Telefon detayları boşanma davasında ispat olur mu ?

Bilmem ne anket firmasından arıyoruz.
Şu şu tarihte bir ankete katıldınız mı, hangi ildesiniz filan de bence.
Bankayı katışrırma hiç...

o

konuyu yorumları özellikle de seninyazdklarını takip etmeye calıştm ama gözümden kaçtı sanırım

bunu öğrendiğinizi bilmiyordm

💑💓

o isimde 3 kişi buldum biri erkek face i gibi, biri kocaman kadın annelerimiz gibi ekmek filan yapıyor tandırda öyle biri, diğeri de tarif ettiğin kız ama kapalı pardüseli olunca hiç ihtimal vermedim ben. Günahını da almak istemiyorum midem kalktı be

olayı bilmeden yüzüne baksan nasıl güzel hanım görünüyor değil mi.. ahh ahh... Allahım sana kolaylık versin yaa.

💑💓

Banka olayı olmaz bence tamam adını soyadını biliyorsunuz ama bankacılar genellikle 850 hatlardan arıyorlar cep numarasından arıyanlarda var tabi ama çoğunlukla 850 li hatlardan arıyorlar.Anket için arıyorum diyebilirsiniz seçim anketi olabilir mi acaba önümüzde cumhurbaşkanlığı seçimi gibi genel seçimlerde yada yerel seçimlerde anket falan yapıyorlar.

ya da arayıp geceleri seks içerikli mesajlaştığın şu numaralı kişinin evli olduğunu ve eşinin 7 aylık hamile olduğunu biliyor musun... Kafandaki örtüden de mi utanmıyorsun demek istiyorum ama soğukkanlı olmam lazım. Çıldırıp her şeyi mahvetmek istemiyorum

Eşin uyarmış olabilir
Şu an daha temkinli olacaklardır
İşkillendirme istersen
Gayet açık gibi durum

sanırım ben konuşurken soğukkanlı davranamam gerçi arayıp bu siz misiniz demenin bi anlamı yokki.Watsaptaki fotoyla face de ki aynı

Allah'tan utanmayan senden mi utanacak
Sakin ol

Muhtemelen biliyordur
Hangi erkek gece 12 ye kadar müsait olmaz
Tabi ki evli erkek
Bekar olsa iş çıkışı başlarlar hemen, mesela

yapmayın sakın öyle birşey...unutmayın önceliğiniz kocanız olacak adam...o hemen sıyırlıveriri işin içinden beni rahatsız ediyordu kadın sen yanlış anladın vss diyerek...ayrıca kadının ağzından çıkacak cümlelere dayanamayabilrsiniz...

Canım sakın böyle bir şey yapma.
Haklıyken haksız duruma düşebilirsin.
En iyisi anket firmasından arıyorum demen.

bence kadını aramanın manası yok,siz emin oldunuz yeterince..face teki w.app taki kadın aynı değil mi,yani kadının kim olduğu belli..arayıp neyi teyit edeceksin ki?? sadece daha temkinli olurlar ya da bi süre görüşmezler...bu da seni paranoyak yapar iyice...
bana göre yapılacak tek şey,madem kanıtları yeterli görmüyorsun,illa elle tutulur delil istiyosun,bi dinleme aleti alıcaksın,usb şeklinde olanları var,salona koyacaksın,sen yattıktan sonra konuşulnalar kaydedilecek...

Allah'tan utanmayan senden mi utanacak
Sakin ol

Muhtemelen biliyordur
Hangi erkek gece 12 ye kadar müsait olmaz
Tabi ki evli erkek
Bekar olsa iş çıkışı başlarlar hemen, mesela

gün içinde de var. Genelde öğleden sonra 4 civarı en fazla 10 dk
ya da işten çıkmadan önce 6 ya çeyrek kala filan ( 6 da işten çıkıyor ) yine 15 dk filan

Bence de ararsan daha da şüphe çekersin

aklıma yatmadı değil bu cihaz dur bakayım bi araştırayım

gün içinde de var. Genelde öğleden sonra 4 civarı en fazla 10 dk
ya da işten çıkmadan önce 6 ya çeyrek kala filan ( 6 da işten çıkıyor ) yine 15 dk filan

Kadını bilmem de
Koca adam beni 6 da 15 dk arıyosa bi iş olmalı bunda bence
Annesinden çekincek değil ya karısından çekiniyodur

canm bence kredi çekme bana çıkmadı vs... de ve artık bir kenara 50-100 herneyse at geride bir paran olsun biriksin ve bunu kimse bilmesin....sağlam bir bahane bul üzerine kredi falan çekme kendi çeksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…