- 8 Mart 2011
- 10.737
- 18.139
- 298
- Konu Sahibi Yavrukusun annesi
-
Ben bi öyle bi böyle davranınca o da aptallaşıyor hiç gülüp geçince yumuşadım sanıyor ama arkadan başka bi bomba patlatıyorum. Nasıl davransam bende bilemedim ki yemek hazırlamam evle ilgilenmem yerden bi çöp bile atmam artık ama bu ona ceza olmaz hatta onu haklı bile yapar zaten yapmıyordun şimdi hiç yapmıyorsun der ama ben evle ilgilensem onla konuşsam ama ev arkadaşı gibi davransam ona daha da vicdan azabı vermez mi
O ben boşanmak istemiyorum deyince mahkeme boşamazmış, sanal konuşmaları aldatma saymazmış mahkeme, reelde bişey yokmuş, kamuya açık alanda fotoğraf olması lazımmış. Beyfendi yakalanırsam diye ön araştırma da yapmış sanırım. Sen karını salak sanıyorsun ama öyle değilim dedim yo sen saf ayağına yatanlardansın çok zekisin diyor. Kadının ceddini buldum adresine kadar her şeyi biliyorum dedim baya bi şaşırdı.
Nereye inkar edecek daha saati saatine tüm arama kayıtları süreleri var. Bi ara hepsini ben aradım sanki diyecek oldu, sakın aptalca bişey söyleme zekanı küçümseyeceğim sonra dedim... Geceleri hep evdesin ayrıca sen malını kimseye vermezsin dedim bişey diyemedi.
Ben istemesem yakalanmazdım istediğim için yakaladın diyor bi de salak ya...
Zaman geçtikçe daha da pişman ve mahçup bi hale geldi. Ilgisiz soğuk beni görmüyor yokmuşum gibi davranma dayanamıyorum diyor ayaklarımı öptü işten gelince. Sana teniden güven vericem herşey güzel olacak diyor . Kalbim kafam ikiye bölündü
Zaman geçtikçe daha da pişman ve mahçup bi hale geldi. Ilgisiz soğuk beni görmüyor yokmuşum gibi davranma dayanamıyorum diyor ayaklarımı öptü işten gelince. Sana teniden güven vericem herşey güzel olacak diyor . Kalbim kafam ikiye bölündü
Ayaklarımı öptü falan bunlar bana sempatik gelmiyor nedense, (geçende bir üyenin eşi altına işemişti-konu gene aldatma minvalinde birşeydi) eşiniz ayaklarınızı öpecek kadar alçalmış işte, yeri oraya kadar düşmüş.
Bu bana bir şey hatırlattı. Anneme bize hayırdan anlamayı nasıl öğrettin diye sormuştum, o da asla ödün vermeyereki yalvarsanızda ağlasanız da kendinizi yerden yere atsanız da ağzımdan hayır kelimesi çıktıysa onu evet yapmazdım derdi. Siz de en azından süründürecekseniz yalvarsa da yakarsa da ayağınızı da öpse o kadar kolay olmayacak. Dediğim gibi ufak bir atışma değil bu. Ev işlerinden çıkan ya da kumanda kavgası değil. Uzatmayın, sarılın barışın değil. Yani cidden bence aldatmayı affetmenin de bir adabı vardır.
Kadrajcım eğer kırıyorsam çok özür dilerim. Hamile bir insanı üzmek en son istediğin şeydir. Umarım üzmemişimdir ama inan ben senin için cidden üzüldüm. Bu iki gündür aklımdasın. Hatta burda bir konu vardı. http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=716593 Bu arkadaşa da sordum, belki sana verecek bir tavsiyesi vardır. Çünkü o eşini muma çevirmiş. Umarım Allah hakkında hayırlısını verir. Allah yardımcın olsun.
Affedersin yanlış mi anladım ayağının altına mi işemiş çiş yapmış demi ben mi yanlış okuyorum ya
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Yok yanlis anladiniz bu konunun sahibi ayaklarini opmus. Baska bir konuda adam kendi altina isemisti.
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
Ayaklarımı öptü falan bunlar bana sempatik gelmiyor nedense, (geçende bir üyenin eşi altına işemişti-konu gene aldatma minvalinde birşeydi) eşiniz ayaklarınızı öpecek kadar alçalmış işte, yeri oraya kadar düşmüş.
Bu bana bir şey hatırlattı. Anneme bize hayırdan anlamayı nasıl öğrettin diye sormuştum, o da asla ödün vermeyereki yalvarsanızda ağlasanız da kendinizi yerden yere atsanız da ağzımdan hayır kelimesi çıktıysa onu evet yapmazdım derdi. Siz de en azından süründürecekseniz yalvarsa da yakarsa da ayağınızı da öpse o kadar kolay olmayacak. Dediğim gibi ufak bir atışma değil bu. Ev işlerinden çıkan ya da kumanda kavgası değil. Uzatmayın, sarılın barışın değil. Yani cidden bence aldatmayı affetmenin de bir adabı vardır.
