Telefon detayları boşanma davasında ispat olur mu ?

Bir arayıp ses dinleseniz yanlış oldu vs gibi bişiyle

yada Esra hanımla görüşebilir miyim diyin ? yanlış numara der muhtemelen aa öyle mi der kapatırsınız bana bu numarayı verdiler k bakmayın iş bankasndan vs dersiniz
normal hayatta hepimziin başına geliyor böyle saçma şeyler çok aldırış etmez sanrım.

Tamam işte bahane olarak de ki
Bu benim son maaşım 4 ayda alamayacam daha, en son toplu alacam
Sıkışmayalım diye kredi çekmeyelim, erteleyelim

Tamam işte bahane olarak de ki
Bu benim son maaşım 4 ayda alamayacam daha, en son toplu alacam
Sıkışmayalım diye kredi çekmeyelim, erteleyelim

Kendi kredi borcu ne kadar var..Kendi adına çeksin çekiyor ise

çekemiyor kendinin epey kredisi var. Benden önce yaptığı borçları ödüyoruz. Araba alıcam diye çekmiş sonra da araba almamış parayı yemiş. Havaya para ödüyoruz şimdi. Evlenmeden önce bunları bildiğim için şimdi bişey diyemiyorum

Ailesinde yokmuş olsa onlar verirmiş zaten. Çekmek istemiyorum zaten beni ilgilendirmez ne yaparsa yapsın.

Sizin maaşınız 1.300 TL ise ve 4 ay maaş alamayacak iseniz sadece bu ayları geçirecek kadar çekseniz.yani 5.000 TL civarı çekseniz.( mecbur kalırsanız tabi. yoksa bencede çekmeyin tabi. Hatta son iki ay aldığınızıda ayırın doğum masrafı vs için..)

Konuyu başından beri okuuyorum,sizin arkadaşınızın başına gelen de az şey değilmiş yani...
Sonra ne oldu peki,ayrılabildi mi o adamdan merak ettim.
O da yeminler etmiştir gerçi ben yapmadım diye...

arabayı almamış sonrada yemiş... Para tutamaz elinde. Dışarda yer gezer tozar arkadaşlarına yedirirmiş. Allahtan şimdi öyle değil.

O yedirdiği arkadaşlarından borç bulsun madem
Kişisel borç yapma, kendi yüzüne gözüne batırmış kendi bulsun çaresini

arabayı almamış sonrada yemiş... Para tutamaz elinde. Dışarda yer gezer tozar arkadaşlarına yedirirmiş. Allahtan şimdi öyle değil.

çok önemki bit gelişmeyle geldim

watsapp da göremedim demiştim

silmeyi unutmuşm rehberimden

lütfen sakin ol kadraj

bayan watsapp kullanıyor

işin kötüsü senin fb de arattm kapalı bayan çıktı dediğin, o değildir dediğin be arkadaşların emin olma dediği kişi olabilir

renkli gözlü kapalı bir bayan var watsapp profilinde :/

senin profilde konya yazıyor. kadının profil fotosunda arka fon deniz. ve sanki foto teleferik te falan çekilmiş gibi
💑💓

Son düzenleme:
ekran fotosu çekip atıorm sana hemen canım
editt özeş mesajda görüntü nasıl ekleniyor. yapamadım
💑💓

Son düzenleme:

evet face deki de renkli gözlü bi bayan. Amasyada kız. Biz başka şehirdeyiz. Reel görüşme yok onu anladık.
Ulan Allahtan korkmuyorsunuz bari kafanızdaki örtüye saygı duyun biraz. Ben kapandım da o örtünün hakkını veremiyorum diye ağlaya ağlaya açtım 2 ay sonra.

Offf
Parayla imanın kimde olduğu belli olmuyo işte

o
konuyu yorumları özellikle de seninyazdklarını takip etmeye calıştm ama gözümden kaçtı sanırım

bunu öğrendiğinizi bilmiyordm

💑💓

Son düzenleme:
Şimdi arayıp x hanımla mı görüşüyorum deyip bi şeyler söyleyip isminin o olduğuna emin olmak istiyorum ama ne diyebiliriz. Bankadan arıyoruz desek onlar artık normal operatör numaralarından arıyorlar. Kredi kartı ister misin vs desek olur mu yer mi acaba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…