- 11 Ağustos 2009
- 3.377
- 1.225
- 373
- 37
- Konu Sahibi Yavrukusun annesi
-
Bu akşam kredi çekmekten vazgeçtim diyeceğim ama açıklamam ne olacak bilmiyorum. bu konuyu netleştirelim kızlar.
Ben haziran maaşını da alıcam sonra 4 ay doğum iznine çıkıcam bu süreçte hiç maaş alamıyorum. Doğum izninden dönünce maaşımı toplu olarak sgk dan alıcam. Aylık alma durumum yok maalesef.
Parça parça bi sürü borç var. 10 bin kredi çekelim tüm borçlar bitsin ben aylık 500 bankaya ödeyim dedik. Şuan Ayda en az 1500 borç ödüyoruz. ( kira ve onun kredisi hariç.)Ama şimdi kredi çekmek istemiyorum. 2200 lira maaş alıyor. Ben de 1300. Onun maaşı doğum izninde para almadığımda bize asla yetmez ev kirası 500 onun bi kredi borcu var 500, diğer borçlar 1500, elektrik su doğal gaz telefon internet vs 400 de bunlar tutuyor. Mutfak masrafını hiç saymadım. Hastanenin doğum ücreti 700... Daha bebeğe bi tane atlet alamadık. Annemler ve kayınvalideler bişeyler yapıor
Bırak tatlım az sıkıntı çeksinde uçkurunu düşünmesin..
Hazirandan sonra maaş alamayacaksan o ayki krediler nasıl ödencek
Tamam işte bahane olarak de ki
Bu benim son maaşım 4 ayda alamayacam daha, en son toplu alacam
Sıkışmayalım diye kredi çekmeyelim, erteleyelim
asıl çekmezsek hazirandan sonra sıkışcaz.. O yüzden çekiyoruz.
Tamam işte bahane olarak de ki
Bu benim son maaşım 4 ayda alamayacam daha, en son toplu alacam
Sıkışmayalım diye kredi çekmeyelim, erteleyelim
Kendi kredi borcu ne kadar var..Kendi adına çeksin çekiyor ise
De ki senin çok borcun var sana kredi vermiyolar
Bende çeksem ödeyemezsek daha bana da vermezler
Ailesinden bi miktar borç alsın
Kendi adına borç alma sakın
Ailesinde yokmuş olsa onlar verirmiş zaten. Çekmek istemiyorum zaten beni ilgilendirmez ne yaparsa yapsın.
Ailesinde yokmuş olsa onlar verirmiş zaten. Çekmek istemiyorum zaten beni ilgilendirmez ne yaparsa yapsın.
Araba için çektiği parayı ne yapmış peki ?
Arabada olmadığına göre..
Butun yorumlari okudum..
Sen ses kaydi yapmadan ya da uyumayip da onu dinlemeden hic bi sonuc elde edemezsin..
Cok yakinimda boyle bi olaya sahit oldum. Adam eve gittiginde asla kizla iletisim kurmuyordu kiz da o arayincaya kadar aramiyordu, esine bi sekilde yakalandiktan sonra msjlarina da soyle bi cozum bulmus, msjlarin basinda yada sonunda kendi belirledkleri bi sifreyi yaziyorlarmis, atiyorum iceriginde "abc" yazmayan hic bi msja kiz cevap vermiyormus. Ta ki esi tekrar inkar edemeyecegi sekilde yakalayana kadar..
Senin esinin de tavirlarindan belli bu kadar kurnaz oldugunu saniyor olabilir. Direk sahit olmalisin dinlemelisin;((
Allah yardimcin olsun..
arabayı almamış sonrada yemiş... Para tutamaz elinde. Dışarda yer gezer tozar arkadaşlarına yedirirmiş. Allahtan şimdi öyle değil.
O yedirdiği arkadaşlarından borç bulsun madem
Kişisel borç yapma, kendi yüzüne gözüne batırmış kendi bulsun çaresini
arabayı almamış sonrada yemiş... Para tutamaz elinde. Dışarda yer gezer tozar arkadaşlarına yedirirmiş. Allahtan şimdi öyle değil.
çok önemki bit gelişmeyle geldim
watsapp da göremedim demiştim
silmeyi unutmuşm rehberimden
lütfen sakin ol kadraj
bayan watsapp kullanıyor
işin kötüsü senin fb de arattm kapalı bayan çıktı dediğin, o değildir dediğin be arkadaşların emin olma dediği kişi olabilir
renkli gözlü kapalı bir bayan var watsapp profilinde :/
💑💓
çok önemki bit gelişmeyle geldim
watsapp da göremedim demiştim
silmeyi unutmuşm rehberimden
lütfen sakin ol kadraj
bayan watsapp kullanıyor
işin kötüsü senin fb de arattm kapalı bayan çıktı dediğin, o değildir dediğin be arkadaşların emin olma dediği kişi olabilir
renkli gözlü kapalı bir bayan var watsapp profilinde :/
💑💓
evet face deki de renkli gözlü bi bayan. Amasyada kız. Biz başka şehirdeyiz. Reel görüşme yok onu anladık.
Ulan Allahtan korkmuyorsunuz bari kafanızdaki örtüye saygı duyun biraz. Ben kapandım da o örtünün hakkını veremiyorum diye ağlaya ağlaya açtım 2 ay sonra.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?