- 3 Ağustos 2010
- 1.148
- 1.728
- 333
- Konu Sahibi Yavrukusun annesi
-
18 şubattan sonra ortaya çıkan biri. Eski değil
Birinden destek almaya ihtiyacım var işin içinden çıkamıyorum ne yapacağımı bilmiyorum. Ben fatura detaylarını takip etmeye devam edicem hergün bakıcam yine
o kadar yemini nasıl rahat rahat etti, oraya çok takıldımzerre kadar bilgim yok bu konularda ama Rabbim güç kuvvet sabır versin. çok üzüldüm..
görmeden bu kadar midem bulandı msjları görsem kesin kusarım...
kıza facede bişey yazmamak için kendimi zor tuttum....
bir kadının en büyük düşmanı kendi hem cinsiymiş cümlesini kk de öğrenmiştim...
ne kadar doğru olduğunu bir kez daha gördük..:84:
Sende bebeğinle beraber Allah'a emanet ol
Miden bulansa da belli etme eşini görünce
İstediğin delilleri topla
Soğukkanlı ol
canım benım kocan okey tavla metin2 oyunu falan oynar mı??.
adı neymiş bende merak ettim :)
kendine ve bebişini çok üzme... Allaha emanet ol.
Kadraj teyzem de aynısını yaşadı. Boşanmadan önce teyzeme kredi çektirdi araba aldı boşadı teyzemi. Aldattı da ayrıldı. Teyzeme yıktı yıllarca ödedi o da. Borç batağından kurtulamadı garibim. Aman sakın çekme
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Konu uzamış gitmiş henüz yarısındayım okuyorum ama dayanamadım yazıyorum.
arkadaşım inanma bunların yeminine, yemine inançlara inanan biri olsa zaten eline kuran alıp gelmez. vicdan sahibi bunları yapamaz.
yeminini ispatla birde kendini haklı çıkarır, neymiş seni kaybetmemek için yemin etmişmiş.
Ben de sayfaların tamamını okuyamadım ama özellikle sana şunu söylemek isterim. Diyelim ki eşinizin sizi aldattığını tam olarak ispatladınız. İspatlarınızı da eşinizin gözüne soktunuz. Asıl önemli olan bundan sonrası ne olacak? Bu çok önemli bir soru. Eğer eşinizin karşısına geçip bağırıp çağırıp , ağlayıp , zırlayıp , sonra da evliliğinize devam ederseniz , bu , sizin , için daha da kötü olur. Bu sefer , eşiniz , sizin için , demek ki , aldatsam da benden vazgeçmiyor der. Onun gözünde daha da küçülürsünüz. Bence olaya bütün olarak bakın. İşin sonunu da hesap edin
Gelişmeleri aktarayım.
Dün iş yerinde bi şey yiyemediğim için ve bu saçmalıklarla uğraştığımdan eve zor gittim, çok sancım vardı gittim yattım.
O geldi, normalde benden yarım saat sonra gelir o gelene kadar sofrayı hazırlarım ama hç bi şeye dokunmadım.
Kapıyı her zaman kendi anahtarıyla açar gelince gittim geldin mi filan dedim sancım var dedim tekrar yattım.
Yanıma geldi masaj yaptı ne yapalım nasıl geçer diye sordu bilmiyorum geçmiyor dedim.
Ne yersin dedi canım istemiyor çorbayla duruyorum dedim. Markete gitti bi sürü sevdiğim şey aldı yemek yaptı ben zar zor yedim
Sıcak su ısıttı belime koydu sofrayı topladı bulaşıkları yerleştirdi.
Katlanacak çamaşırlar vardı onları katladı.
Onun rehberinde kayıtlı isimsiz nolar vardı onları not edip çorap çekmeceme koymuştum.
Çamaşırlarımı yerleştirirken o kağıdı bulmuş bunlar ne diye geldi önce kıvırmaya çalıştım sonra beceremedim senin listendeki isimsiz nolar dedim.
