Telefon detayları boşanma davasında ispat olur mu ?

O ben boşanmak istemiyorum deyince mahkeme boşamazmış, sanal konuşmaları aldatma saymazmış mahkeme, reelde bişey yokmuş, kamuya açık alanda fotoğraf olması lazımmış. Beyfendi yakalanırsam diye ön araştırma da yapmış sanırım. Sen karını salak sanıyorsun ama öyle değilim dedim yo sen saf ayağına yatanlardansın çok zekisin diyor. Kadının ceddini buldum adresine kadar her şeyi biliyorum dedim baya bi şaşırdı.

Nereye inkar edecek daha saati saatine tüm arama kayıtları süreleri var. Bi ara hepsini ben aradım sanki diyecek oldu, sakın aptalca bişey söyleme zekanı küçümseyeceğim sonra dedim... Geceleri hep evdesin ayrıca sen malını kimseye vermezsin dedim bişey diyemedi.

Ben istemesem yakalanmazdım istediğim için yakaladın diyor bi de salak ya...

Son düzenleyen: Moderatör:

asla onun onurunu filan düşünmüyorum. Aileler duysa ne olacak duymadan çözelim dedi ben de senin ne mal olduğunu öğrenecekler dedim. Annesine söylerim zaten bunu tutabileceğimi sanmıyorum. Benim geçmişimi söylecekmiş, eski ilişkilerinde bunları bunları yaşadığı için hazmedemedim diyecekmiş. O rezil olursa ben de olurmuşum. Benim korkum yok ailem de biliyordu evlenmeden önce bakire olmadığımı sen de biliyordun ben kimseyi kandırmadım. O anlattığın kapalı kızlar gibi bekaretimi kocama saklıyorum deyip g.tümü elaleme s.ktirmedim dedim. Beni öyle korkutmaya çalışıyor. Boşansak bile kimse olayın iç yüzünü bilmeyecekmiş. Oldu paşaaaa

İçini ferah tut....o telefon kayıtlarıyla herkes doğrusunu bilir......eşin de ne çirkefmiş

Senin yaşadıkklarının bire bir aynısını yaşadım...Aileleri sok işin içine hatta hamlesi n bu senin için avabraj..Sakın gözyumma..İyi davranma ama boşanmayacaksanda çok uzatma. ..Ama burnundan da getir. ..Telefon hattını falan kendi üzerine a l para pul verme

Bilecek ve bence de bilmeli. Hem aileniz sizi bizden daha iyi tanıyor. Onlar size evliliğinizi devam ettirmeniz konusunda daha mantıklı cevaplar verebilir. Ne bileyim eşinizde bir ışık görmüşlerdir süründür ama affet derler. Ya da sizin çok daha iyilerini hakettiğinizi bilip sizi bu yönde yönlendirirler. Bence en azından bir avukat ile konuşun. Bebeğin doğumundan önce veya sonra olması babalık hakları ile ilgili bir şey farkettirebilir mi bunları öğrenin. Haklarınızı öğrenin. Ve annenizle ilişkiniz bir arkadaş gibiyse bence onunla konuşun. Burda sadece bizlere anlatarak ne kadar rahatlayabilirsiniz ki? Ağlayacağınız omuz olmak isteriz ama bir yere kadar oluyor malesef. Gebeliğinizin son zamanlarında huzura ve anlayışa ihtiyacınız var bence. Bir kaç gece ailenizde kalmayı düşünmez misiniz?

para filan yok artık ona. Kızımia birikim yapıcam avukat parası biriktircem dedim. Sadece ev kirasını öderim sen de borçlarını nasıl ödüyorsan öde dedim.
Annemler zaten bi sürü sorunla boğuşuyor 26 yaşında bi kız kardeşim var sürekli hasta. Onun sıkıntısı evdekilerin psikolojini iyice bozdu. Annem arayıp bana ağlıyo bıktım diye. Orda hiç huzur yok. Eşimde onlara pek gitmemi istemezdi oraya gidince psikolojin bozuluyor huzurun kaçıyor diye.

Son ayda şunları yaşattın bana hakkımı helal etmiyorum dedim. Ağır oldu ama dedim...

nekdr hızlı gelişmiş olaylar ya allah dayanma gucu versn bu halınle nasıl dayanıyorsn ben olsam ortalk kalkmıştı kızın aılesıne kdr ulaşmaya çalısır anlaatırdm butun sulalesıne yaptıklarını kıza en ıyı ceza bu olurdu kızınız evlı bır adamla görusuyor arsız dıye hamile hamile kadına neler yaşatmışlar hala şok'um

