Telefon detayları boşanma davasında ispat olur mu ?

baktım google danda çıkmıyor ne twittır ne ingstram ne face bişey yok. 3 kişi var onlarda olacak gibi değil. Numaranın gerçek ismi de değildir belki bilemiyorum

ben de benzer bir durum yaşamıştım,kadın hiçbir sosyal sitede yoktu..ama adamın eski kırığıymış,benim bir arkadaşım buldu kadının kim olduğunu..
adamı eskiden tanıyan ,sizden önce yani,güvenebileceğiniz biri varsa sorun..

Annesine anlatayım mı kızlar geldiğinde. Ne yapacağımı bilemiyorum

Annesi gelene kadar biraz kanıt bulundurmanız gerekiyor elinizde somut olarak. Çünkü emin olun siz yapma desenezdi Annesi oğlu ile bu konuyu görüşecektir .elinizde kanıt yok ise Kurana birde annesinin yanında el basar kadıncağızıda ikna ettirir..Siz bence ayrılmıyacaksanız bile elinizde net kanıtlar ile karşısınıza geçinki bir daha yapmasın en azından ve aptal olmadığınızı anlasın...

boşver sen şimdi krediyi borcu ya bebeğini ve kendi sağlığını düşün seni ne hale getirdi
sana güvenmiyorum kredi çekemem de bu kadar basit
doğumuna ne kadar kısa bir zaman kalmış hala çalışıyorsun bu bile fedakarlık ona bence borç düşünme derim..

18 şubattan sonra ortaya çıkan biri. Eski değil

Her ne kadar seninle iyi anlaşıyor olsa da o onun annesi unutma. Kızacak bile olsa mutlaka oğlunun acığını örtmeye calısacaktır.

Birinden destek almaya ihtiyacım var işin içinden çıkamıyorum ne yapacağımı bilmiyorum. Ben fatura detaylarını takip etmeye devam edicem hergün bakıcam yine

Her ne kadar seninle iyi anlaşıyor olsa da o onun annesi unutma. Kızacak bile olsa mutlaka oğlunun acığını örtmeye calısacaktır.

elmişi dinle deri,m ben...ben de hep dedim yok onlar anlayışlı insanlardır,ben,i anlar yanımda olurlar diye ama babası olayı duyunca çok güldü ve eeee ne var bunda demişti...
elmiş bana aynı cümleyi kurmuştu ama dinlememiştim..siz dinleyin bence :)

malesef eLmayRa nın dediği tecrübeyle sabit!

büyük bir Sorunumuz vardı, eşim annesini arayıp beni şikayet etti. kadın benle konuşurken oh bee dedim beni anladı ama o da ne resmen oğlundan yana olarak bitirdi konuşmayı. ayu düşündükçe sinirleniyorm. erkektir o istediğini yapar gibisinden konuşuyordu.. hiç unutmam o konuşmayı...

anlatma. illa bir yakınına anlatacaksan kendi ailene anlat..

💑💓

sizden önceki birileri olabilir diye söylemiştim...yani eski sevgilisinin nosunu silmiştir zaten sizle evlenince...onu demek istedim,sizden önce bilmediğiniz eski bi sevgili vs olabilir diye..

kardeş,kuzen,arkadaş mutlaka biri vardır bu smaimiyette olduğunuz,paylaşın yanınızda olsunlar üstelik hamilesiniz de...destek almaktan çekinmeyin,rahatlarsınız biraz,üstellik akıl akıldan üstündür..

kesinlikle öyle olmaz hatta durum çok feci sonuçlar doğurur.

biraz soğuk kanlı olmak gerek eğer olamayacaksa birine aratabilir daha sağlıklı olur hatta konuşma esnasında kayıt bile edilebilir.

Birinden destek almaya ihtiyacım var işin içinden çıkamıyorum ne yapacağımı bilmiyorum. Ben fatura detaylarını takip etmeye devam edicem hergün bakıcam yine
Telefon dökümleri artık bir işine yaramaz. Daha somut delillere ihtiyacın var senin. Ya doğumu bekle ki o zaman herşey daha zor olabilir ya da en kısa zamanda harekete gec.

Neler hissettiğini anlayabiliyorum. Gerçekten. Acını yürekten hissediyorum ama gerçeklerden kaçamazsın yalnızca öteleyebilirsin.

Eşekten düşeni getirin banaaa :))

maalesef anlatabileceğim kimse yok, arkadaşım bile. O yüzden kendimi çok yalnız hissedyorum.

Somut delil ses kaydı mı diyorsunuz onu bi araştırayım bakayım. Temin edeyim bi tane.

Yalnız şunu da söylemek isterim. Söylemek icin erken belki ama eğer boşanmayacaksan aileleri sakın işin içine karıştırma. Sakın. Sen herşeyi unutursun ama onlar asla unutmazlar.

eşinizle telefonları degiştirin bi gün.
onun hattını kullanın. hatta onun telinden o numarayı arayın bakalım ne diye acıcak...:26:

aslında belki de bunların hiç birne ihtiyacın yok.
bu gece uyuyacağın saatte uyuma. ve al eline teli. o numayara eşinin yanında aleni olarak aynen onun başladığı gibi "müsait misin? " de..
"ama arayamam benimki uyumadı" de ikinci mesajda.. mesajlaşalım falan de..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…