- 22 Kasım 2011
- 3.572
- 2.528
- 398
- Konu Sahibi Yavrukusun annesi
-
bu arada ablası sırdaşımdi. beni tutar kardeşine beddua ederdi. dava açıldı karsima kardesinin şahidi olarak çıktı. kimseye guvenme tatlım. önce can diyorlar böyle durumlarda. seni karalıyorlar...
canım gözlerim doldu,yüreğim acıdı...yazdıklarını okuyunca...
burada hangimiz ne dersek diyelim senin için acıyor bilirim...
dünyaya gelecek olan yeni bir can var,hayat var...
o senin canın, kanın...
şuan belki görmek bile istemiyor da olsan eşinin de bir parçası...
en azından doğumuna kadar bekle ve zor da olsa sadece bebeğine odaklan derim...
ve eşine de aldatmadan bahsetme ama vicdanının rahatsız olacağı şeyleri düşündürmeye çalış...
mesela bebeğinle konuş annecim baban da bende seni bekliyoruz...sana karşı mutlu huzurlu bir yuva hazırlamak için elimizden geleni yapıyoruz...vs
bazen bazı hatalar öylesine karartır ki gözleri gerçekleri göremez insan eminim eşin bu durumda...
dilerim bebeğini kucağına alana kadar herşey düzelir...dua et Allah için imkansız birşey yoktur...
canım öncelikle Allah yavrunu kucağına almayı nasip etsin. ses kayıtları mahkemede asla delil değil. ben boşanma davamda kullanmaya çalıştım maalesef olmadı. açılan dava evi terkti. ama terk etmemiştim. oturdum gideceğimi anlattim. arkasından babasını aradim ben gidiyorum dedim helalleştim. ve bu konuşmaları kayıt altına aldım. lazım olabilir diye. davayı evi terk olarak actiklarinda hemen cd ye aktardım görüşmeleri. sonuç: EVLİLİK BİRLİKTELİĞİNDE KARŞI TARAFIN ÖZELİNE SAYGİSİZLİKTIR gizli kayıt. haber vererek kayıt normal. mantığa bakın. ben kayıt alıyorum desem benimle zaten seviyeli konusur karşı taraf. canlı şahit bulmanız gerekiyor. anne baba kardeş arkadaş vs. bu kayitlarin yükümlülüğü hapis ile bile sonuçlanabilir. iyi bir avukattan yardım almalısınız. Allah yardımcın olsun canım;(;(;(
aynen tatlım( yaşamaşak iyi ama hayat bazen acılarla dolu.çok acı ama bu durumu yaşayan çok kişi var.......malesef......
Bu nette telefon dökümlerinden kaç ay öncesine kadar bakılabiliniyor acaba?
son 6 ay canım. Sadece aradığ mesaj attığı noları görebiliyorsun. Karşı taraftan gelenlere ait no yok maalesef
temkinli davransa o numarayı aramaz hala arıyor. Kontor filan da yollayamaz maaşını nereye harcadığını kuruşu kuruşuna bilirim. Bi sürü borç var cebinde para yokki
işin yalan boyutuna pek girmiycem, zorda kalınca nasılsa tutmaz diyip yemin etmiş olabilir, çok inançlı değilse rahat yapabilir bunu... (tabiki yanlış ondan bahsetmiyorum)
Bana sanki cinsel içerikli sohbetler oluyor ya, paralı. öyle bir şey gibi geldi... bu noktada sizin bunu nasıl algıladığınız önemli, kimi ciddi aldatma saymaz affeder, kimi ciddi aldatma sayar affetmez. Kimi ciddi aldatma sayar ama evliliğe devam eder... Bu sitede de aldatılıp eşini affeden yüzlerce kadın gelmiş geçmiştir. asıl mesele şu ki siz nasıl güveneceksiniz sonrasında... malum yeminde işi kurtarmıyor...
Insan boyle okuyunca korkuyor uff ne gicik yaButun yorumlari okudum..
Sen ses kaydi yapmadan ya da uyumayip da onu dinlemeden hic bi sonuc elde edemezsin..
