Telefon detayları boşanma davasında ispat olur mu ?

Özrü kabahatinden büyük diye buna diyolar sanırım
Terbiyesiz, ezilip büzülüp özür dileyeceğine düzeltmek için çaba harcayacağına sana çamur atmaya çalışıyor
Aşırı derece de sinsi, tehditlere bakar mısın

İyi o zaman deseydin senle benle ilgilenmiyodun ben niye kendimi başka kollara atmadım, iyi şeyler öğretiyosun

Anladım. O zaman en azından bir avukatla görüşüp haklarınızı öğrenmenizde fayda var. Keşke kafa dinlemenizin bir yolu olsa. Bir kaç gün arkadaşında kalsa eşiniz. En azından kafanız rahatlar. Aramalarını yeniden kontrol ettiniz mi? Bugün kızı uyarmak için aramış olabilir.

yaşadığın olaylar nasıl öle.. eşin ne biçim kendisini savunmuş, herşeyi araştırmış birde.... bu tip davranışlar cezasız kalmasa. nebileyim falaka felan bali olsaydı...

bir arkadaş vardı forumda. kocasına mesaj gönderen mesai arkadaşına dava açmıştı... o arkadaşın nickini bilenler yardım edebilir sana...

Ayrılmak istiyor musun diye mesaj yazmış şimdi

Madem karar verdin boşanmaya bir avukat bul ve durumunu anlat onun evde pişkinleşmesine izin verme ne çirkin diyaloglar öyle keşke hiç izin vermeseydin öğrendikten sonra susup avukatın dediğini yapmak daha mantıklıydı şimdi aranızda geçen diyaloglar dahada çirkin

Pek bir şey yazmak istemiyorum aslında, her yorumdan etkileniyor olabilirsiniz.
Mevzu çok da aldatma değil.
Yani bu olayı yok sayalım, eşinizin oyunu farklı, kuralları farklı.

Doğumdan sonra mükemmel eş profiline mükemmel baba profilini de ekleyecek.
Yaşadığınız her sorunda siz kendinizi sorgulayacaksınız veya o sizi sorgulatacak, o etrafınızda dört dönüp vicdan azabınızı katlayacak, etrafınızdaki herkes de ne kadar şanslı olduğunuzu anlatacak.
Öyle güzel baskı altına almış ki bu oyunu anca siz bozarsınız.

Dünkü konuşmanız bunu destekler nitelikte.
"Evet yaptım, ama sen benimle ilgilenmedin."
"Düzelmesini istiyorsan evinle ilgilen."
???
Bu nedir yani?

Temennim tabii ki yuvanızın kurtulmasından, ilişkinizin sağlıklı olmasından yana.
En doğru kararı verirsiniz umarım.

Ayrıca şimdi evli bir adamla evliliğini bildiği halde görüşmek suç geçen haberlerde böyle bir olay vardı hakim evli adamla görüşen kadınada aldatılan kadına manevi tazminat ödetmişti

okudum şimdi.
adam oyanıyorsa eğer ki bunu en iyi kadraj anlar. adam eşini seviyor ama bir macera istemiş gibi. ve bunu aldatmadan saymıyor maalesef.

Beni sevdiğinden adım gibi eminim çok da tutuştu. Ne senin ne kızımın peşini bırakırım diyor.
Neden yemin ettiğim halde devam ettiğimi anlamıyorum bu raddeye geleceğini düşünmedim galiba ama bebek doğduğunda gerçekten bitirecektim diyor.
Ben de fake hesap açtım çok bunaldım birileryile dertleşmeye ihtiyacım erkeklerin muhabbetleri güzel olur dedim. Delirdi tabi.
Annesini aradım sakin kalmaya çalıştım neşeyle konuştum gel dedim kadın hemen anladı ne oldu kızım kötü bişey mi var acil mi geleyim mi hemen dedi. Yok anne işlerin bitince gel ama bikaç güne gel dedim ne oldu diye ısrar etti. Dertleşiriz çok bunaldım annemlerle konuşamıyorum anlaşamıyorum pek dedim, arkadaşım da yok dedim gezeriz filan dedim.

Bizimkide istifa etmeye kalkmış, yurt dışında iş ayarlamış madem istemiyorsun oraya gideyim seni mağdur etmem bu şehirde senin için duruyordum zaten filan diye...
Onla telde konuşurken kramplar girmeye başladı. Normalde hep olur dayanılmayacak bişey değil ama kötü gibi davrandım geliyor şimdi beni almaya hastaneye götürecek.

Açıkçası bu sorunun cevabını ben de çok merak ediyorum kadraj. Ayrılmak istiyor musun?

Ayrıca şimdi evli bir adamla evliliğini bildiği halde görüşmek suç geçen haberlerde böyle bir olay vardı hakim evli adamla görüşen kadınada aldatılan kadına manevi tazminat ödetmişti

kadın evli olduğunu bilmiyordum diyecek kesin ama ben yine de onu rezil etmek istiyorum abisine ailesine ne bileyim işte yapıcam yanına bırakmıycam.

