- 19 Mayıs 2011
- 10.944
- 9.686
- 248
- Konu Sahibi Yavrukusun annesi
-
aklıma yatmadı değil bu cihaz dur bakayım bi araştırayım
çeko bunlar sana bişey hatırlattı mı,bana hatırlattı ve fena halde nefret doldum
Kadını bilmem de
Koca adam beni 6 da 15 dk arıyosa bi iş olmalı bunda bence
Annesinden çekincek değil ya karısından çekiniyodur
çeko bunlar sana bişey hatırlattı mı,bana hatırlattı ve fena halde nefret doldum
ya da arayıp geceleri seks içerikli mesajlaştığın şu numaralı kişinin evli olduğunu ve eşinin 7 aylık hamile olduğunu biliyor musun... Kafandaki örtüden de mi utanmıyorsun demek istiyorum ama soğukkanlı olmam lazım. Çıldırıp her şeyi mahvetmek istemiyorum
çekirge bakkk hepimiz yaşıyoruz bu durumu er geççç ben kurtuldum çokk şükür en azından üzmüyor beni
çekirge bakkk hepimiz yaşıyoruz bu durumu er geççç ben kurtuldum çokk şükür en azından üzmüyor beni
Allah yaşayan herkesi kurtarsın ama yanlış anladınız galiba
Benle ilgisi yok, sadece kendi topiğimizde paylaşılan bir durumdu
yok o çek ile değil benimle ilgili bir durumdu..:)
ben yaşadım da....kendi topiğimizde paylaşmıştım o yüzden...
yok o çek ile değil benimle ilgili bir durumdu..:)
ben yaşadım da....kendi topiğimizde paylaşmıştım o yüzden...
ben senden dolayı söylemedim bende aynı şeyi yaşadım kendimi kastettim aslında ama denk geldi sanırmm aynı olaya :)
yokk ben bir şeyden dolayı yapmadım o yorumuuu :) sadece söylemek istedimm senii görüncee kime ne olmuşş bilmiyorum yaniii :)
yok sorun değil zaten:):)
benimki de her gün saat 6 da konuşuyordu da...kadın bankacıydı,bir de müsaitse saat 4 gibi ...
yalnız kadın da evli ve hatta çocuğu vardı...ama sadece telefonda görüşmüşler söylenene göre...ben hiç bir zaman gçrüüştüklerini ispat edemedim,günahları boyunlarına...kadının d açocuğuna kıyamadım,söyleyemedim kocasına..kadını öldürüse çocuğu annesi kalmasın diye...o zaman bana o kendi çocuğunu düşünmedi sen nedn düşünüyosun dediler ama yok yapamadım,yapamam da...
neyse konuyu sabote etmeyeyim..
allahım kadın ne kadar masum duruyor ayaklarına kadar pardesü, türban filan... Günahkarım diye kendimden utanıyorum bense...
allahım kadın ne kadar masum duruyor ayaklarına kadar pardesü, türban filan... Günahkarım diye kendimden utanıyorum bense...
ay çok merak ettım nedense şu kadını
canım gerçekten bende böyle düşünürdüm şok oldum.....bir de pardesü diyosun......tam takva yani....allahım kadın ne kadar masum duruyor ayaklarına kadar pardesü, türban filan... Günahkarım diye kendimden utanıyorum bense...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?