Telefon detayları boşanma davasında ispat olur mu ?

Numarasını bize ver biz arayalımm..
Çokta güzel kim olduğunu anlarım valla sorularımla

akıllı telefon değil maalesef. Dandik telefonlarımız. İkimizinki de aynı o yüzden iyi biliyorum onun telefonunu. Eskiden tüm geçmişi silerdi şimdi sadece o numarayı siliyor. Tertemiz bırakmıyor

canım ben arata bilirim ozelden at hiç hakkı yok sana bunu yaşatmaya seni geçtim o çocuğun hiç suçu yok zevki için bunu sana yasatamaz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kadın silah zoruyla aratmıyodur kendini
Burda evli, çocuklu ve zampara olan adam herşeyden önce

Son düzenleme:
tam da öyle. O beni çözdü ve beni yönlendirebiliyor ben hiç farkında olmadan

Aslında çok basit oynuyor. Mesela sadece o numarayı silmesi diğer geçmişe dokunmaması..
Bu kadın nasıl biri bilmiyoruz ama bir telefondan “aşkım neredesin” gibi bir şey yazsan nasıl bir tepki verir acaba?
Yani belki tek erkekle değil birden çok kişiyle görüşüyordur kadın. Cevap vermezse de tepki çekmemek için 1 saat sonra “pardon yanlış olmuş” gibi bir şey yazabilirsin.

kadın evli olduğunu biliyor mu onu bile bilmiyorum. Hep cinsel içerikliydi mesajlar sevgili gibi bağlayıcılık göremedim ama aşkım bitanem diye hitaplar var tabi.
O numara 18 şubattan itibaren var, daha eski numara kaydı yok.

Aslında inanmış gibi kapanması daha iyi oldu. Şimdi yemin ettiği halde ve öyle bişey yapmam demesine rağmen hala numarayı araması onu daha da suçlu duruma düşürüyor. Burda ben iyice haklı oldum. Sakin davranıp temkinli yaklaşıcam. Numarayla irtibatı kesilecek mi bakalım...

Mesajları görüp öğrendiğimde simkartı çıkarttı al sende kalsın sen kullan bak bakalım arayan soran olacak mı dedi. O kadar da güveniyor. Acaba kız bilmiyor mu bunun numarasını gerçi mesaj atmış o zaman numarası çıkar karşı tarafa. Telefonunu gayet rahat saatlerce bırakıyor hiç de arayan olmuyor

evet numarasını deşifre etmekten korkma bence sen şuan madur ve haklı durumdasın kimse sana zarar veremezki
heleki hamile bi kadını bu duruma düşürüyorlar çok büyük suçlular pislikler

canım ben arata bilirim ozelden at hiç hakkı yok sana bunu yaşatmaya seni geçtim o çocuğun hiç suçu yok zevki için bunu sana yasatamaz

ararsak kadın söyleyebilir. Şuan kocamın benim bildiğimi bilmesini istemiyorum o yüzden aramıyorum. Şimdi numaramı gizleyip arıycam ama sesini dinletip kapatayım mı yoksa konuşayım mı bilemedim

Son düzenleyen: Moderatör:

Ne kadar soğuk kanlı. Gerçekten de senin kartı almayacağından o kadar emin ki..

ararsak kadın söyleyebilir. Şuan kocamın benim bildiğimi bilmesini istemiyorum o yüzden aramıyorum. Şimdi numaramı gizleyip arıycam ama sesini dinletip kapatayım mı yoksa konuşayım mı bilemedim

ben aramak taraftarı değilim. sadece ufak bir ihtimal adını, belki de soyadını öğreniriz. programa numarasını yazıp sorgulatcam.

💑💓

Gizli numaraya kapalı demiştin nasıl konuşacaksın?

hayr canım numarayi cia 'dan aratirim kadını arasak da birşey diyemeyiz ama en azı 'dan kim olduğunu öğrene bilirsin

Varsa böyle bir insan,uyarmıştır arama yazma diye.Bu olaydan sonra görüşmüşler telefonda ne de olsa.Adam hiçbirşey olmamış gibi önlemini almadan devam eder mi?Tekrar ediyorum delil toplamana gerek yok.Sen yattıktan sonra bir numara aranıyor ve dakikalrca konuşuluyorsa ve elimde dökümlü kayıtı varsa,ararım ailemi kocama sorarım açıklamasını,dökümanları gözünün içine sokarak.Neticede niyetim boşanmaksa,avukata giderim.

Ben onu bankadan arıyormuş gibi yapıp,
bir şekilde ewli olup olmadığını da anlarım..
ve eşin anlamaması lazım şimdi senin bildiğini...

Sesini dinlemen bir şey değiştirmez ki sana. En fazla 3-5 saniye dinlersin.
Ya bir şey pazarlayan biri konumunda olabilirsin ya da yanlış aramış olabilirsin.

telefonu neden ortalarda peki. Hiç arayan yok

Evli olduğunu biliyor olabilir. Biz bir kısım kadınları yine kendimiz gibi sanıyoruz. Ama herkes aynı değil ki kadının da amaçları vardır. Belki o da seviyor bu tür şeyleri, belki macera, belki eğlence, belki cinsel birliktelik, belki para.. bilemiyoruz ki..ancak bir şey olduğu kesin..belki eşin geceye kadar uyuduğunu gece çalıştığını falan söylüyor. ona da kendini farklı inandırdı belki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…