Cok yakinimda boyle bi olaya sahit oldum. Adam eve gittiginde asla kizla iletisim kurmuyordu kiz da o arayincaya kadar aramiyordu, esine bi sekilde yakalandiktan sonra msjlarina da soyle bi cozum bulmus, msjlarin basinda yada sonunda kendi belirledkleri bi sifreyi yaziyorlarmis, atiyorum iceriginde "abc" yazmayan hic bi msja kiz cevap vermiyormus. Ta ki esi tekrar inkar edemeyecegi sekilde yakalayana kadar..
Senin esinin de tavirlarindan belli bu kadar kurnaz oldugunu saniyor olabilir. Direk sahit olmalisin dinlemelisin;((
Allah yardimcin olsun..
Butun yorumlari okudum..
Sen ses kaydi yapmadan ya da uyumayip da onu dinlemeden hic bi sonuc elde edemezsin..
Cok yakinimda boyle bi olaya sahit oldum. Adam eve gittiginde asla kizla iletisim kurmuyordu kiz da o arayincaya kadar aramiyordu, esine bi sekilde yakalandiktan sonra msjlarina da soyle bi cozum bulmus, msjlarin basinda yada sonunda kendi belirledkleri bi sifreyi yaziyorlarmis, atiyorum iceriginde "abc" yazmayan hic bi msja kiz cevap vermiyormus. Ta ki esi tekrar inkar edemeyecegi sekilde yakalayana kadar..
Senin esinin de tavirlarindan belli bu kadar kurnaz oldugunu saniyor olabilir. Direk sahit olmalisin dinlemelisin;((
Allah yardimcin olsun..
birde bunu anlamıyorum ne işin var senn karıyla kızla işine gücüne evine barkına baksana sen vallahi erkk değil mi hepsi aynı işte hele cebinde parası olsa ne olur bilmiyorum yani... eee madem öyle bu kızın bununla bu hatları yeme derdi neymiş anlamadım yaniii
amin Allah razı olsun. Ne düşüneceğimi şaşırdım. Bebeğe pek dokunmuyor konuşuyor filan ama hiç sevmiyor. Hareket edince bi tuhaf oluyorum diyordu. Hatta bi kere güçlü bi tekmesini gördü sabaha kadar ağzından yara çıkmış. Bebekten utanıyor sanırım, çözemedim
Bizde öyle ses kaydı yok ama görüştüğü numara fatura detayında görünüyor. Mahkeme isterse mesaj içeriklerine telefon şirketinden ulaşır.
bunun ailesi öyle değil. Duysalar canına okurlar hele babası kalp ölür kahrından. Annesi alkol kullanırsan hakkımı helal etmem diyen biri. Babası dualı düzgün herkese yardım etmeye çalışan koşturup duran bi adam. Babası kalp krizi filan geçirmiş onun duyması en son isteyeceğim şey. annesine söylesem kesinlikle yanımda olur diye düşünüyorum ama o zaman geri dönüşü de olmaz..
Ay bunları söyleyeni cok yakından tanıyorum
Bu akşam kredi çekmekten vazgeçtim diyeceğim ama açıklamam ne olacak bilmiyorum. bu konuyu netleştirelim kızlar.
Ben haziran maaşını da alıcam sonra 4 ay doğum iznine çıkıcam bu süreçte hiç maaş alamıyorum. Doğum izninden dönünce maaşımı toplu olarak sgk dan alıcam. Aylık alma durumum yok maalesef.
Parça parça bi sürü borç var. 10 bin kredi çekelim tüm borçlar bitsin ben aylık 500 bankaya ödeyim dedik. Şuan Ayda en az 1500 borç ödüyoruz. ( kira ve onun kredisi hariç.)Ama şimdi kredi çekmek istemiyorum. 2200 lira maaş alıyor. Ben de 1300. Onun maaşı doğum izninde para almadığımda bize asla yetmez ev kirası 500 onun bi kredi borcu var 500, diğer borçlar 1500, elektrik su doğal gaz telefon internet vs 400 de bunlar tutuyor. Mutfak masrafını hiç saymadım. Hastanenin doğum ücreti 700... Daha bebeğe bi tane atlet alamadık. Annemler ve kayınvalideler bişeyler yapıor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?