Arkadaşım yağmasan da gürledi hesabı yapma bence boşansam deyip boşanmaman kızı rezil edecegim deyip etmemen senin kaliteni düşürür. Ve ileride bunları tekrar yaşamana sebep olur. Nasılsa ben yapıyorum eşim kabulleniyor. Buna fırsat verme. Sen eşini de kızıda surunduremezsin emin ol eriyip bitmez. Olan sana olur ve olacak da. Unutma mümkün değil ve bu evlilik çok yürümez. Sanal düşünce yada fiziksel aldatma aldatma dir. Esin fazlası ile çirkeflesmis zaten bakire olmadığını biliyordu şimdi millete anlatmak da ne demek? Kendisi bakirmiydi de hazmedemiyor? Madem hazmedemicen neden Evlendin?
1 kez yapan 2 3 4 de yapar. Ilk aldatma yi yapmak zordur diğerleri kolay olur suan tecrübeli artık.
Bosan boşanma demek bize düşmez belki ama blof yapmak sana hiçbir şey kazandırmak. Affettigin anda değişen birsey olmayacak.
Ben boşanmak istemiyorum dese bile hakim boşar. Aldatma nin reel de olmasi gerekmiyor çünkü. Tazminat falan da alırsın ssk olana kadar sana da odemek zorunda ssk olduğunda sadece bebeği ne.
Elin kızı evet sana kocan a sahip çıkmayın diyecek.piskin pişkin ve sen sikilacaksin onu sikamayacaksin. Blof yapma gereken ne ise onu yap. Evli kaldığı müddetçe de hep tetikte olacaksın hep bi araştırma içinde olacaksın hep bir şüphe ile yaşayacaksın. Şayet boşanacaksan ki ben sanmıyorum bebeğin doğmadan yap. Doğduktan sonra daha zor.

kızın soyunu sopunu bulsam zaten onu da rezil edicem. Şimdi aramak istiyorum ama kalbim gümbür gümbür nasıl konuşacağımı bilmiyorum

kızın abisinin face ini de buldum ama ikisininki de mesaja yoruma kapalı. Ailesine haber versem ne olacak iftira der geçer ama yanına bırakmamam lazım. Mutlaka ailesi öğrenecek. Kıza ayrı dava mı açmam gerekiyor celp gitmesi için. yoksa eşime açtığım dava yeterli olur mu acaba

şimdi bu durumla ilgili ne denilse boş...

yaşayan sensin, yeni bebeği olacak sensin..

öyle boşan demek kolay değil...

fakat güvenme diye kolayca söyleyebilirim.

kendi kirli çamaşırı ortaya çıkınca, geçmişteki sırrını ortaya çıkarmaya çalışıyorsa bu adam sana koca olamaz.

demek ki seni sahiplenmemiş hiç.

aldatmasından daha ziyade bu pis tehdidi daha çirkin...

esas affedilmeyeccek konu bu..

ben de merak ettim. geçmişe bakamadım henüz. umarım daha net şeyler bulmuşsundur.
evde durumlar nasıl bu arada?

kızın soyunu sopunu bulsam zaten onu da rezil edicem. Şimdi aramak istiyorum ama kalbim gümbür gümbür nasıl konuşacağımı bilmiyorum

Konunu dünden beri uzaktan takip ediyordum. Allah yardımcın olsun. Çok zor durum.
Ama öncellikle sakinleşmeye çalış durumun hassas bebeğin çok etkileniyor. Onlar bebeğini üzmene değmezler.
Boşanmak istiyor musun diye mesaj atmış bir de hey Allahım ya. Bu durumda ne yapılır bilemiyorum ama avukat aramaya başlardım galiba. Ama senin önce sakinleşmem şart.
Karnında ki canı düşün ondan güç al. Allah yolunu aydınlatsın inşallah.

çok haklısınız
kabul edip sizinle evlenmiş şimdi sizin geçmişinizi ortaya çıakrtarak suç bastırmaya çalışıyor
ama ona karşı tutumunuz güzel
sürünsün
boşan diyemem ben çünkü hamilesin bebeğin olacak
ailenin kendi sorunları var o ortamda bebeğini büyütmek ne derece doğru bi karar bilemedim
hayırlısını diliyorum senin için

okudum şimdi.
adam oyanıyorsa eğer ki bunu en iyi kadraj anlar. adam eşini seviyor ama bir macera istemiş gibi. ve bunu aldatmadan saymıyor maalesef.
eşini seviyor evet yaptığı hatanın da farkında oda şimdi
tam olarak aldatma da denmez ama hiç yok de denmez
bir kereye mahsus affetse ama burnundan fitil fitil getirse

ama affedince ikinciyi yapmaz diye bişi de yok
hamile olması beni bu ikileme soktu
bilemiyorum

İşte erkekler çok kıt beyinli yaratıklar..
Bazı şeyleri detaylıca düşünemiyorlar.. ya da akıl edemiyorlar artık..
Bebek olayı beni de tereddütte düşürüyor.

Canin benim yaaa...inan sok oldumm..diger topicte bebeklerimizi konusurken smdi hangi konularla bogusuyosun..ama cok guclusun gercekten
Adam ort bas etmek adina hala sana gecmisi karistiriyo intikam almak istedide o cocugu neden yapti o sirada aklinda degilmiydi madem..sadece buna siginiyor..bencede pesini birakma bu olayin..ama bebisimizi de strese sokmamaya calis olurmu son aylarin artik..Allah yardimcin olsun canm bnm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…