Telefon detayları boşanma davasında ispat olur mu ?

ben aramak taraftarı değilim. sadece ufak bir ihtimal adını, belki de soyadını öğreniriz. programa numarasını yazıp sorgulatcam.

💑💓

hayr canım numarayi cia 'dan aratirim kadını arasak da birşey diyemeyiz ama en azı 'dan kim olduğunu öğrene bilirsin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

size özelden numarayı vereyim ismini sorgulatma şansınız varsa bi bakın bakalım ama lütfen arayıp konuşmayın çünkü ilk yaptığımdaki gibi fevri davranıp yüzüme gözüme bulaştırmak istemiyoum

ortalarda dolanan telefon o telefonmu peki bi telefon ordayken çaldırsana başka hat olmasın
haaa ama internetten şifre almışsın gerçi o telefonla :26:

ben kesinlikle aramam. sadece ismimi öğrenirsek belki işinize yarar diye yardımcı olmak istiyorum.

ben de hamileyim ve gerçekten çok üzüldüm duruma

💑💓

Ben stajımı tamamladığım yerde patronumu yakalamıştım
Bu adam evli ve de çocuklu biriydi
Ayağa düşmüşler iyice, kontör yolla para yolla diyen yabancı uyruklu kadınlarla yazışıyodu
Bende ortalığı ayağa kaldırdım işi de bıraktım, rezil rüsva oldu. Devam etti mi bilmem sonra

numarayi ozelden at canım bakım

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Burdan hicbr sey elde edemeyiz. Ya numara yapıcan bankadan arıyorum vs diye ya da basak bi şekild öğrenicen

Ben X bankadan arıyorum. .. adınız neydi?
Yani adama sormazlar mı sen ne biçim bankasın numaramı biliyorsun adımı bilmiyorsun.
Kesinlikle yemez.

Gizli numaraya kapalı demiştin nasıl konuşacaksın?

Demek ki eşin aramadan karşı taraf bişey yapmıyo
İlk hamle hep eşinden gidiyo

ben de öyle düşünüyorum. Çünkü gönderilen mesajlardı okuduklarım ve hep eşim müsaitmisin diye soruyordu

cnm programdan kayıtlı ismi çıkıyor sadece bir kişiye ver baksın yeterli... birde kesin bununla eşin internette falan tanışmıştır eşin aramadıktan sonra aramıyordur eşinde ona bu görüşmeye karşılık kontür falan gönderiyordur..... heyy yarabbimm şu hale bak yaaa... bence sen hiç söylemeyecektin bile eşine tam her şeyi yakalayıp ondan sonra yaygarayı koparcaktın o şimdi temkinli davranıyordur

ben aramak taraftarı değilim. sadece ufak bir ihtimal adını, belki de soyadını öğreniriz. programa numarasını yazıp sorgulatcam.

💑💓

şimdi elimde bi isim var faceten sorgulatıcam bu kişiyi nerde yaşıyor filan bi bakıcam. Biraz da face den takip edicem. YArdımların için teşekkürler

anket falan dese???
Tüik genelde anket yapar benı arar canımdan bezdirir ordan biliyorum

Olabilir evet.. ama heyecan yapmaması lazım kesinlikle…
Bir de gerçekten iyi konuşması lazım..ama ilk aşamada fiyasko olursa eğer bundan sonrakilerde veri toplayamaz. O yüzden hemen yapmasa iyi olur sanki..

şimdi elimde bi isim var faceten sorgulatıcam bu kişiyi nerde yaşıyor filan bi bakıcam. Biraz da face den takip edicem. YArdımların için teşekkürler

iyi isim varsa elinde inş. aradığın şeyi bulursun... faceden de erkek hesabı aç olmazsa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…