Ben sana güvenemeyecek miyim filan demeye başladı. Güven vermesi gereken ben değilim sensin dedim.
Sonra ben suçluymuşum gibi afra tafra yapmaya başladı giyindi dışarı çıkacaktı kapıyı kilitledim nereye filan diyorum hiç dinlemiyor. Ben de başladım anlatmaya
Herşeyi biliyorum, çocuğunun üzerine yemin ettiğin halde görüşmeye devam etmişsin tüm kayıtlar elimde daha en son cumartesi şu tarihte görüşmüşsün geceleri anladık gündüzleri de görüşüyorsun eve girmeden bile arıyosun artık sana hiç güvenmiyorum vs vs dedim
İyi tamam güvenme boşan o zaman dedi.
Boşanıcam zaten ama önce annenleri çağırıcam dedim.
Onlara ya da sizinkilere haber verirsen dönüşü olmaz ben de kendimce bi sürü şey söylerim dedi.
Umrumda değil dedim.
Sen zaten yemin ettiğin halde hamile karına ikinci kez aynı şeyleri yaşatarak evliliğini çocuğunu beni gözden çıkarmışsın dedim
Ben seni aldatmadım dedi ( sanalı aldatmadan saymıyor)
Ben de sen benim cinsel ihtiyaçlarımı karşılamıyorsun ben istediğim halde yaklaşmıyorsun benimde fantaziye ihtiyacım var bi sürü erkek bulurum mesajlaşırım konuşurum görüşmem dedim deli oldu. Sen yapabiliyorsan ben de yaparım dedim döveceğim sus dedi. Ben de döv de delillerim artsın dedim.
Mahkeme bunu suç saymaz reel görüşme yok ben boşanmak istemiyorum eşimi seviyorum dediğimde boşamaz filan dedi.
Başkasıyla konuşmasının sebebi ben evle ve onla ilgilenmeyi bırakmışım, ona hakaret etmişim onur kırıcı şeyler söylemişim kendini değersiz hissetmiş bi de benim geçmişimi unutamamış yedirememiş kendine intikam almak istemiş. Ben de intikam aldın yeterince hamile halimle üzdün yemin ettiğinde neden bırakmadın devam ettin dedim. O konuda haklısın benim eşekliğim dedi.
Ailelere söylersem o da beni rezil edermiş eski ilişkilerinde yaşadıklarından dolayı kendimi kötü hissettim o yüzden yaptım dermiş. İyice çirkinleşti yani
Sonra zaman geçince saçmaladığını anladı galiba sarıldı, sen benim için çok kıymetlisin seni bu kadar sevdiğimi bilmiyordum geçmişini unutamıyorum sevmesem böyle olmazdım her istediğini yapmazdım ne olur bi şans daha ver her ay fatura detaylarını kendi elimle getirip vericem aramıycam bıdı bıdı .
Güvenmiyorum, çok rahat yemin edebiliyorsun dedim. Orda fiziksel olarak aldatmadığıma yemin ettim dedi ben tek tek sanal telefon vs diye sordum o gördüğüm numarayla ben hayatındayken mi görüştün diye sordum hayır dedin buna da yemin ettin dedim. Ben affetmen için kanalize oldum ne sorsan yemin edecektim dedi. Tamam affettim daha hala neden görüşmeye devam ettin dedim bişey diyemiyor tabi
O kızı da arıycam a..zına s..cam ona da ayrı dava açıcam dedim. Kendini küçük düşürme arama boşver dedi.
Ben epey bi ağlamadım ama sinirlerim bozuldu dayanamadım ağladım baya bi. Yine aynı teskin cümleleri sarılmalar filan bebeği seviyor ( normalde dokunamaz çok rahatsız olur, yine zorlandı kasıldı ama dokundu baya )
Kredi de çekmiycem izne de çıkıcam ben ne için uğraşıyorum sen neyin peşindesin. Hergün iş bana kabus oluyor ama bebekle 1 ay daha fazla zaman geçirmek için katlanıyorum doğunca da ücretsiz izne çıkıcam dedim. Çok zorlanırız ama dedi, benim sorunum değil karıyla kızla yatak muhabbeti yapacağına oturup nasıl borçları kapatırım diye düşünseydin dedim.
