Telefon detayları boşanma davasında ispat olur mu ?

başım çatlıyor sadece 1 kase çorba içebildim. Boşanmayı düşünüyor muyum düşünmüyor muyum hiç bilmiyorum. Kafam allak bullak. Şuraya düşüp yığılacak gibiyim zaten hamileliğim kötü geçiyor. HAyırlısıyla bi doğursaydım ne yapacağımı bilemiyorum ki

Canim tel dokumanlari ciddi delildir.Allah yardimcin olsun.

telefon numarasından kişinin adını soyadını öğrenebildiniz mi acaba? konu uzadığından araları okuyamadım da kusura bakmayın

geçenlerde elime aldım teli artık hergün geçmişi filan kurcalalıyorum. Hala güvenmiyorsun o kadar yemin ettim deyip bana vicdan yaptırıyor ne arıyorsan sor söyleyim filan diyor. Çok rahat. Bunu daha ileriki bi zamanda yapıcam. Biraz daha sessiz kalıcam detayları takip edicem bi de doğumdan sonra olsun istiyorum. Şuan bebeği riske atmak istemiyorum.

İnşallah 7 hafta var doğuma kadar. Bu da neredeyse 2 ay eder. Doğdu eve geldin demesi…
Valla iyi sabırlısın. Ben çok çabuk yakıyorum gemileri.
Sabredebilirsen iyi..
Ama keskin sirke de küpüne zarar tabi..

ALLAH(C.C) yardımcın olsun kardeşim

Bebeğini de sağlıklıca kucağına alırsın inşaALLAH(C.C)...(amin...)

İnşallah 7 hafta var doğuma kadar. Bu da neredeyse 2 ay eder. Doğdu eve geldin demesi…
Sabredebilirsen iyi..

bende çabuk yakarım bakma böyle durduğuma. ilk olayda mesajları gördüğümde fevri davrandık haklıyken haksız gibi oluverdim. Şuan paniklemek ve aptallık yapmak istemiyorum. Şuan ortaya çıksa ne olacak dava mı açayım dava stresiyle mi uğraşıyorum hamileliğin son ayında. Annemin babamın evine mi gideyim koca karnımla. Mantıklı düşünmeye çalışıyorum

kendini ve bebeğini düşün...hiç üzme kendini....kalk bi abdest al..dua et ve hayırsızsa bir an önce hayatından çıksın...dua et....üzme kendini...

Sabredebilirsen iyi..

Hayır sabırdan geçtim, her gün yüzyüze bakacaksınız, cinsellik olmasa bile sarılıp öpmek de mi istemeyecek eşiniz? Bunlara tahammül edebilecek misiniz 7 hafta?

aman Allah korusun... yıpratma kendini. olaylar çok taze... biraz bekle.

birşeyler de atıştır.. bebişin ve sen önemlisin....

Annesine anlatayım mı kızlar geldiğinde. Ne yapacağımı bilemiyorum

Bence anlatma
Seninle iyi de olsalar, böyle bir durumda oğullarını tutacaklardır. ( Örneklerini çok gördük forumda, erkeğin elinin kiriymiş, 3 hakkı varmış, bu aldatma sayılmazmış vs. )
Kendin çöz ipleri eline al, boşanırsan herkesle beraber zaten duyarlar

bunun ailesi öyle değil. Duysalar canına okurlar hele babası kalp ölür kahrından. Annesi alkol kullanırsan hakkımı helal etmem diyen biri. Babası dualı düzgün herkese yardım etmeye çalışan koşturup duran bi adam. Babası kalp krizi filan geçirmiş onun duyması en son isteyeceğim şey. annesine söylesem kesinlikle yanımda olur diye düşünüyorum ama o zaman geri dönüşü de olmaz..

Hayır sabırdan geçtim, her gün yüzyüze bakacaksınız, cinsellik olmasa bile sarılıp öpmek de mi istemeyecek eşiniz? Bunlara tahammül edebilecek misiniz 7 hafta?

Evet bu da zor. Yani uyuduktan sonra o kadınla konuşacak edecek.. hem sabır, hem de metanet lazım buna.

canım gözlerim doldu,yüreğim acıdı...yazdıklarını okuyunca...
burada hangimiz ne dersek diyelim senin için acıyor bilirim...
dünyaya gelecek olan yeni bir can var,hayat var...
o senin canın, kanın...
şuan belki görmek bile istemiyor da olsan eşinin de bir parçası...
en azından doğumuna kadar bekle ve zor da olsa sadece bebeğine odaklan derim...
ve eşine de aldatmadan bahsetme ama vicdanının rahatsız olacağı şeyleri düşündürmeye çalış...
mesela bebeğinle konuş annecim baban da bende seni bekliyoruz...sana karşı mutlu huzurlu bir yuva hazırlamak için elimizden geleni yapıyoruz...vs
bazen bazı hatalar öylesine karartır ki gözleri gerçekleri göremez insan eminim eşin bu durumda...
dilerim bebeğini kucağına alana kadar herşey düzelir...dua et Allah için imkansız birşey yoktur...

evet geri dönüşü olmaz. en son duysunlar. daha sen herşeyden emin değilken annesiyle görüşürsen olmaz ki..

Ay bunları söyleyeni cok yakından tanıyorum

canım öncelikle Allah yavrunu kucağına almayı nasip etsin. ses kayıtları mahkemede asla delil değil. ben boşanma davamda kullanmaya çalıştım maalesef olmadı. açılan dava evi terkti. ama terk etmemiştim. oturdum gideceğimi anlattim. arkasından babasını aradim ben gidiyorum dedim helalleştim. ve bu konuşmaları kayıt altına aldım. lazım olabilir diye. davayı evi terk olarak actiklarinda hemen cd ye aktardım görüşmeleri. sonuç: EVLİLİK BİRLİKTELİĞİNDE KARŞI TARAFIN ÖZELİNE SAYGİSİZLİKTIR gizli kayıt. haber vererek kayıt normal. mantığa bakın. ben kayıt alıyorum desem benimle zaten seviyeli konusur karşı taraf. canlı şahit bulmanız gerekiyor. anne baba kardeş arkadaş vs. bu kayitlarin yükümlülüğü hapis ile bile sonuçlanabilir. iyi bir avukattan yardım almalısınız. Allah yardımcın olsun canım;(;(;(

hadi ya... eşini yakalaması için izin almasıda saçmalık...

bu arada ablası sırdaşımdi. beni tutar kardeşine beddua ederdi. dava açıldı karsima kardesinin şahidi olarak çıktı. kimseye guvenme tatlım. önce can diyorlar böyle durumlarda. seni karalıyorlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…