- Konu Sahibi Yavrukusun annesi
-
al benden de o kadar.. Kadını fake erkek profili açıp bir kaç haftada allayıp pullayıp eklesene. Ne mal oldugunu daha bi anlarsınn
Başından beri takip ediyorum konuyu olaylar kesinleşinceye kadar yazmak istemedim.
19 yaşındayım ve kimseye inancım kalmadı şurda yazılanları okudukça.
Allah bizi kötülerden korusun.
Geçmiş olsun ablacım,Allah çocuğunun hakkını o kadının da yanına bırakmasın eşininde.
Hiç şaşırma ama başı kapalı diye,niyetlere bak kalbe bak.
Ben artık öyle yapıyorum.
Kendini üzme sakın,sakin kal.
Bol bol dua et.
LG-P710 Tapatalk
amin canım saol
bi erkek fc acıp eklesene... öyle konuşmaya calışsana bi. kadınla...
ve bak bakalım kocanda onda eklimi. gerci ortak fc kullanıyodunuz..
eski aşkı falan degil dimi kadın... konuşması vs. şurda dursun şehir dışından biriyle nasıl konuşur.
kadraj eline tutturalım bi tüfek... git namusunu temizle kız
ikisinide gebertcocugunada babanı namus ugruna temizledim dersin
canım kızın fotosuna baktım faceden inanamadım gerçekten.....
bana itici geldi...
duruşuna görüntüsüne bakınca hiç beklemezdim...
gerçekten midem bulandı....
Çok vicdansiz insanlar var..Nasıl bu kadar kolay yemin edebiliyor ve hamile eşine bunları yaşatıyor. .kadını arama sakın ama bence boşanma davasını ac bebek olunc çok zor olur. .Allah yardımcınız olsun bu adi insanlar oldukça daha neler olur kimbilir. .basitlik ya cinsel içerikli konuşma yapmak bir kadın için nasıl yapıyor o bayan anlamıyorum. .
aman face le mace le hiç uğraşamam onca işimin gücümün arasında. Yeterince bu çirkinliğe vakit ayırıyorum zaten.
Aldatmayla ilgili konu açılsa sen aldatsan öldürürm der bunu da çok ciddi söyler.
İş yerinde biriyle kocaman adamla tokalaştım diye kıyameti koparmıştı. Kendisi de antalya gibi bi yerde büyümüş mühendis medeni biri güya
ben de ona anlam veremiyorum nişanlın olur hadi hatta sevgilin olur böyle mesajlarla filan fantazi yaparsın. Yeni tandığın ve hiç yüyüze görüşmediğin adamla neyin fantazisi bu allah aşkına ya
erkeklerin güdüsünde bu var... hoş toplum olarakda erkekler daha önde ya.
kayınvalidenize anlatsanız erkektir yapar dicek... yada bi başkasına...
bence gözlemleyin. şu tlf ekranını düzeltsenizde mesajları resimleyip arşivleseniz tek tek...
ve mahkemede cat diye alnına yapıştırsanız... saat.tarihinide resimde gözükücek şekilde ayarlasanız..numarasıda gözükerek...
aralarındaki uzaktan cinsellik ilişkiye hala akıl sırı erdiremedim...:26:
telefonda tatmin olmasında erkek acısından bi yere kadardır:26:
allahım yardımcın olsun canım. bebegini saglıcakla kucagına alıp bu adamı def etmeyi nasip etsin sana en kısa zamanda...
bebegin için sürdürmek istesende güven konusu fazlasıyla zedelenmiş yıpranmış olucak...
Gerçekten şuanda 1 senelik evliyim çok Saçma geliyor mide bulantısı oluyor..aman ne bileyim bekar mi bu kadın
sen bi de mesajları görsen ay ban yemesem yazacam buraya ne konuştuklarını öyle iğrenç...
mesaim bitti çıkıyorum. Evde kk yı kullanmıyorum yakalanmamak için. Allaha emanet olun.
zaten kızı da gördükten sonra sadece cinsel içerikli mesajlar olduğuna emin oldum. kocamın ilgisini çekecek bi tip değil. Bu şehirde değil şubatta tanışılmış vs ... Sadece sanal belli ama ben affetmiştim öğrendikten sonra yemin edip hala numaranın aranması beni rahatsız eden...
Güven kısmı yani
canım kızın fotosuna baktım faceden inanamadım gerçekten.....
bana itici geldi...
duruşuna görüntüsüne bakınca hiç beklemezdim...
gerçekten midem bulandı....
mesaim bitti çıkıyorum. Evde kk yı kullanmıyorum yakalanmamak için. Allaha emanet olun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?