Telefon detayları boşanma davasında ispat olur mu ?

duygusal anlamda en savunmasız kırılgan olduğumuz dönemler. Üstelik eşim bana da çok ilgili düşkün biri. Yediremiyorum...

bence bu aşamada yapılacaklar belli. Öncelikle face,yonja, vs diğer sosyal ağlar ve arkadaşlık sitelerinden ismi arattırın. birde eşinizi arattırın. eşinizi,cep numarasını vsvs. ikisinini ortak üye oldugu bir portal var mı ona bakın.. Mutlaka eşiniz bu kadını netten bulduysa bır sanal ortama kaydı olmalı...Kendi adını vermemiştir ama kendi numarası ile olması gerekiyor neticede iletişim için....

bir sapık vardı.
Bu uygulamalarla ben de buldum kişiyi.
Sonra da telefonumdan sildim uygulamayı.

Bu arada isim bulundu denildi.

tanıdık biri miymiş?

Ben yine konun başındaki tavsiyeye döneceğm. Bir kayıt cihazı ile gece telefon görüşmesini kaydedin diyorum..
Bu arada faceden kadının tam kimlği tesbit edildimi.. etrafınızda olan bir kadınmı acaba ??

valla diyorum ya en iyisi uyku hapını alacan atacan yemeğine çayına uyusun sende mesajlaşcan sonra bütün msjları silcen karşı taraf eşine söylersede inkar edeceksin ben yapmadım diyeceksın en sevdiğim kişi yani senin üzerine yemin ederim diyeceksin ( bu aradada anlayacaksınki karşı tarafla hala görüşüyorlar son durum bilgisini hemen eşine vermiş ) yani bu işten her türlü karlı çıkarsın

Son düzenleme:
eşimle ortak fb kullandığımz için malesef fb tan fazla inceleme yapamıyorm

💑💓

ben şimdi bi face adresinden arama yapıcam. Bizde ortak kullanıyoruz ordan bakmam o yüzden.

Adamın teli bozuk ekran nerdeyse hiç görünmüyor üstte azıcık yer dışında her yer siyah. Detaylı görüşmelerine bakabilmek için internet online şiftre almam gerekiyordu onu bile simkartını kendi telime takıp yaptım. O yüzden 3 hafta boyunca şifreyi alamadım. uzun süreli bi zaman kolladım.

Bilmiyorum ki kafam durdu şuan. Ben sadece ettiği yemine ve o yemine rağmen devam etmesine üzülüyorum. Tüm güvenim gitti

wuww ne zaman bulundu :) yemeğe gitmeme bile müsaade etmiyosunuz

kızlar bi program sayesinde ismi buldular elmeyra.

hım ya bi yöntem daha var ama riskli yine. yeni bi hat alacaksınız eşinize msj atacaksın iş saatleri içinde bakalım tepkisi ne olacak bu arada kendi numaran açık kalmalı yoksa eşin sen olduğunu anlar yani bu yöntem için bi telefon ve yeni bi hat alman lazım en azından eşinin nasıl karşılık verceğini görürsün

bide daha önce msjlaştığına göre sen göremesende o kendi ekranın dan okuyabiliyo demekki msjları gözü alışmış heralde

Son düzenleme:
bir sapık vardı.
Bu uygulamalarla ben de buldum kişiyi.
Sonra da telefonumdan sildim uygulamayı.

Bu arada isim bulundu denildi.

tanıdık biri miymiş?

tanıdık biri değil. Zaten ikimizde eski faceleri kapattık bekar kız arkadaşlarıyla o görüşmeyi kesti, bekar erkeklerle de ben görüşmeyi kestim. Ortak bi hesap açtık. sadece tanıdığımız düzgün insanlar var. Bulunan ismi filan da hiç bilmiyorum ilk kez duydum.

yabancı o zman bu kız türk ismi değil çünkü bu. kesin parayla o tarz işler yapan kızlardandır.

Ankösörlü telefondan arayın.
En azından açan kişinin kadın olduğunu duyduğunuzda daha bi emin olurdunuz..

Bu uyutma olayından sonra eşi gibi konuşabilir en azından mesajları baz alarak ama ne öğrenecek ki hakkında? Zaten mesajlar da cinsel içerikliymiş. Garip sorular sorsa bu sefer eşi olmadığını anlayacak..konuşmayı kesebilir..ama şöyle olabilir..
İlk gece eşi gibi konuşabilir. Gelen mesajlara göre yön verir. Sonra eşiyle yüzleşir olayın gidişatına göre. Tabi bir de eşinin uyuması lazım. Ama adam o saatte kadınla konuşuyorsa zaten uyumamaya programlamıştır kendini.

Nete ölesine giren sapık ruhlu kızlardan biridir.

Üniversite de bir kız arkadaşın adamlarla uygunsuz chat yaptığını görmüştüm. kız sapıkca şeyler yazıyordu.... iğrençti...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

arayıp ne konuşacaksın kadınla allah aşkına yaa
geceleri konuşuyorlar işteee mesajlarda içeriği belli
gece gece ne kounştukları belli delile gerek yok daha bence
sesini duyman bişey değiştirmez seni dahada üzer gerer bence kadın sesi duyunca

evet ama en azından eşinin kadınla msjlaştığını anlıycak bide o gece için bi telefon ayarlasa süper olur eşi uyutup hattı diğer tele takacak ama pın kodunu bilmiyorsa açamaz o yüzden hattı çıkarmadan pın kodunu değiştirmesi lazım ama oda olmaz eski kodu ister nası olacak bilmiyorum

zaten eşi uyursa telden bir şekilde görür. eşi nasıl görüyor? o zaman adamın ikinci bir telefonu var...
pin için de kişisel bilgileriyle bir erkeğe aldırabilir operatörünü aratarak.ama eşi uyumaz bence. adam zaten en başından beri geç yatıyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…