Telefon detayları boşanma davasında ispat olur mu ?

aklıma yatmadı değil bu cihaz dur bakayım bi araştırayım

gg da var...ben ordan almıştım :)
ama aramayın kadını kesinlikle ,şüphelenirlerse kayıt falan olmaz,bi süre görüşmezler...

ama bakın siz hamilesiniz ve doğumunuz da yakın,bu işlere girmek istediğiniz emin misiniz??ben olsam ,eşyalarımı toplar aileme giderdim,adama da olanları bildiğimi ama şu anda boşanma ile ilgili karar vermeyeceğimi,doğumdan sonra karar vereceğimi söylerdim..

Kadını bilmem de
Koca adam beni 6 da 15 dk arıyosa bi iş olmalı bunda bence
Annesinden çekincek değil ya karısından çekiniyodur

çekirge bakkk hepimiz yaşıyoruz bu durumu er geççç ben kurtuldum çokk şükür en azından üzmüyor beni

Sogukkanli olun, fevri davranmayin sakin.

Bu hanimin utanmasi olsaydi o.....u olup evli bir erkekle cinsel icerikli muhabbetler yapmazdi. O...larin utanmasi olur mu sizce, yuzune tukurseniz utandiramazsiniz.

Sakinlesin bence, fevri hareketler yapmayin.

Allah yaşayan herkesi kurtarsın ama yanlış anladınız galiba
Benle ilgisi yok, sadece kendi topiğimizde paylaşılan bir durumdu

yokk ben bir şeyden dolayı yapmadım o yorumuuu :) sadece söylemek istedimm senii görüncee kime ne olmuşş bilmiyorum yaniii :)

yok o çek ile değil benimle ilgili bir durumdu..:)
ben yaşadım da....kendi topiğimizde paylaşmıştım o yüzden...

ben senden dolayı söylemedim bende aynı şeyi yaşadım kendimi kastettim aslında ama denk geldi sanırmm aynı olaya :)

ben senden dolayı söylemedim bende aynı şeyi yaşadım kendimi kastettim aslında ama denk geldi sanırmm aynı olaya :)

yok sorun değil zaten:):)
benimki de her gün saat 6 da konuşuyordu da...kadın bankacıydı,bir de müsaitse saat 4 gibi ...
yalnız kadın da evli ve hatta çocuğu vardı...ama sadece telefonda görüşmüşler söylenene göre...ben hiç bir zaman gçrüüştüklerini ispat edemedim,günahları boyunlarına...kadının d açocuğuna kıyamadım,söyleyemedim kocasına..kadını öldürüse çocuğu annesi kalmasın diye...o zaman bana o kendi çocuğunu düşünmedi sen nedn düşünüyosun dediler ama yok yapamadım,yapamam da...
neyse konuyu sabote etmeyeyim..

allahım kadın ne kadar masum duruyor ayaklarına kadar pardesü, türban filan... Günahkarım diye kendimden utanıyorum bense...

yokk ben bir şeyden dolayı yapmadım o yorumuuu :) sadece söylemek istedimm senii görüncee kime ne olmuşş bilmiyorum yaniii :)

Yaranı kanatmak istemem tekrar anlattırıp ama
Arkadaşa tavsiyede bulunacağın durumlar olursa mutlaka söyle
Nasıl boşandın, deliller, nafaka, tazminat vs.

valla mahkemeye götürürsem kadına da dava açarım ben. Uğraşsın dursun namuslu ayağına yatıp türbanın arkasına saklanıp yaptığı şeylere bak.

allahım kadın ne kadar masum duruyor ayaklarına kadar pardesü, türban filan... Günahkarım diye kendimden utanıyorum bense...

Arkadaşım
Herkes inanarak kapanmıyo
Kimisi kamufle etmek için örtünüyo
Ben çarşaflı adam bile gördüm dilenen, ne yani bu şimdi Allah rızası için mi örtünmüş ?

canım gerçekten bende böyle düşünürdüm şok oldum.....bir de pardesü diyosun......tam takva yani.... acaba bir yanılsama olmaz mı diyesim geliyor ama watsap da fb de de aynı kişi çıkıyor diyorsun.....:18:

Allahım sen bu insanları ıslah eyle...ıslah olmayacaklarsa da perişan et bir daha kimsenin yuvasına daha doğmamış yavrusuna bunları yaşatamasın inşallahhhhhhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…