Şimdi bi şey yapma hamileliğini düşün doğumdan sonra bakarız dedi, sonra yine ben boşanmam dedi. En sinir olduğum şey de ne biliyor musunuz düzelmesi için yardımcı ol, evle benle ilgilen dedi. Hem suçlu hem güçlü . Senin çabalaman lazım benim değil dedim. Yemek filan yapmam iş yerinde zıkkımlan gel çamaşır bulaşık hiçbir şey bekleme artık dedim.
Sen zaten bana değer vermiyorsun o yüzden böyle olduk dedi. Ölür müsün öldürür müsün .
Sabah hiç bişey demden hazırlandım çıktım. Onun simkartıyla kendiminkini değiştirdim ama onun numarasını kendi adımla kaydetmeyi unuttum. Sabah geldin mi diye aradığında telefon sürekli meşgul çalınca iş yerini aradı tel niye meşgul dedi hatları değiştirdim dedim. Niye böyle oyunlar yapıyorsun. Kimi arayacaksan ara ama kocana sahip çıksaydın derler yine sen üzülürsün dedi. Ben ne diyeceğimi biliyorum dedim. Böyle yapacaksın düzeltmek yerine eziyet edeceksen ayrılalım tamam dedi ama aileler bilmesin kendimiz halledelim, çocuğunu babasız büyütmek istiyorsan sen bilirsin vs.. Ordan vurmaya çalışıyor.
Boşanma davası açacaktım ama doğumdan sonra yapacaktım şimdi o kadar bile beklemek istemiyorum o kadar kinliyim
Gelişmeleri aktarayım.
Dün iş yerinde bi şey yiyemediğim için ve bu saçmalıklarla uğraştığımdan eve zor gittim, çok sancım vardı gittim yattım.
O geldi, normalde benden yarım saat sonra gelir o gelene kadar sofrayı hazırlarım ama hç bi şeye dokunmadım.
Kapıyı her zaman kendi anahtarıyla açar gelince gittim geldin mi filan dedim sancım var dedim tekrar yattım.
Yanıma geldi masaj yaptı ne yapalım nasıl geçer diye sordu bilmiyorum geçmiyor dedim.
Ne yersin dedi canım istemiyor çorbayla duruyorum dedim. Markete gitti bi sürü sevdiğim şey aldı yemek yaptı ben zar zor yedim
Onun rehberinde kayıtlı isimsiz nolar vardı onları not edip çorap çekmeceme koymuştum.
Çamaşırlarımı yerleştirirken o kağıdı bulmuş bunlar ne diye geldi önce kıvırmaya çalıştım sonra beceremedim senin listendeki isimsiz nolar dedim.
Ben sana güvenemeyecek miyim filan demeye başladı. Güven vermesi gereken ben değilim sensin dedim.
Sonra ben suçluymuşum gibi afra tafra yapmaya başladı giyindi dışarı çıkacaktı kapıyı kilitledim nereye filan diyorum hiç dinlemiyor. Ben de başladım anlatmaya
Herşeyi biliyorum, çocuğunun üzerine yemin ettiğin halde görüşmeye devam etmişsin tüm kayıtlar elimde daha en son cumartesi şu tarihte görüşmüşsün geceleri anladık gündüzleri de görüşüyorsun eve girmeden bile arıyosun artık sana hiç güvenmiyorum vs vs dedim
Onlara ya da sizinkilere haber verirsen dönüşü olmaz ben de kendimce bi sürü şey söylerim dedi.
Umrumda değil dedim.
