- 20 Mayıs 2013
- 30.143
- 19.954
- 248
- Konu Sahibi Yavrukusun annesi
-
ekran fotosu çekip atıorm sana hemen canım
editt özeş mesajda görüntü nasıl ekleniyor. yapamadım
💑💓
Şimdi arayıp x hanımla mı görüşüyorum deyip bi şeyler söyleyip isminin o olduğuna emin olmak istiyorum ama ne diyebiliriz. Bankadan arıyoruz desek onlar artık normal operatör numaralarından arıyorlar. Kredi kartı ister misin vs desek olur mu yer mi acaba.
o
konuyu yorumları özellikle de seninyazdklarını takip etmeye calıştm ama gözümden kaçtı sanırım
bunu öğrendiğinizi bilmiyordm
💑💓
o isimde 3 kişi buldum biri erkek face i gibi, biri kocaman kadın annelerimiz gibi ekmek filan yapıyor tandırda öyle biri, diğeri de tarif ettiğin kız ama kapalı pardüseli olunca hiç ihtimal vermedim ben. Günahını da almak istemiyorum midem kalktı be
Banka olayı olmaz bence tamam adını soyadını biliyorsunuz ama bankacılar genellikle 850 hatlardan arıyorlar cep numarasından arıyanlarda var tabi ama çoğunlukla 850 li hatlardan arıyorlar.Anket için arıyorum diyebilirsiniz seçim anketi olabilir mi acaba önümüzde cumhurbaşkanlığı seçimi gibi genel seçimlerde yada yerel seçimlerde anket falan yapıyorlar.Şimdi arayıp x hanımla mı görüşüyorum deyip bi şeyler söyleyip isminin o olduğuna emin olmak istiyorum ama ne diyebiliriz. Bankadan arıyoruz desek onlar artık normal operatör numaralarından arıyorlar. Kredi kartı ister misin vs desek olur mu yer mi acaba.
Şimdi arayıp x hanımla mı görüşüyorum deyip bi şeyler söyleyip isminin o olduğuna emin olmak istiyorum ama ne diyebiliriz. Bankadan arıyoruz desek onlar artık normal operatör numaralarından arıyorlar. Kredi kartı ister misin vs desek olur mu yer mi acaba.
Banka olayı olmaz bence tamam adını soyadını biliyorsunuz ama bankacılar genellikle 850 hatlardan arıyorlar cep numarasından arıyanlarda var tabi ama çoğunlukla 850 li hatlardan arıyorlar.Anket için arıyorum diyebilirsiniz seçim anketi olabilir mi acaba önümüzde cumhurbaşkanlığı seçimi gibi genel seçimlerde yada yerel seçimlerde anket falan yapıyorlar.
ya da arayıp geceleri seks içerikli mesajlaştığın şu numaralı kişinin evli olduğunu ve eşinin 7 aylık hamile olduğunu biliyor musun... Kafandaki örtüden de mi utanmıyorsun demek istiyorum ama soğukkanlı olmam lazım. Çıldırıp her şeyi mahvetmek istemiyorum
ya da arayıp geceleri seks içerikli mesajlaştığın şu numaralı kişinin evli olduğunu ve eşinin 7 aylık hamile olduğunu biliyor musun... Kafandaki örtüden de mi utanmıyorsun demek istiyorum ama soğukkanlı olmam lazım. Çıldırıp her şeyi mahvetmek istemiyorum
Allah'tan utanmayan senden mi utanacak
Sakin ol
Muhtemelen biliyordur
Hangi erkek gece 12 ye kadar müsait olmaz
Tabi ki evli erkek
Bekar olsa iş çıkışı başlarlar hemen, mesela
bence kadını aramanın manası yok,siz emin oldunuz yeterince..face teki w.app taki kadın aynı değil mi,yani kadının kim olduğu belli..arayıp neyi teyit edeceksin ki?? sadece daha temkinli olurlar ya da bi süre görüşmezler...bu da seni paranoyak yapar iyice...
bana göre yapılacak tek şey,madem kanıtları yeterli görmüyorsun,illa elle tutulur delil istiyosun,bi dinleme aleti alıcaksın,usb şeklinde olanları var,salona koyacaksın,sen yattıktan sonra konuşulnalar kaydedilecek...
gün içinde de var. Genelde öğleden sonra 4 civarı en fazla 10 dk
ya da işten çıkmadan önce 6 ya çeyrek kala filan ( 6 da işten çıkıyor ) yine 15 dk filan
bence kadını aramanın manası yok,siz emin oldunuz yeterince..face teki w.app taki kadın aynı değil mi,yani kadının kim olduğu belli..arayıp neyi teyit edeceksin ki?? sadece daha temkinli olurlar ya da bi süre görüşmezler...bu da seni paranoyak yapar iyice...
bana göre yapılacak tek şey,madem kanıtları yeterli görmüyorsun,illa elle tutulur delil istiyosun,bi dinleme aleti alıcaksın,usb şeklinde olanları var,salona koyacaksın,sen yattıktan sonra konuşulnalar kaydedilecek...
gün içinde de var. Genelde öğleden sonra 4 civarı en fazla 10 dk
ya da işten çıkmadan önce 6 ya çeyrek kala filan ( 6 da işten çıkıyor ) yine 15 dk filan
Bu akşam kredi çekmekten vazgeçtim diyeceğim ama açıklamam ne olacak bilmiyorum. bu konuyu netleştirelim kızlar.
Ben haziran maaşını da alıcam sonra 4 ay doğum iznine çıkıcam bu süreçte hiç maaş alamıyorum. Doğum izninden dönünce maaşımı toplu olarak sgk dan alıcam. Aylık alma durumum yok maalesef.
Parça parça bi sürü borç var. 10 bin kredi çekelim tüm borçlar bitsin ben aylık 500 bankaya ödeyim dedik. Şuan Ayda en az 1500 borç ödüyoruz. ( kira ve onun kredisi hariç.)Ama şimdi kredi çekmek istemiyorum. 2200 lira maaş alıyor. Ben de 1300. Onun maaşı doğum izninde para almadığımda bize asla yetmez ev kirası 500 onun bi kredi borcu var 500, diğer borçlar 1500, elektrik su doğal gaz telefon internet vs 400 de bunlar tutuyor. Mutfak masrafını hiç saymadım. Hastanenin doğum ücreti 700... Daha bebeğe bi tane atlet alamadık. Annemler ve kayınvalideler bişeyler yapıor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?