Ayrılmak aklıma bi geliyor bi gidiyor. Evleneli daha 8 ay oldu bebeğim olacak üstelik kız...
Ben babama çok düşkünüm baba kavramı çok kutsaldır benim için...
Üstelik kocamda çok iyi baba olacak eminim eviyle filan ilgilidir.
Artılar eksiler, sorular sorunlar kafam aşure oldu...

Annesini aradım o bilecek ama ben tutamam bunu içimde, hiç sırdaşım yok

Eğer rezil etmek istiyorsan suçun büyüğünü yapanı da rezil etmelisin bence.

Kadrajcım arada kalmışsın ve yukarda "ama kötü gibi davrandım geliyor" demişsin burda eşini mi kastettin bilmiyorum. Ama kendi aldatmasında bile seni suçlayabilecek bir adama az bile yapıyorsun. Büyük ihtimal affedeceksin eşini. Ben de çok aksi yönde mesaj atıp etkilemek istemiyorum. Hakkında hayırlısı olsun.

senin bi kabahatin yok, senin bi suçun yok yaşanan olayda... bak burda birsürü ilgisiz adamı eşlerinden dinliyoruz, kaçı kocasını aldattı... kaçı yazıştı...

affedebilirsin tabi ama süründür biraz... bir daha aynı oyunlara kalkmasın...

Allah ıslah etsin eşini....

canım çok kötü bir durumdasın eminim hamileyken bunlarıçekmek çokçok zordur ama annelik kutsal bu yaptıkları emin ol ondan bişekilde çıkacak sana yaşattıkları sürünecek sen yeterki peşini bırakma olayın kararlı dur annesiylede konuş bence bu sana iyi gelecektir eminim bence suçlamayada devam et senin yüzünden ne acılar çekiyorum bebeğime bişey olursa falan diye adama bak çoktan gitmeye razıymış yani yurt dıışına bebek doğduktan sonra bırakıcamıımı var üzülme bitanem benim bebeğinde üzülüyodur allah yardımcın olsunn dua edicem offf çok üzüldüm

Son düzenleme:
Simdi kesin tepki alacamda ama olsun... Allah askina daha neyin düsüncesindesiniz? Hersey apacik ortada degilmi? Inkarda etmemis!!! Üstelik yakalandigi halde ve kurana el basip yemin ettigi halde devamda etmis!!! Eeee daha ne olmasi gerekiyor? Böyle insanla nasil ayni evi paylasabilirsiniz benim aklim almiyor... Gecmisinizi biliyormus bilerek evlenmis simdi bunu bahane edip her alti cevirme hakki düsmüyor esinize... Kimileri hemen affetme süründür demis ki sizde süründürüp evliliginizi devam etme fikrindesiniz anladigim kadariyla, sizin bileceginiz bisey tabiiki sozin hayatiniz... Ama söylede bi gercek var, yemin edip devam eden bi adam, siz ilgisizsiniz diye bu ise bulastim diyen adam, siz bosanmayip ayni evde evde kalip onu süründürürken bu durumdanda memnun olmayip yine ayni seye bas vurmazmi? Hatta busefer dahada ileri gider!!!
Aldatildiniz, bunun sanali, konusmalisi, fizikisi, düsüncelisi hepsi ayni kapiya cikar....
Allah yardimciniz olsun ne diYim, ama sunu bilin okadar yumusaksiniz ki korkarim bu ne ilk nede son olacak ....

Son düzenleme:
kadraj son gelişmeleri okudum çok üzüldüm canım.. ama eminizki eşin seni aldatıyor ve bana kalırsa bir kez yapan bidaha yapar..hamilesin çok zor bi dönemdesin bebeğini babasız büyütme düşüncesi seni çok korkutuyodur belki doğumdan sonra boşanırım diyeceksın ama sana şunu söylicem hamilelik veya doğum sonrası hiçbişey değişmiyor..eşler doğan bebekle ilgili oluyor ama anneyle olan problem devam ediyor yani diyeceğim o ki eğer kesip atacaksan hemen atmalısın sonrası çok daha zor bebek doğsun bebek büyüsün biraz dersin öyle öyle yıllar geçer en sonundada bi bakarsın eşin yine bi işler çevirmeye kalkışıyor arkandan..nasıl olsa affetti yine affeder düşüncesiyle.. bunları seni üzmek için yazmadım sakın yanlış anlama..

yani diyeceğim ne karar verirsen ver pişman olmayacağın bi karar olsun. bebeğin için en iyisini istiyosun biliyorum kimse bebeği babasız kalsın istemez ama güvensiz yara almış bir ilişki bi çocukta da güven problemlerine yol açıyor anne baba hep tartışıyor benim anne babam öyle bazen diyorum keşke ayrılsalardı da rahat etseydik. hergün kavga gürültü bizimde psikolojimiz bozuldu artık

Son düzenleme:

Eşinizin evli olduğunu bildiğini nerden biliyorsunuz? Belki eşiniz kendisini bekar olarak tanıtmıştır. "Ben işte evliyim karım da hamile kızımız olacak" diye anlatmamıştır herhalde kıza. Burada günah keçisi aramaya gerek yok. Eşinizin yaptığı "sadece" sanal da olsa yanlış. Allah yardımcınız olsun.