Sen zaten yemin ettiğin halde hamile karına ikinci kez aynı şeyleri yaşatarak evliliğini çocuğunu beni gözden çıkarmışsın dedim
Ben de sen benim cinsel ihtiyaçlarımı karşılamıyorsun ben istediğim halde yaklaşmıyorsun benimde fantaziye ihtiyacım var bi sürü erkek bulurum mesajlaşırım konuşurum görüşmem dedim deli oldu. Sen yapabiliyorsan ben de yaparım dedim döveceğim sus dedi. Ben de döv de delillerim artsın dedim.
Mahkeme bunu suç saymaz reel görüşme yok ben boşanmak istemiyorum eşimi seviyorum dediğimde boşamaz filan dedi.
Başkasıyla konuşmasının sebebi ben evle ve onla ilgilenmeyi bırakmışım, ona hakaret etmişim onur kırıcı şeyler söylemişim kendini değersiz hissetmiş bi de benim geçmişimi unutamamış yedirememiş kendine intikam almak istemiş. Ben de intikam aldın yeterince hamile halimle üzdün yemin ettiğinde neden bırakmadın devam ettin dedim. O konuda haklısın benim eşekliğim dedi.
Ailelere söylersem o da beni rezil edermiş eski ilişkilerinde yaşadıklarından dolayı kendimi kötü hissettim o yüzden yaptım dermiş. İyice çirkinleşti yani
Sonra zaman geçince saçmaladığını anladı galiba sarıldı, sen benim için çok kıymetlisin seni bu kadar sevdiğimi bilmiyordum geçmişini unutamıyorum sevmesem böyle olmazdım her istediğini yapmazdım ne olur bi şans daha ver her ay fatura detaylarını kendi elimle getirip vericem aramıycam bıdı bıdı .
Güvenmiyorum, çok rahat yemin edebiliyorsun dedim. Orda fiziksel olarak aldatmadığıma yemin ettim dedi ben tek tek sanal telefon vs diye sordum o gördüğüm numarayla ben hayatındayken mi görüştün diye sordum hayır dedin buna da yemin ettin dedim. Ben affetmen için kanalize oldum ne sorsan yemin edecektim dedi. Tamam affettim daha hala neden görüşmeye devam ettin dedim bişey diyemiyor tabi
O kızı da arıycam a..zına s..cam ona da ayrı dava açıcam dedim. Kendini küçük düşürme arama boşver dedi.
Ben epey bi ağlamadım ama sinirlerim bozuldu dayanamadım ağladım baya bi. Yine aynı teskin cümleleri sarılmalar filan bebeği seviyor ( normalde dokunamaz çok rahatsız olur, yine zorlandı kasıldı ama dokundu baya )
Kredi de çekmiycem izne de çıkıcam ben ne için uğraşıyorum sen neyin peşindesin. Hergün iş bana kabus oluyor ama bebekle 1 ay daha fazla zaman geçirmek için katlanıyorum doğunca da ücretsiz izne çıkıcam dedim. Çok zorlanırız ama dedi, benim sorunum değil karıyla kızla yatak muhabbeti yapacağına oturup nasıl borçları kapatırım diye düşünseydin dedim.
Şimdi bi şey yapma hamileliğini düşün doğumdan sonra bakarız dedi, sonra yine ben boşanmam dedi. En sinir olduğum şey de ne biliyor musunuz düzelmesi için yardımcı ol, evle benle ilgilen dedi. Hem suçlu hem güçlü . Senin çabalaman lazım benim değil dedim. Yemek filan yapmam iş yerinde zıkkımlan gel çamaşır bulaşık hiçbir şey bekleme artık dedim.
Sen zaten bana değer vermiyorsun o yüzden böyle olduk dedi. Ölür müsün öldürür müsün .