Kadrajcım eğer kırıyorsam çok özür dilerim. Hamile bir insanı üzmek en son istediğin şeydir. Umarım üzmemişimdir ama inan ben senin için cidden üzüldüm. Bu iki gündür aklımdasın. Hatta burda bir konu vardı. http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=716593 Bu arkadaşa da sordum, belki sana verecek bir tavsiyesi vardır. Çünkü o eşini muma çevirmiş. Umarım Allah hakkında hayırlısını verir. Allah yardımcın olsun.
Bir sürü şey yazdım ama sonra vazgeçtim , gerek yok .
Yalnız yazınıza takıldım . (geçende bir üyenin eşi altına işemişti-konu gene aldatma minvalinde birşeydi) bunu anlamadım , ne oluyor yani böyle olunca ?
Umarim her sey sizin icin guzel olur.
Affetmeyin diyemem. Affedeceksiniz belli.
İcinizden affedin bebege ve size yazik ama lutfen yanina kar kalmis gibi affettiginizi bu kadar cabuk belli etmeyin.
Daha cok yeni.
Zaman gectikce pisman oldu diyorsunuz ya, size gore cok zaman gecmis gibi gelebilir, bazi bi saniyeler bi asirdir kimi zaman ama esinize ve bize gore henuz esinizin yuzune vurali bi gun bile olmadi.
Pismanligini dibine kadar yasasin.
Daha bir gun once sizi tehdit eden bir adamdi.
Hamileliginizden mi bilmem duygular arasi hizli gecis yapiyorsunuz.
Sabah kinlendim deyip tazminat dusunuyorsunuz, aksam pisman oldugu icin yumusuyorsunuz.
Umarim hayirlisi olsun.
kızı arayacakmısınız peki ben olsam su aşamada arardım
Bir cok aldatma konusunun sonunda gördügümüz gibi sizinde esinizi affediceginizi düsünüyorum. Sunu yapti söyle pisman gibi söylemlerinizden dolayi. Gecen bir konu acildi burda erkek üyeydi kendisi. Esinin birisiyle konustugunu ögrendikten sonra ayni gün kapi disari etmis sonrada üc hafta icinde bosanmislar. Tebrik ettim bu durusunu. Erkekler icin karari bu kadar basit affetmenin söz konusu olmadigi bir konuda biz kadinlar ne yazikki bu durusu sergileyemiyoruz. Erkeklerde biliyorlar artik affedileceklerini. Affeden bir kadin esinin gözünde yükselmez bana göre; daha cok aldattim ama hala benimle ne degerlimisim ben, esimde gurursuzmus gibi seyler akillarindan geciyordur diye düsünüyorum. Bunu genel anlamda söylüyorum hamile bir kadini üzmek istemem tabi ama bunlar gercekler en büyük üzüntüyü size esiniz yasatmis ne yazikki.
Canınınfıstığı, kırılmıyorum sana. Objektif bakamıyorum görüş açım çok daraldı, o yüzden her yorum değerli benim için. Cümlelerinde naifliğin de farkındayım. Endişe etme. Kızı daha aramadım ama arıycam.
Kendi hislerimle ilgili olarak ;Bazen kin duygum ağır basıyor başına bişey gelse geberse hiç üzülmem diyorum, tırnaklarını sökmek, acıdan kıvrandığını görmek istiyorum. Bazense sımsıkı sarılmak içime sokmak, orda kimsenin onu bulamayacağı bi yerde saklamak istiyorum. Üstelik bu duygu geçişlerim çok kısa sürelerle oluyor ben bile anlayamıyorum kendimi. İlgisi peşinde pervane olması hoşuma gidiyor. Çünkü bu hamilelik banbaşka bi durum. Daha naif daha güçsüz, pohpohlanmaya daha bi ihtiyacınız olduğunu hissediyorsunuz. Sadece kocanızın değil iş arkadaşınızın, komşunuzun, sokakta hiç tanımadığınız bi kadının tatlı bakışları iyi dilekleri bile sizi öyle mutlu ediyorki, bebeğinizin bile kıpırtıları artıyor içerde deli gibi fink atıyor...
Ben sarılmıyorum öpmüyorum ama onun ilgisine de kayıtsız kalmıyorum. Bencilce ama bu bana iyi geliyor. Bense onun gözlerine pek bakmıyorum çünkü ağlamaklı oluyorum zaten o da kinli bakma diye yalvarıyor. Bakışlarıma öfkem yansıyor demekki. Boşanıp ona özgürlük vermek de istemiyorum. Bir acı çeker iki çeker sonra birini bulur sever unutur her şeyi... Ben yanımda kalsın ama hayat ona zehir olsun da istiyorum içinin bi tarafında sönmeyen bi yangın kalsın içten içten yakıp kül etsin en mutlu anlarımızda bile huzurlu olmasın istiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?