- 21 Temmuz 2009
- 36.900
- 6.946
- 248
- Konu Sahibi Yavrukusun annesi
-
Annesine anlatayım mı kızlar geldiğinde. Ne yapacağımı bilemiyorum
baktım google danda çıkmıyor ne twittır ne ingstram ne face bişey yok. 3 kişi var onlarda olacak gibi değil. Numaranın gerçek ismi de değildir belki bilemiyorum
ben de benzer bir durum yaşamıştım,kadın hiçbir sosyal sitede yoktu..ama adamın eski kırığıymış,benim bir arkadaşım buldu kadının kim olduğunu..
adamı eskiden tanıyan ,sizden önce yani,güvenebileceğiniz biri varsa sorun..
Her ne kadar seninle iyi anlaşıyor olsa da o onun annesi unutma. Kızacak bile olsa mutlaka oğlunun acığını örtmeye calısacaktır.
Her ne kadar seninle iyi anlaşıyor olsa da o onun annesi unutma. Kızacak bile olsa mutlaka oğlunun acığını örtmeye calısacaktır.
18 şubattan sonra ortaya çıkan biri. Eski değil
Birinden destek almaya ihtiyacım var işin içinden çıkamıyorum ne yapacağımı bilmiyorum. Ben fatura detaylarını takip etmeye devam edicem hergün bakıcam yine
ya bence en iyisi bu gibi en azından adını soyadını da biliyor. ben bi anket için aramıştım evlimisiniz cocuğunuz varmı vs gibi sorular sorar çok çok ne saçmalıyosun der kapatır karşıdaki yada bankadan arıyorum bizde şu hesabınız var filan diyip kişisel bilgileri kıyaslıyıp aa o siz değilmişsiniz aynı isimde başka müşterimize ait bir hesap filan dese ama çok ciddi ve soğukkanlı olmalı.. bunun dışında ben X in eşiyim sen kimsin deyip direk olaya girerse bence bişey öğrenemez
Telefon dökümleri artık bir işine yaramaz. Daha somut delillere ihtiyacın var senin. Ya doğumu bekle ki o zaman herşey daha zor olabilir ya da en kısa zamanda harekete gec.Birinden destek almaya ihtiyacım var işin içinden çıkamıyorum ne yapacağımı bilmiyorum. Ben fatura detaylarını takip etmeye devam edicem hergün bakıcam yine
elmişi dinle deri,m ben...ben de hep dedim yok onlar anlayışlı insanlardır,ben,i anlar yanımda olurlar diye ama babası olayı duyunca çok güldü ve eeee ne var bunda demişti...
elmiş bana aynı cümleyi kurmuştu ama dinlememiştim..siz dinleyin bence :)
sizden önceki birileri olabilir diye söylemiştim...yani eski sevgilisinin nosunu silmiştir zaten sizle evlenince...onu demek istedim,sizden önce bilmediğiniz eski bi sevgili vs olabilir diye..
kardeş,kuzen,arkadaş mutlaka biri vardır bu smaimiyette olduğunuz,paylaşın yanınızda olsunlar üstelik hamilesiniz de...destek almaktan çekinmeyin,rahatlarsınız biraz,üstellik akıl akıldan üstündür..
Telefon dökümleri artık bir işine yaramaz. Daha somut delillere ihtiyacın var senin. Ya doğumu bekle ki o zaman herşey daha zor olabilir ya da en kısa zamanda harekete gec.
Neler hissettiğini anlayabiliyorum. Gerçekten. Acını yürekten hissediyorum ama gerçeklerden kaçamazsın yalnızca öteleyebilirsin.
Eşekten düşeni getirin banaaa :))
evet o tarz bişi işini görürSomut delil ses kaydı mı diyorsunuz onu bi araştırayım bakayım. Temin edeyim bi tane.
Kapalı yada koca kadın diye düşünme. Bi kapali arkadaşım bi günde 3 oğlani idare ediyordu. ..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kredi olayını askıya almayı düşünüyorum zaten biraz daha ama çok borç var onları nasıl ödeyeceğiz. Çok sıkıştık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?