Sabah hiç bişey demden hazırlandım çıktım. Onun simkartıyla kendiminkini değiştirdim ama onun numarasını kendi adımla kaydetmeyi unuttum. Sabah geldin mi diye aradığında telefon sürekli meşgul çalınca iş yerini aradı tel niye meşgul dedi hatları değiştirdim dedim. Niye böyle oyunlar yapıyorsun. Kimi arayacaksan ara ama kocana sahip çıksaydın derler yine sen üzülürsün dedi. Ben ne diyeceğimi biliyorum dedim. Böyle yapacaksın düzeltmek yerine eziyet edeceksen ayrılalım tamam dedi ama aileler bilmesin kendimiz halledelim, çocuğunu babasız büyütmek istiyorsan sen bilirsin vs.. Ordan vurmaya çalışıyor.
Boşanma davası açacaktım ama doğumdan sonra yapacaktım şimdi o kadar bile beklemek istemiyorum o kadar kinliyim
eşin hatalarının farkında ama erkek olduğu için köşeye sıkıştığında üste çıkmaya çalışıyor..
fiziksel olarak bir aldatması yok evet ama sanal olması da aldatma girişimi bunu anlamıyor...
bence bebek doğana kadar bekle kendini sakinleştir..
belki herşey yoluna girer...
yani boşan demek kolay tabi ki ama bence biraz daha bekle...
Allah yardımcın olsun...
eğer affetmeyi düşünürsen ikinizde kendinize yeni hat alın...
Bence bir süre ailenin yanında sakinleş....zaten evi terk etmesen de haklı olarak boşansanda sanırım o kadar borç içinde adamdan tazminat alamayacaksın.......biraz ailenle kal
hatları iyi etmişiniz. o şarmıtayıda arayıp birazda ona kusun.
oda tutuşsun. yok öyle eşinize yüklenipte o uzaktan rahat rahat durmasın...
ailene şunununa bununa rezil edicem. mesaj kayıtlarınız resimlerine kadar elimde. sen bittin kızım de..
elin evli adamıyla fingirdemek neymiş gösteririm sana de...
diyemem dermanım yok dersen bana ver nosunu tlfda parcalıyım onu... şıllıgı
bebegin dogana kadar ona her günü zehir et...
bebegim düşerse seni öldürürüm falan diye sne ona psikolojik baskı yap...
bebegime bişey olursa... kımıldamıyo bişeymi oldu diye agla vs.vs. cektir ona cocuk dogana kadar.
cocuk doguncada nasıl olsa aileler sizde olurlar. herkesi topla bi akşam acıkca anlat yedigi haltı.
düzeltmeye calıştım olmadı. yine bildigini okudu de... boşanıcam diyip son noktayıda koy
Şuan öyle güçsüzüm ki...
7 aylık hamileyim ve aldatılıyorum.
Fiziksel aldatma var mı bilmiyorum ama telefon görüşmeleri ve mesajlar var. Mesajları tesadüf eseri gördüm ve sadece cinsel içerikliydi.
Mesajları gördüğümde deli oldum.
Kocamın telefonunun ekranı bozuk. Yukardan 1 parmak kadar yeri görünüyor. O yüzden tarihleri saatleri filan hiç göremedim mesajları da yarım yamalak okuyabildim. Kelimenin yarısı çıkmıyor vs.
O şokla aklıma gelen sadece numarayı alabilmek oldu.
Başka odadaydı. Yanına gittim Telefonu üstüne doğru fırlatıp bunu bana nasıl yaparsın dedim.
Şok oldu gözlerini kocaman açtı idrak etmeye çalıştı.
Herşeyi bildiğimi mesajları okuduğumu söyledim.
Ne diyorsun dedi.
Anlattım mesajları gösterdim.
Çok soğuk kanlı kaldı bişey demedi.
Ben ağladım epey bi. Sonra bağırıp çağırıp vuracak mısın dedi hayır haketmiyorsun o hareketleri bile dedim.
Boşuna ağlayıp bebeği de kendini de üzme dedi.
Aldatmadığım için bu kadar rahatım dedi.
