- 19 Ekim 2007
- 771
- 252
- 123
- Konu Sahibi Yavrukusun annesi
-
bence kızıda bi ara. onada korku demlerini sal... gec bile kaldın...
öfkeni birazda ona kus...
Canınınfıstığı, kırılmıyorum sana. Objektif bakamıyorum görüş açım çok daraldı, o yüzden her yorum değerli benim için. Cümlelerinde naifliğin de farkındayım. Endişe etme. Kızı daha aramadım ama arıycam.
Kendi hislerimle ilgili olarak ;Bazen kin duygum ağır basıyor başına bişey gelse geberse hiç üzülmem diyorum, tırnaklarını sökmek, acıdan kıvrandığını görmek istiyorum. Bazense sımsıkı sarılmak içime sokmak, orda kimsenin onu bulamayacağı bi yerde saklamak istiyorum. Üstelik bu duygu geçişlerim çok kısa sürelerle oluyor ben bile anlayamıyorum kendimi. İlgisi peşinde pervane olması hoşuma gidiyor. Çünkü bu hamilelik banbaşka bi durum. Daha naif daha güçsüz, pohpohlanmaya daha bi ihtiyacınız olduğunu hissediyorsunuz. Sadece kocanızın değil iş arkadaşınızın, komşunuzun, sokakta hiç tanımadığınız bi kadının tatlı bakışları iyi dilekleri bile sizi öyle mutlu ediyorki, bebeğinizin bile kıpırtıları artıyor içerde deli gibi fink atıyor...
Ben sarılmıyorum öpmüyorum ama onun ilgisine de kayıtsız kalmıyorum. Bencilce ama bu bana iyi geliyor. Bense onun gözlerine pek bakmıyorum çünkü ağlamaklı oluyorum zaten o da kinli bakma diye yalvarıyor. Bakışlarıma öfkem yansıyor demekki. Boşanıp ona özgürlük vermek de istemiyorum. Bir acı çeker iki çeker sonra birini bulur sever unutur her şeyi... Ben yanımda kalsın ama hayat ona zehir olsun da istiyorum içinin bi tarafında sönmeyen bi yangın kalsın içten içten yakıp kül etsin en mutlu anlarımızda bile huzurlu olmasın istiyorum...
kız bunun evli bile olduğunu bilmiyor ama arıycam onu da. Hem de kocamın yanında arıycam sadece kafamda tam toparlayamadım ne diyeceğimi. Sinirlenince konuşamıyorum çünkü
bilsede fark etmez sanırım... kızı rahatsız etmezdi herhalde evli olması.
nerden tanışmışlar merak ettim:26:
kız bunun evli bile olduğunu bilmiyor ama arıycam onu da. Hem de kocamın yanında arıycam sadece kafamda tam toparlayamadım ne diyeceğimi. Sinirlenince konuşamıyorum çünkü
Kız bunun evli olduğunu bilmiyorsa belli saatlerde hem de gece arayan bir erkekten şüphelenmez mi insan? Hem de serbest arama durumları yok kızın? Bu kız ya çok saf ya da oynuyor bence.
bana da öyle geldi sadece gece 12den sonra seni biri arıyorsa bu fantazi içindir bi kere o çok belli. Kızda kapalı pardüseli filan evlenme vaadiyle kandırsa bile iki ayda hiç görmediği biriyle seks mi konuşur insan. Onun da ruhunda o..puluk var diye düşünüyorum.
kusura bakma ama mesele sadece kocanızın iğrenç mesajlaşmaları olsa, sonrasında da böyle pişman davransa, hepimiz kadınız, sevdik mi canımızı alsalar, sonra geri verseler, canımı bana geri verdi diye gene severiz.... ama senin kocanın bence daha büyük bir suçu var.. iyiyken iyisiniz.. ama bence şuan siz sesinizi çıkarmıosunuz diye, affettirip kapatmaya çalışıor meseleyi..ailesi, çevresi duyarsa rezil olmamak için... ama siz bugün,hatta şimdi ,ben karar verdim boşanıyorum diyin, boşanma celbini önüne atın...anında pislikleşir... sen de bakire değildin.. herkese söyleyecem falan diyecek yine.... kocanız iyi yürekli bir adam değil.... kötü olursanız kötü olacaksınız... ve emin olun şuan alttan alıyor ama 2-3 güne kadar siz eski, mutlu eş olamazsanız canınıza okumya başlayacak...ve bu sefer diyecek sözünüz kalmayacak çünkü ilk öğrendiğinizde terk etmediniz.....kaldınız. kabullendiniz... onun gözünde olay bu...kabullendiysen unutacaksın..canımı hergün sıkmaya hakkın yok diyecek..emin olun pislikleşecekmaalesef
bana da öyle geldi sadece gece 12den sonra seni biri arıyorsa bu fantazi içindir bi kere o çok belli. Kızda kapalı pardüseli filan evlenme vaadiyle kandırsa bile iki ayda hiç görmediği biriyle seks mi konuşur insan. Onun da ruhunda o..puluk var diye düşünüyorum.
