- 20 Kasım 2013
- 1.352
- 323
- 103
- Konu Sahibi Yavrukusun annesi
-
sana yemin ediyorum dejavu ,bi an beni anlatıyorsun sandım aynı şekilde bende yaşadım hemde 8 aylık hamileyken telefonlar,mesajlar internetten detaylı fatura istemeler,elini karnımın üstüne koyarak çocuğunun üstüne yemin etmeler yok diye. sonuç, ben ona inanmıştım masum olduğuna beni inandırdı ama maalesefki 1 sene sonra öğrendimki o mesajlar ve telefon görüşmeleri gerçekmiş bence inanma yeminlerine fln
o zaman boşanmadım ama şuan fırsat kolluyorum bi açığını bulduğum an basıcam tekmeyi çünkü unutamıyorum,unutulmuyor üstünden 3 sene geçti silemiyorum hafızamdan
İsim bulundu ki
eşimle ortak fb kullandığımz için malesef fb tan fazla inceleme yapamıyorm
💑💓
bu arada bi yöntem daha var eşiniz uyuduktan sonra eşinizin telefonundan msj atcaksınız napıyosun cnm ? gibi msjlar riskli bi durum ve sabaha kadar uyanık kalmanız gerekebilir ama cvp verirse kesin sonuç alcaksınız.
aslında şeytan diyo böyle kocaya verecen uyku hapını yatsın sabaha kadar sende rahat rahat alacan telefonu karşındakiyle eşin gibi msjlaşcan işte ozaman herşey aydınlanacak
ben yalan yere ölmüş babasının mezarı üzerine yemin edeni bile gördüm. ötesi var mı acaba. bence tel dökümlerini getir dediğinde üste çıkması masum olmadığını gösteriyor.arkadaşların dediği gibi telekızlarla görüşüyo olabilir. malum hamilelikte cinsel hayatımız sınırlanıyor belki kendini o şekilde tatmin ediyordu. Allahım kocamıza bile sırtımızı dönemeyecek miyizboşanmaya kararlıysan bile doğumunu bekle canım. bebeğin daha fazla etkilenmesin şimdi.
wuww ne zaman bulundu :) yemeğe gitmeme bile müsaade etmiyosunuz
En azından bi isim var artık elimizdekızlar bi program sayesinde ismi buldular elmeyra.
bir sapık vardı.
Bu uygulamalarla ben de buldum kişiyi.
Sonra da telefonumdan sildim uygulamayı.
Bu arada isim bulundu denildi.
tanıdık biri miymiş?
Ben yine konun başındaki tavsiyeye döneceğm. Bir kayıt cihazı ile gece telefon görüşmesini kaydedin diyorum..
Bu arada faceden kadının tam kimlği tesbit edildimi.. etrafınızda olan bir kadınmı acaba ??
ben şimdi bi face adresinden arama yapıcam. Bizde ortak kullanıyoruz ordan bakmam o yüzden.
Adamın teli bozuk ekran nerdeyse hiç görünmüyor üstte azıcık yer dışında her yer siyah. Detaylı görüşmelerine bakabilmek için internet online şiftre almam gerekiyordu onu bile simkartını kendi telime takıp yaptım. O yüzden 3 hafta boyunca şifreyi alamadım. uzun süreli bi zaman kolladım.
Bilmiyorum ki kafam durdu şuan. Ben sadece ettiği yemine ve o yemine rağmen devam etmesine üzülüyorum. Tüm güvenim gitti
kızlar bi program sayesinde ismi buldular elmeyra.
özelden yazarsan bakarım
💑💓
1.5 ay sonra doğumum var. Üstelik yeni evlendik daha 1 yıl olmadı. Çocuk plansız oldu.
Kredi olayını nasıl geçiştirsem bilmiyorum.
Gizli numaraya kapalı o numara. NErden arayabilirim onu düşünüyorum. Arıycam ama sesini duyup kapatıcam ne diycem ki
valla diyorum ya en iyisi uyku hapını alacan atacan yemeğine çayına uyusun sende mesajlaşcan sonra bütün msjları silcen karşı taraf eşine söylersede inkar edeceksin ben yapmadım diyeceksın en sevdiğim kişi yani senin üzerine yemin ederim diyeceksin ( bu aradada anlayacaksınki karşı tarafla hala görüşüyorlar son durum bilgisini hemen eşine vermiş ) yani bu işten her türlü karlı çıkarsın
tanıdık biri değil. Zaten ikimizde eski faceleri kapattık bekar kız arkadaşlarıyla o görüşmeyi kesti, bekar erkeklerle de ben görüşmeyi kestim. Ortak bi hesap açtık. sadece tanıdığımız düzgün insanlar var. Bulunan ismi filan da hiç bilmiyorum ilk kez duydum.
Bu uyutma olayından sonra eşi gibi konuşabilir en azından mesajları baz alarak ama ne öğrenecek ki hakkında? Zaten mesajlar da cinsel içerikliymiş. Garip sorular sorsa bu sefer eşi olmadığını anlayacak..konuşmayı kesebilir..ama şöyle olabilir..
İlk gece eşi gibi konuşabilir. Gelen mesajlara göre yön verir. Sonra eşiyle yüzleşir olayın gidişatına göre. Tabi bir de eşinin uyuması lazım. Ama adam o saatte kadınla konuşuyorsa zaten uyumamaya programlamıştır kendini.
Ankösörlü telefondan arayın.
En azından açan kişinin kadın olduğunu duyduğunuzda daha bi emin olurdunuz..
evet ama en azından eşinin kadınla msjlaştığını anlıycak bide o gece için bi telefon ayarlasa süper olur eşi uyutup hattı diğer tele takacak ama pın kodunu bilmiyorsa açamaz o yüzden hattı çıkarmadan pın kodunu değiştirmesi lazım ama oda olmaz eski kodu ister nası olacak bilmiyorum
O ismi buldular... kadraj in eline adi soyadı var artik.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?