Mesajlar şuana ait değil telefon bozuk biliyorsun dosyalarda kayıtlı filan kaldıysa oraya buraya girerken mesajlara taşımışımdır dedi.
Ne saçmalıyosun dedim inanmadım.
Senin telefonun da benimkiyle aynı bak dedi.
Kendi telefonumdan denedim öyle bişey oluyordu.
Anneni çağırıcam anlatıcam ayrılıcam dedim
( Annesini ve kız kardeşini çok seviyorum. Bu konuyu anlatacağım tek insanlar onlar. Çok aklıbaşında ve her zaman benim yanımda olan birileri.)
Eğer çağırırsan daha kötü olur sakinleş konuşalım dedi.
Daha kötü ne olablir ki dedim.
Yatak odasına gittim.
O arada duşa girdi sonra yanıma geldi.
Gusül abdesti almış, kur'an getirmiş.
Karşıma oturdu böyle bişeyi yapabileceğimi nasıl düşündün dedi. Hamilesin ve ben seni çok seviyorum nasıl aldatırım dedi.
Biliyorsun ben yemin etmem hiç dedi ( bu zamana kadar hiç de duymadım yemin ettiğini)
Gözlerime bakarak yemin etti. Ne sormak istiyorsan sor dedi. Aldattın mı ( telefon, internet, mesaj, yüzyüze her şey dahil) dedim hayır dedi.
Yapmayacağına da yemin et dedim. Etti
Sonra elini karnıma koy çocuğunun üzerine yemin et dedim( annesine babasına çok değer verirdi artık çok bebeğe çok değer veriyor. Bunu hissediyorum)
Onu karıştırmayalım böyle bi yükün altına koymayalım dedi. Yap dedim. Çocuğumun annem ve babamın üzerine diye yemin etti.
Fatura detaylarını istiyorum dedim.
Detaylar olursa bana güvenmediğini düşünürüm, yemin ettim görmüyormusun benim için çok büyük bişey dedi.
Tamam dedim. İnandım.
Sonra her suçlu gibi üste çıktı nasıl güvenmezsin bana böyle bişeyi nasıl düşünürsün senin için neler yapıyorum görmüyor musun.... Bi de üstüne kendimi suçlu hissettim...
Ertesi gün başına kare 31 kare yapılarak yani numara gizlenerek yine o numaranın arandığını gördüm
Aramışsın o numarayı dün listen boştu demekki bugün oldu dedim ( yine tarih ve saati göremiyorum)
Saçmalama ya okadar yemin ettim filan dedi.
İçime bi kurt düştü. Telefonu hep ortada durur evde filan bırakır gider öyle de rahat.
İnternetten detaylarına bakmak için şifre almayı kolladım.
3 hafta sonra şifreyi alabildim ve kontrol ettim. En sondan başladım detaylara. Mesaj değil o noyla tel görüşmeleri var. Hem de en az 15-20 dk ki biz bile 1-2 dk görüşürüz.
Gün içindede var görüşmeler ama genelde gece 12 den sonra. Ben 11 gibi uyurum. O evliliğin ilk başından beri hep geç yatar.
Ayrıca onun dışında bikaç no daha var geceleri görüştüğü. Anladığım kadarıyla cinsel içerikli Ama o mesajalrını yakaladığım daha fazla.
Numarayı bilinmeyen numaralardan sorgulattım ama kimliği gizli.
Kim olduğuna ulaşırsam aynı şehirde miyiz yüzyüze görüşüyorlar mı onu da çözerim.
Akşam gidip boşanmak istiyorum detaylarında her şeyi gördüm mü desem yoksa soğukkanlı olup biraz daha veri mi toplasam ( ama veriler detayları kontrol etmenin dışına çıkmaz)
Detektif tutsam ama o kadar param yok. Düğün borçlarımızı bitirelim diye salak gibi 1 hafta sonra kredi çekmeyi düşünüyordum. Onun başka kredileri var çekemiyor. Şimdi çekmek istemiyorum ama nasıl geçiştirsem onu da düşünüyorum.
