Telefon detayları boşanma davasında ispat olur mu ?

bu dünya erkelere güzel bu kk çıkardığım sonuç erkeler her haltı yiyor ve kadınlar affediyor ne güzel hayat bari biraz süründürün ya ne herkes kendi kaderini yaşar

kusura bakma ama mesele sadece kocanızın iğrenç mesajlaşmaları olsa, sonrasında da böyle pişman davransa, hepimiz kadınız, sevdik mi canımızı alsalar, sonra geri verseler, canımı bana geri verdi diye gene severiz.... ama senin kocanın bence daha büyük bir suçu var.. iyiyken iyisiniz.. ama bence şuan siz sesinizi çıkarmıosunuz diye, affettirip kapatmaya çalışıor meseleyi..ailesi, çevresi duyarsa rezil olmamak için... ama siz bugün,hatta şimdi ,ben karar verdim boşanıyorum diyin, boşanma celbini önüne atın...anında pislikleşir... sen de bakire değildin.. herkese söyleyecem falan diyecek yine.... kocanız iyi yürekli bir adam değil.... kötü olursanız kötü olacaksınız... ve emin olun şuan alttan alıyor ama 2-3 güne kadar siz eski, mutlu eş olamazsanız canınıza okumya başlayacak...ve bu sefer diyecek sözünüz kalmayacak çünkü ilk öğrendiğinizde terk etmediniz.....kaldınız. kabullendiniz... onun gözünde olay bu...kabullendiysen unutacaksın..canımı hergün sıkmaya hakkın yok diyecek..emin olun pislikleşecek maalesef

Son düzenleme:
kız bunun evli bile olduğunu bilmiyor ama arıycam onu da. Hem de kocamın yanında arıycam sadece kafamda tam toparlayamadım ne diyeceğimi. Sinirlenince konuşamıyorum çünkü

bilsede fark etmez sanırım... kızı rahatsız etmezdi herhalde evli olması.
nerden tanışmışlar merak ettim:26:

kız bunun evli bile olduğunu bilmiyor ama arıycam onu da. Hem de kocamın yanında arıycam sadece kafamda tam toparlayamadım ne diyeceğimi. Sinirlenince konuşamıyorum çünkü

Kız bunun evli olduğunu bilmiyorsa belli saatlerde hem de gece arayan bir erkekten şüphelenmez mi insan? Hem de serbest arama durumları yok kızın? Bu kız ya çok saf ya da oynuyor bence.

Kız bunun evli olduğunu bilmiyorsa belli saatlerde hem de gece arayan bir erkekten şüphelenmez mi insan? Hem de serbest arama durumları yok kızın? Bu kız ya çok saf ya da oynuyor bence.

bana da öyle geldi sadece gece 12den sonra seni biri arıyorsa bu fantazi içindir bi kere o çok belli. Kızda kapalı pardüseli filan evlenme vaadiyle kandırsa bile iki ayda hiç görmediği biriyle seks mi konuşur insan. Onun da ruhunda o..puluk var diye düşünüyorum.

Kesinlikle inandırıcı değil. Yani bir kere okey den tanışma ortamları belli. Herkes hayatında en az bir kere oynamıştır sıkıntıdan..eşinin de yaşı 25 falan değildir sanırım. Yani bekar olma olasılığı az zaten. Kaldı ki bekar dahi olsa 12 den sonra cinsel içerikli bir sohbetten nasıl bir beklentisi olabilir ki???
Kız kapalı falan diyorsun ama içini bilemezsin. Görüştüklerini sanmıyorum gerçek hayatta

İşte onun günahı kızın boynuna, or.luk var yok bu önemli değil, her ruhunda o.luk olanın peşinden mi koşmak gerekiyor. Ayrıca kadrajcım insan vücudu da beyni de sonsuza dek acı veren duyguları yaşamama üzerine kurulmuş. Ne acı ne de vicdan sonsuza dek sıkıntı olmuyor. Evlat acısı bile zamanla unutuluyor. Eşinde bir vicdan yapar iki yapar sonra yukardaki arkadaşın dediği gibi çirkefleşir. Çünkü hatalı olma hissi de güzel değil. Bu hissi hissettirdiği için o durumdam ve evlilikten bile soğunabilir. Psikolog değilim çok bilimsel anlatamayacağım ama öyle çok uzun eşine çektirebileceğini düşünme. Çünkü arkadaşın da dediği gibi eee affettiysen affettin artık başıma kakma demesi ihtimal dahilinde. Örnekleri kk da çok.

reelde görüşme yok zaten onu adım gibi biliyorum.

aslında insanları iyi gözlemlediğimi ve psikolojik analizde fena olmadığımı düşünürdüm. Kendime gelince kilitlendim kaldım. nasıl davransam neyle sonuçlanır bilemiyorum.yanında ağlamayıp güçlü kadın imajı mı çizsem ( hiç umrumda değil havalarında olunca sinir olur mu ya da oh hiç takmıyor diye gevşer mi) yoksa ağlayıp vicdan mı yaptırsam ( çünkü buna dayanamıyor ) kestiremiyorum.

