- 29 Ağustos 2013
- 2.049
- 3.001
- 448
- Konu Sahibi Yavrukusun annesi
-
numarayı özelden bana yazarsan bakabilirim.akıllı telefon değil maalesef. Dandik telefonlarımız. İkimizinki de aynı o yüzden iyi biliyorum onun telefonunu. Eskiden tüm geçmişi silerdi şimdi sadece o numarayı siliyor. Tertemiz bırakmıyor
aynen ben de ona şaşırıyorum nasıl rahat. Benim elim ayağıma dolandı belli etmeden durabilirim inşallah.
Hatta arada bi kadınlar klubünü okuyosun oralardan aklına takılıyor psikolojini bozuyosun benden bile şüphelendin diyor. Ben de saf gibi öyle düşündüm diye üzülüyorum özür filan diiyorum.
Hala sevgi dolu. Yemek yapmaya temizliğe bulaşığa yardım eder. Gece gelir uyutur, öper. Evde dışarda gayet mutlu evliliğimiz var. Birine desem inanmaz yani
akıllı telefon değil maalesef. Dandik telefonlarımız. İkimizinki de aynı o yüzden iyi biliyorum onun telefonunu. Eskiden tüm geçmişi silerdi şimdi sadece o numarayı siliyor. Tertemiz bırakmıyor
ver numarasını biz arayalım hamile birini nasıl bu hale sokar eşin için hiç konuşmuyorum bile ama o adi kadın nasılda kendine bağlamışki bunca şeye rağmen hala görüşüyorlar çok sinirlendim çokkk Allah ıslah etsin
tam da öyle. O beni çözdü ve beni yönlendirebiliyor ben hiç farkında olmadan
ver numarasını biz arayalım hamile birini nasıl bu hale sokar eşin için hiç konuşmuyorum bile ama o adi kadın nasılda kendine bağlamışki bunca şeye rağmen hala görüşüyorlar çok sinirlendim çokkk Allah ıslah etsin böyle insanlarııı
Böyle durumlarda yemin ettrimek yerine direk fatura detaylarını isterim.Ya da yanımda o numarayı arattırırım.Aldatmaya vicdanı el veren adam,yemin etmeye de el veriri.Sen sen ol,sebep ne olursa olsun evladının üzerine yemin etme.Bence otu iyi düşün,aile büyüklerini de çağır dökümleri de göster ondan sonra kararını ver.Kararın boşanma yönündeyse avukata başvur.
canım ben arata bilirim ozelden at hiç hakkı yok sana bunu yaşatmaya seni geçtim o çocuğun hiç suçu yok zevki için bunu sana yasatamaz
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kadın evli olduğunu biliyor mu onu bile bilmiyorum. Hep cinsel içerikliydi mesajlar sevgili gibi bağlayıcılık göremedim ama aşkım bitanem diye hitaplar var tabi.
O numara 18 şubattan itibaren var, daha eski numara kaydı yok.
Aslında inanmış gibi kapanması daha iyi oldu. Şimdi yemin ettiği halde ve öyle bişey yapmam demesine rağmen hala numarayı araması onu daha da suçlu duruma düşürüyor. Burda ben iyice haklı oldum. Sakin davranıp temkinli yaklaşıcam. Numarayla irtibatı kesilecek mi bakalım...
Mesajları görüp öğrendiğimde simkartı çıkarttı al sende kalsın sen kullan bak bakalım arayan soran olacak mı dedi. O kadar da güveniyor. Acaba kız bilmiyor mu bunun numarasını gerçi mesaj atmış o zaman numarası çıkar karşı tarafa. Telefonunu gayet rahat saatlerce bırakıyor hiç de arayan olmuyor
ararsak kadın söyleyebilir. Şuan kocamın benim bildiğimi bilmesini istemiyorum o yüzden aramıyorum. Şimdi numaramı gizleyip arıycam ama sesini dinletip kapatayım mı yoksa konuşayım mı bilemedim
ararsak kadın söyleyebilir. Şuan kocamın benim bildiğimi bilmesini istemiyorum o yüzden aramıyorum. Şimdi numaramı gizleyip arıycam ama sesini dinletip kapatayım mı yoksa konuşayım mı bilemedim
kadın evli olduğunu biliyor mu onu bile bilmiyorum. Hep cinsel içerikliydi mesajlar sevgili gibi bağlayıcılık göremedim ama aşkım bitanem diye hitaplar var tabi.
O numara 18 şubattan itibaren var, daha eski numara kaydı yok.
Aslında inanmış gibi kapanması daha iyi oldu. Şimdi yemin ettiği halde ve öyle bişey yapmam demesine rağmen hala numarayı araması onu daha da suçlu duruma düşürüyor. Burda ben iyice haklı oldum. Sakin davranıp temkinli yaklaşıcam. Numarayla irtibatı kesilecek mi bakalım...
Mesajları görüp öğrendiğimde simkartı çıkarttı al sende kalsın sen kullan bak bakalım arayan soran olacak mı dedi. O kadar da güveniyor. Acaba kız bilmiyor mu bunun numarasını gerçi mesaj atmış o zaman numarası çıkar karşı tarafa. Telefonunu gayet rahat saatlerce bırakıyor hiç de arayan olmuyor
Ne kadar soğuk kanlı. Gerçekten de senin kartı almayacağından o kadar emin ki..
telefonu neden ortalarda peki. Hiç arayan yok
telefonu neden ortalarda peki. Hiç arayan yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?