Ne yapacağımı bilemiyorum
Doğumdan sonraya mı bıraksam
Boşanmak için mahkemeye fatura detaylarını sunsam aldatılmayı ispatlamak için yeterli olur mu
Telefon görüşmelerini mesaj detaylarını mahkeme talep eder mi?
Kafam karman çorman
Sağlıklı düşüncelere ihtiyacım var
Bikaç cümlede olsa görüşlerinizi paylaşın lütfen
Gelişmeleri aktarayım.
Sonra ben suçluymuşum gibi afra tafra yapmaya başladı giyindi dışarı çıkacaktı kapıyı kilitledim nereye filan diyorum hiç dinlemiyor. Ben de başladım anlatmaya…
Umrumda değil dedim.
Ailelere söylersem o da beni rezil edermiş eski ilişkilerinde yaşadıklarından dolayı kendimi kötü hissettim o yüzden yaptım dermiş. İyice çirkinleşti yani…
Sonra zaman geçince saçmaladığını anladı galiba sarıldı, sen benim için çok kıymetlisin seni bu kadar sevdiğimi bilmiyordum geçmişini unutamıyorum sevmesem böyle olmazdım her istediğini yapmazdım ne olur bi şans daha ver her ay fatura detaylarını kendi elimle getirip vericem aramıycam bıdı bıdı….
Güvenmiyorum, çok rahat yemin edebiliyorsun dedim. Orda fiziksel olarak aldatmadığıma yemin ettim dedi ben tek tek sanal telefon vs diye sordum o gördüğüm numarayla ben hayatındayken mi görüştün diye sordum hayır dedin buna da yemin ettin dedim. Ben affetmen için kanalize oldum ne sorsan yemin edecektim dedi. Tamam affettim daha hala neden görüşmeye devam ettin dedim bişey diyemiyor tabi…
Şimdi bi şey yapma hamileliğini düşün doğumdan sonra bakarız dedi, sonra yine ben boşanmam dedi. En sinir olduğum şey de ne biliyor musunuz “düzelmesi için yardımcı ol, evle benle ilgilen” dedi. Hem suçlu hem güçlü…. Senin çabalaman lazım benim değil dedim. Yemek filan yapmam iş yerinde zıkkımlan gel çamaşır bulaşık hiçbir şey bekleme artık dedim.
Sen zaten bana değer vermiyorsun o yüzden böyle olduk dedi. Ölür müsün öldürür müsün….
Aslında boşanmayı düşünmüyordum affedilir bişey değil ama şimdi baya tutuştu... Çektirmek süründürmek istiyorum kök söktürmek eridiğini görmek istiyorum... Bunu nasıl yapıcam onu bilmiyorum boşanma davasını o yüzden açayım kararlı sansın istiyorum.
Annemlere gitmem, gidersem daha kötü olur millet dedikoduya hazır zaten. Kendi ailem bize 5 dk mesafede. Kayınvalidemlere gitsem diye düşündüm onlar başka şehirde ama oraya gidersem dayanamam anlatırım. Kafam bi dünya. Ne yapacağımı şaşırdım
Şuan ben de soğukkanlı kalayım doğumdan sonra düşüneyim diyorum ama eve ona hiç bi şey yapmak gelmez içimden. O kızı da baya korkutucam mahkemeye senin adını da vericem filan diycem o türbana hakaret etme hakkını veremiyorsun ailene çevrene de ifşa edicem Amasyayı sana dar edicem filan diycem. Acaip tutuşacağını düşünüyorum Kesin ben evli olduğunu bilmiyordum şöyle böyle diyecek ona da cevabım var. Evli olmaması tesettüre bürünüp oranı buranı gösteren birinin pislik olmadığı anlamına gelmez onur yok sende diycem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?