Bi krize giriyorum her şeyi kırıp dökmek istiyorum, bi sütliman ama ruhsuz biri oluveriyorum. Hayır normal bi zaman olsa belki daha farklı olur ama bebeğe kanalize bile olamıyorum, kafamda milyon plan kuruyorum, alternatiflerde boğuluyorum. Oysa daha 3-4 gün önce bebek mevlüdünde dağıtacağım şekerlerin modellerini seçmeye çalışıyordum bebeğe ne giydirsem lohusa tacımı ne renk yordum. Şimdi yapsam diye tatlı telaşlarla meşgul oluyordum. Şimdi ne kendime ne bebeğe bi şeyler yapmak gelmiyor içimden. Depresyona girmekten de korkuyorum

Okey oyun odaları var ya ordan bulmuş.
Sadece bu değil bikaç kişi daha var ama en çok bunu aramış

o şahısda herhalde meslek edindi kendine...
ssklı o...lar bile bundan daha namusludur eminim...

adamla okeyde tanışıcam sonrada cinsellik konuşucam mesajlaşıcam... nasıl mide nasıl bi sacmalık bu ya...
acaba para karşılıgımı yapıodu dicem. oda yok... :26:

bu arada dün kızın abisinin facesini buldum demiştiniz.
eşinizin tlf dökümünden o kızı aradagı gece saatini resimleyip.. abisine göndermeyede calışın bence...
kızla siz ugraşmakla kalmayın aileside agsına s...sın

Teşekkürler , şimdi anladım ama buı tarz hareketlere bende anlam veremedim hala .

Konuya yorum yaptım ama sonra vazgeçtim çünkü konu sahibi kararını vermiş , yolunu belirlemiş az çok .
Açıkçası genel olarak okuduğum kadarıyla yorumlarınıza da katılıyorum .

bence bu doğru bir çözüm değil. kız bilerek yapıyor olabilir ama gerçek saf da olabilir. yani gerçekten böyle saftirik dediğimiz insanlar var. bence aileyi karıştırmadan önce yetişkin birey olarak kızı muhatap alması lazım.

kızla konuştukdan sonra diyorum ben...
şuan ailesiyle iletişime gecsin demiyorum...
hadi diyelimki kız cok saf... tamamda 1 ay yada 2 ayda bi erkekle cinsellik konuya girmek nasıl bi saflıkki.

Anladım. Umarım ben de çok gaza gelip yorum yapmamayı başarabilirim çünkü hamile ve evliliğini kurtarma aşamasında olan birine de eşini kötülemek istemiyorum ama beceremiyorum.

kızla konuştukdan sonra diyorum ben...
şuan ailesiyle iletişime gecsin demiyorum...
hadi diyelimki kız cok saf... tamamda 1 ay yada 2 ayda bi erkekle cinsellik konuya girmek nasıl bi saflıkki.

Kız adamın evli olduğunu bilmiyorsa (ki yukarda bir arkadaş örnekle anlattı. Erkekler 12den sonra arayabilmeye bile bir bahane söyleyebiliyorlar) kzıın tek olayı sanaldan cinsel içerikli sohbet etmek. Bunun günahı da tamamen kendi boynuna. Konu sahibini ilgilendireceği tek nokta kız evli olduğunu bile bile yaptıysa olur. Bu durumda da dava açmak bile hakkı. Ama eşiyle devam kararı alıp kıza dava açmak da bana acayip geliyor. Sonuçta yaşanan halt bir kişinin kendi kendine yaptığı bir şey değil.

kızın abisini buldum ona da anlatıcam her şeyi dedim, bizimkinin elleri titredi ben abisi bile olduğunu bilmiyorum gelsin de beni öldürsün mü dedi.
Sadece kıza dava açmam zaten, bizimkine açarsam ona da açarım. Yoksa kızın kendi günahı dışında aile kurumuna bi zararı yok, evli olduğunu bilmiyorsa (ki bence bilmiyor, biizmkide evliyim dememiş)

12 den sonrada 1-2 ay boyunca aranan kız hiçmi işkillenmicek kadar yada kafasına bişiler dank edicek kadar salak olamaz ya.
sanaldan cinsel içerikli sohbet etmekse kızın amacı. karşısındaki erkegin evli olup olmadıgıylada pek ilgilenmezki...
dava acmakda cok sacma... kendi evindeki dururken uzaktakine bu bedeli ödetmekte cıks
şuan yavrusu karnında olmasa idi... bi dkk durdurmazdı o evde o adamı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…