- 20 Mayıs 2013
- 30.143
- 19.954
- 248
- Konu Sahibi Yavrukusun annesi
-
Gelişmeleri aktarayım.
Dün iş yerinde bi şey yiyemediğim için ve bu saçmalıklarla uğraştığımdan eve zor gittim, çok sancım vardı gittim yattım.
O geldi, normalde benden yarım saat sonra gelir o gelene kadar sofrayı hazırlarım ama hç bi şeye dokunmadım.
Kapıyı her zaman kendi anahtarıyla açar gelince gittim geldin mi filan dedim sancım var dedim tekrar yattım.
Yanıma geldi masaj yaptı ne yapalım nasıl geçer diye sordu bilmiyorum geçmiyor dedim.
Ne yersin dedi canım istemiyor çorbayla duruyorum dedim. Markete gitti bi sürü sevdiğim şey aldı yemek yaptı ben zar zor yedim
Sıcak su ısıttı belime koydu sofrayı topladı bulaşıkları yerleştirdi.
Katlanacak çamaşırlar vardı onları katladı.
Onun rehberinde kayıtlı isimsiz nolar vardı onları not edip çorap çekmeceme koymuştum.
Çamaşırlarımı yerleştirirken o kağıdı bulmuş bunlar ne diye geldi önce kıvırmaya çalıştım sonra beceremedim senin listendeki isimsiz nolar dedim.
Ben sana güvenemeyecek miyim filan demeye başladı. Güven vermesi gereken ben değilim sensin dedim.
Sonra ben suçluymuşum gibi afra tafra yapmaya başladı giyindi dışarı çıkacaktı kapıyı kilitledim nereye filan diyorum hiç dinlemiyor. Ben de başladım anlatmaya
Herşeyi biliyorum, çocuğunun üzerine yemin ettiğin halde görüşmeye devam etmişsin tüm kayıtlar elimde daha en son cumartesi şu tarihte görüşmüşsün geceleri anladık gündüzleri de görüşüyorsun eve girmeden bile arıyosun artık sana hiç güvenmiyorum vs vs dedim
İyi tamam güvenme boşan o zaman dedi.
Boşanıcam zaten ama önce annenleri çağırıcam dedim.
Onlara ya da sizinkilere haber verirsen dönüşü olmaz ben de kendimce bi sürü şey söylerim dedi.
Umrumda değil dedim.
Sen zaten yemin ettiğin halde hamile karına ikinci kez aynı şeyleri yaşatarak evliliğini çocuğunu beni gözden çıkarmışsın dedim
Ben seni aldatmadım dedi ( sanalı aldatmadan saymıyor)
Ben de sen benim cinsel ihtiyaçlarımı karşılamıyorsun ben istediğim halde yaklaşmıyorsun benimde fantaziye ihtiyacım var bi sürü erkek bulurum mesajlaşırım konuşurum görüşmem dedim deli oldu. Sen yapabiliyorsan ben de yaparım dedim döveceğim sus dedi. Ben de döv de delillerim artsın dedim.
Mahkeme bunu suç saymaz reel görüşme yok ben boşanmak istemiyorum eşimi seviyorum dediğimde boşamaz filan dedi.
Başkasıyla konuşmasının sebebi ben evle ve onla ilgilenmeyi bırakmışım, ona hakaret etmişim onur kırıcı şeyler söylemişim kendini değersiz hissetmiş bi de benim geçmişimi unutamamış yedirememiş kendine intikam almak istemiş. Ben de intikam aldın yeterince hamile halimle üzdün yemin ettiğinde neden bırakmadın devam ettin dedim. O konuda haklısın benim eşekliğim dedi.
Ailelere söylersem o da beni rezil edermiş eski ilişkilerinde yaşadıklarından dolayı kendimi kötü hissettim o yüzden yaptım dermiş. İyice çirkinleşti yani
Sonra zaman geçince saçmaladığını anladı galiba sarıldı, sen benim için çok kıymetlisin seni bu kadar sevdiğimi bilmiyordum geçmişini unutamıyorum sevmesem böyle olmazdım her istediğini yapmazdım ne olur bi şans daha ver her ay fatura detaylarını kendi elimle getirip vericem aramıycam bıdı bıdı .
Güvenmiyorum, çok rahat yemin edebiliyorsun dedim. Orda fiziksel olarak aldatmadığıma yemin ettim dedi ben tek tek sanal telefon vs diye sordum o gördüğüm numarayla ben hayatındayken mi görüştün diye sordum hayır dedin buna da yemin ettin dedim. Ben affetmen için kanalize oldum ne sorsan yemin edecektim dedi. Tamam affettim daha hala neden görüşmeye devam ettin dedim bişey diyemiyor tabi
O kızı da arıycam a..zına s..cam ona da ayrı dava açıcam dedim. Kendini küçük düşürme arama boşver dedi.
Ben epey bi ağlamadım ama sinirlerim bozuldu dayanamadım ağladım baya bi. Yine aynı teskin cümleleri sarılmalar filan bebeği seviyor ( normalde dokunamaz çok rahatsız olur, yine zorlandı kasıldı ama dokundu baya )
Kredi de çekmiycem izne de çıkıcam ben ne için uğraşıyorum sen neyin peşindesin. Hergün iş bana kabus oluyor ama bebekle 1 ay daha fazla zaman geçirmek için katlanıyorum doğunca da ücretsiz izne çıkıcam dedim. Çok zorlanırız ama dedi, benim sorunum değil karıyla kızla yatak muhabbeti yapacağına oturup nasıl borçları kapatırım diye düşünseydin dedim.
Şimdi bi şey yapma hamileliğini düşün doğumdan sonra bakarız dedi, sonra yine ben boşanmam dedi. En sinir olduğum şey de ne biliyor musunuz düzelmesi için yardımcı ol, evle benle ilgilen dedi. Hem suçlu hem güçlü . Senin çabalaman lazım benim değil dedim. Yemek filan yapmam iş yerinde zıkkımlan gel çamaşır bulaşık hiçbir şey bekleme artık dedim.
Sen zaten bana değer vermiyorsun o yüzden böyle olduk dedi. Ölür müsün öldürür müsün .
Sabah hiç bişey demden hazırlandım çıktım. Onun simkartıyla kendiminkini değiştirdim ama onun numarasını kendi adımla kaydetmeyi unuttum. Sabah geldin mi diye aradığında telefon sürekli meşgul çalınca iş yerini aradı tel niye meşgul dedi hatları değiştirdim dedim. Niye böyle oyunlar yapıyorsun. Kimi arayacaksan ara ama kocana sahip çıksaydın derler yine sen üzülürsün dedi. Ben ne diyeceğimi biliyorum dedim. Böyle yapacaksın düzeltmek yerine eziyet edeceksen ayrılalım tamam dedi ama aileler bilmesin kendimiz halledelim, çocuğunu babasız büyütmek istiyorsan sen bilirsin vs.. Ordan vurmaya çalışıyor.
Boşanma davası açacaktım ama doğumdan sonra yapacaktım şimdi o kadar bile beklemek istemiyorum o kadar kinliyim
Özrü kabahatinden büyük diye buna diyolar sanırım
Terbiyesiz, ezilip büzülüp özür dileyeceğine düzeltmek için çaba harcayacağına sana çamur atmaya çalışıyor
Aşırı derece de sinsi, tehditlere bakar mısın
İyi o zaman deseydin senle benle ilgilenmiyodun ben niye kendimi başka kollara atmadım, iyi şeyler öğretiyosun