom diye bi albümde bi adam var sadece.

diğer sonuçtaki kocaman kadın anne gibi yani onun olma ihtimali hiç yok gibi. Of face den de bişey çıkmadı

valla bu adam ancak uyku hapıyla uyutulur bence eczaneden bi hap alacak içirecek ondan sonra dediğin gibi msjlaşcak.. ama hamile haliyle bu kadarını kaldırabilecekmi oda var.. bu arada ekran sorununa bende takıldım eşi nasıl msjlaşmış önceden gerçekten ikinci bi telefon olabilir ozaman eğer işsaatlernde msjlar gittiyse belki orda telefon falan değiştiriyodur

canım bilemezsin ki. Kapalı diye namuslu olmuyor herkes. Ben ağıza alınmayacak küfürler eden kapalı bi kız da gördüm mesela. Valla işin zor.

Kadının adı bilindiğine göre iyi rol kesebilen biri bir bahane ile arayıp (banka, anketvs) kimliği hakkında bilgi almaya çalışabilir.
Bide öyle anne gibi falan kadın demeyin.Ne anneler var. ve kocaman kadın olması da önemli değil yanı yanlızca telefonda cinsel içerikli görüşüyorlar ise
tipinin bir önemi yoktur zaten önemli olan ağzıının iyi laf yapmasıdır.

O kişiyi arayıp konuşmayı düşünmüyor mu peki..
Belki de kadın adamın evli olduğunu bile bilmiyordur ..

Zaten adamin evde tel ortadaymis. Kadrajin yaninda gorusmuyor. O uyuyunca görüşüyor. Demekki o kadinda adamin evli olduğunu biliyor.

Zaten mesajları sapıkca mış. Masum bi kız gibi değilmiş.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım bazen de başlarına ' tırnak işareti koyarak profil açarlar. birde oyle bak isimlere. birde kadının adını googlea yaz. başka yerlerde profili varmi ögren

Belki de gerçekten ortada gezen hatsız ya da başka hatlı eski telidir..
Biz de ne çok senaryo kurduk. Ama insanın aklına her şey geliyor.

yok başka tel. Benle de mesajlaşıyor hatta yanımda da kendi telinden mesaj yazıyor yerlerini ezberlemiş dokunmatik ekran. Uzun yazamıyor aşağıları okuyamadığı için kısa kısa yazıyor harf hatası flan oluyor

yazıklar olsun o adama..bütün o mesajlar görüşmeler hepsi boşanmada kullanılabilir..eşinle otur konuş..hala aynı şeyi devam ettirirse bir kez yapan bir daha yapar...güvenmeee...

yazıklar olsun o adama..bütün o mesajlar görüşmeler hepsi boşanmada kullanılabilir..eşinle otur konuş..hala aynı şeyi devam ettirirse bir kez yapan bir daha yapar...güvenmeee...

yapmadım ve yapmam da diye yemin etti. O yeminden sonra yapmamış olsa hadi neyse diycem ama yemine rağmen hala görüşüyor güven kalmadıki zaten

Kapalı yada koca kadın diye düşünme. Bi kapali arkadaşım bi günde 3 oğlani idare ediyordu. ..

canım bazen de başlarına ' tırnak işareti koyarak profil açarlar. birde oyle bak isimlere. birde kadının adını googlea yaz. başka yerlerde profili varmi ögren

baktım google danda çıkmıyor ne twittır ne ingstram ne face bişey yok. 3 kişi var onlarda olacak gibi değil. Numaranın gerçek ismi de değildir belki bilemiyorum

baktım google danda çıkmıyor ne twittır ne ingstram ne face bişey yok. 3 kişi var onlarda olacak gibi değil. Numaranın gerçek ismi de değildir belki bilemiyorum

Kadın evliyse soyadı değişmiş olabilir. Ben kendimi aratınca kızlık soyadım çıktı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…