Kesinlikle inandırıcı değil. Yani bir kere okey den tanışma ortamları belli. Herkes hayatında en az bir kere oynamıştır sıkıntıdan..eşinin de yaşı 25 falan değildir sanırım. Yani bekar olma olasılığı az zaten. Kaldı ki bekar dahi olsa 12 den sonra cinsel içerikli bir sohbetten nasıl bir beklentisi olabilir ki???
Kız kapalı falan diyorsun ama içini bilemezsin. Görüştüklerini sanmıyorum gerçek hayatta
İşte onun günahı kızın boynuna, or.luk var yok bu önemli değil, her ruhunda o.luk olanın peşinden mi koşmak gerekiyor. Ayrıca kadrajcım insan vücudu da beyni de sonsuza dek acı veren duyguları yaşamama üzerine kurulmuş. Ne acı ne de vicdan sonsuza dek sıkıntı olmuyor. Evlat acısı bile zamanla unutuluyor. Eşinde bir vicdan yapar iki yapar sonra yukardaki arkadaşın dediği gibi çirkefleşir. Çünkü hatalı olma hissi de güzel değil. Bu hissi hissettirdiği için o durumdam ve evlilikten bile soğunabilir. Psikolog değilim çok bilimsel anlatamayacağım ama öyle çok uzun eşine çektirebileceğini düşünme. Çünkü arkadaşın da dediği gibi eee affettiysen affettin artık başıma kakma demesi ihtimal dahilinde. Örnekleri kk da çok.
Okey oyun odaları var ya ordan bulmuş.
Sadece bu değil bikaç kişi daha var ama en çok bunu aramış
Ben de onu diyorum aslinda ne oluyor bunlar olunca? Bu konuda da o konuda da bu durumlar erkek tarafinin ne kadar uzuldugunu ifade etmek icin konu sahipleri tarafindan kullanilmisti. Ben de bunlar sempatik degil demek istiyorum. Ayrica konuyami yazip yazip sildiniz anlamadim yoksa alintiladiginiz benim yorumuma mi?
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
bu arada dün kızın abisinin facesini buldum demiştiniz.
eşinizin tlf dökümünden o kızı aradagı gece saatini resimleyip.. abisine göndermeyede calışın bence...
kızla siz ugraşmakla kalmayın aileside agsına s...sın
bence bu doğru bir çözüm değil. kız bilerek yapıyor olabilir ama gerçek saf da olabilir. yani gerçekten böyle saftirik dediğimiz insanlar var. bence aileyi karıştırmadan önce yetişkin birey olarak kızı muhatap alması lazım.
Teşekkürler , şimdi anladım ama buı tarz hareketlere bende anlam veremedim hala .
Konuya yorum yaptım ama sonra vazgeçtim çünkü konu sahibi kararını vermiş , yolunu belirlemiş az çok .
Açıkçası genel olarak okuduğum kadarıyla yorumlarınıza da katılıyorum .
kızla konuştukdan sonra diyorum ben...
şuan ailesiyle iletişime gecsin demiyorum...
hadi diyelimki kız cok saf... tamamda 1 ay yada 2 ayda bi erkekle cinsellik konuya girmek nasıl bi saflıkki.
bu arada dün kızın abisinin facesini buldum demiştiniz.
eşinizin tlf dökümünden o kızı aradagı gece saatini resimleyip.. abisine göndermeyede calışın bence...
kızla siz ugraşmakla kalmayın aileside agsına s...sın
bence bu doğru bir çözüm değil. kız bilerek yapıyor olabilir ama gerçek saf da olabilir. yani gerçekten böyle saftirik dediğimiz insanlar var. bence aileyi karıştırmadan önce yetişkin birey olarak kızı muhatap alması lazım.
Kız adamın evli olduğunu bilmiyorsa (ki yukarda bir arkadaş örnekle anlattı. Erkekler 12den sonra arayabilmeye bile bir bahane söyleyebiliyorlar) kzıın tek olayı sanaldan cinsel içerikli sohbet etmek. Bunun günahı da tamamen kendi boynuna. Konu sahibini ilgilendireceği tek nokta kız evli olduğunu bile bile yaptıysa olur. Bu durumda da dava açmak bile hakkı. Ama eşiyle devam kararı alıp kıza dava açmak da bana acayip geliyor. Sonuçta yaşanan halt bir kişinin kendi kendine yaptığı bir şey değil.
Kız adamın evli olduğunu bilmiyorsa (ki yukarda bir arkadaş örnekle anlattı. Erkekler 12den sonra arayabilmeye bile bir bahane söyleyebiliyorlar) kzıın tek olayı sanaldan cinsel içerikli sohbet etmek. Bunun günahı da tamamen kendi boynuna. Konu sahibini ilgilendireceği tek nokta kız evli olduğunu bile bile yaptıysa olur. Bu durumda da dava açmak bile hakkı. Ama eşiyle devam kararı alıp kıza dava açmak da bana acayip geliyor. Sonuçta yaşanan halt bir kişinin kendi kendine yaptığı bir şey değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?