Ya ben olsam dünyayı dar ederdim kıza.. Yok mu amasyada tanıdıklarımız ya bulsak şu ş.llığı. Kaç yuvayı bozacak belki de. Bi elime verseler ne döverim ama.

Yurt dışına gidiyomuş..güle güle deseydiniz kafamı dinlerim sen de rahat rahat iş görürsün hey Allahım ya...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

merhaba canım yaşadıklarına üzüldüm ..eşinede ayrıca kzdım nasıl pişkinlik bu ya ..madem yaptın hata yemin ettin neden arkasını getiriyorsun bide üste çıkmaya çalışıyor yüzsüz sende rezil olursun diye ah bu erkekler ah ...canım biliyorsundur bende boşanma aşamasındayım kızım olmasydı şimdiye çoktan btmişti ama biz anneler hep çocuğumuzu düşünüyoruz sende aynı şekilde canım . valla bunları okuyunca halime şükredesim geldi eşim sadece hastayken zorluk çıkarıyor sonra bidediğimi ikletmeyen birisi .bence bu kararı doğumdan sonra ver o zamana kadarda kendini gözlemle ben bu adamla bu şüphe içinde yaşayabilirmiyim mutlu olurmuyum diye bunu yapmazsan hemen karar verirsen hep bunu düşünürsün keşke deneseydim acaba yapabilirmiydim diye ..yinede kendini ezdirme ..ama eşinide süründür yaptıkları yanına kalmasın ...rabbim seninde bebeğininde yardımcısı olsun canım

Hastaneden geldik soğukkanlı olmaya komiklikler yapmaya çalışıyor ama içi yanıyor farkındayım. Ben kincil biri değilim sürekli surat aşamam konuşuyorum hatta bazen gülüyorum bile ama tam çözülmediğim için o da endişeli. Eskisinden daha ilgili şevkatli vs ama gözlerine bakarken aklıma geliyor çocuk gibi dudaklarım büzülüuor ağlamaklı oluyorum. Her saat fikirlerim değişiyor ama dava açsam bile doğumdan sonra olacağı kesin. Annesiylede konuşacam kesin kararlıyım şu kızı aramak istiyorum ama ne diyeceğimi bilemiyorum

Canım boşan veya boşanma diyemem, hamile bir insanın psikolojisini de anlayamam ama üzgünüm bunun kinci olmamakla alakası yok. Çöpü dışarı atmadı diye atışırsın ama kinci olmaz uzatmazsın, ama aldatılınca kinci değilim yeri geldimi yüzüne bile gülüyorum demek için daha çok kısa süre geçti bence. Hala kızı aramaktan bahsediyorsun. Ara için rahatlasın. Azıcık vicdanı varsa zaten tutuşur. Ama belki de evli ve hamile bir eşi olduğunu bilmiyordu. Ha bu cinsel içerikli mesajları affettirir mi bu Allah ile onun arasında, seni ilgilendiren boyutu senden haberi olup olmadığı. Seni en çok inciten kişi o kız değil. Bİliyorum tüm öfkeni o kıza kusmak daha kolay ama öfkenin çoğunu hekeden yüzüne güldüğün eşin. Hala aslında içi parçalanıyor, beni çok seviyor derdindesin. Bu adam dün seni rezil ederim demiş adam, bu adam ne olur aileme söyleme diyen adam, bu adam aldattıysam bile senin yüzünden aldattım diyen adam, bu adam doğmamış çocuğunun üzerine yemin eden adam. Bir de çok merak ediyorum doğmamış çocuğun üzerine yalan yere yemin edince bir şey oluyor mu? Çünkü bu adam o an ne desen yemin edecek durumdaydım diyen adam. Yapma etme.

Son düzenleme:

Ben bi öyle bi böyle davranınca o da aptallaşıyor gülüp geçince yumuşadım sanıyor ama arkadan başka bi bomba patlatıyorum. Nasıl davransam bende bilemedim ki yemek hazırlamam evle ilgilenmem yerden bi çöp bile atmam artık dedim ama bu ona ceza olmaz hatta onu haklı bile yapar zaten yapmıyordun şimdi hiç yapmıyorsun der ama ben evle ilgilensem onla konuşsam ama ev arkadaşı gibi davransam ona daha da vicdan azabı vermez mi

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…