- 20 Kasım 2013
- 1.352
- 323
- 103
- Konu Sahibi Yavrukusun annesi
-
ben aramak taraftarı değilim. sadece ufak bir ihtimal adını, belki de soyadını öğreniriz. programa numarasını yazıp sorgulatcam.
💑💓
hayr canım numarayi cia 'dan aratirim kadını arasak da birşey diyemeyiz ama en azı 'dan kim olduğunu öğrene bilirsin
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ben onu bankadan arıyormuş gibi yapıp,
bir şekilde ewli olup olmadığını da anlarım..
ve eşin anlamaması lazım şimdi senin bildiğini...
Gizli numaraya kapalı demiştin nasıl konuşacaksın?
size özelden numarayı vereyim ismini sorgulatma şansınız varsa bi bakın bakalım ama lütfen arayıp konuşmayın çünkü ilk yaptığımdaki gibi fevri davranıp yüzüme gözüme bulaştırmak istemiyoum
eşimde gizli nodan aramış onu o yüzdn tekrar deniycem
Evli olduğunu biliyor olabilir. Biz bir kısım kadınları yine kendimiz gibi sanıyoruz. Ama herkes aynı değil ki kadının da amaçları vardır. Belki o da seviyor bu tür şeyleri, belki macera, belki eğlence, belki cinsel birliktelik, belki para.. bilemiyoruz ki..ancak bir şey olduğu kesin..belki eşin geceye kadar uyuduğunu gece çalıştığını falan söylüyor. ona da kendini farklı inandırdı belki..
eşimde gizli nodan aramış onu o yüzdn tekrar deniycem
telefonu neden ortalarda peki. Hiç arayan yok
size özelden numarayı vereyim ismini sorgulatma şansınız varsa bi bakın bakalım ama lütfen arayıp konuşmayın çünkü ilk yaptığımdaki gibi fevri davranıp yüzüme gözüme bulaştırmak istemiyoum
Burdan hicbr sey elde edemeyiz. Ya numara yapıcan bankadan arıyorum vs diye ya da basak bi şekild öğrenicen
Gizli numaraya kapalı demiştin nasıl konuşacaksın?
Evli olduğunu biliyor olabilir. Biz bir kısım kadınları yine kendimiz gibi sanıyoruz. Ama herkes aynı değil ki kadının da amaçları vardır. Belki o da seviyor bu tür şeyleri, belki macera, belki eğlence, belki cinsel birliktelik, belki para.. bilemiyoruz ki..ancak bir şey olduğu kesin..belki eşin geceye kadar uyuduğunu gece çalıştığını falan söylüyor. ona da kendini farklı inandırdı belki..
Demek ki eşin aramadan karşı taraf bişey yapmıyo
İlk hamle hep eşinden gidiyo
Ben X bankadan arıyorum. .. adınız neydi?
Yani adama sormazlar mı sen ne biçim bankasın numaramı biliyorsun adımı bilmiyorsun.
Kesinlikle yemez.
telefonu neden ortalarda peki. Hiç arayan yok
ben aramak taraftarı değilim. sadece ufak bir ihtimal adını, belki de soyadını öğreniriz. programa numarasını yazıp sorgulatcam.
💑💓
mesaj yazdım size. :/
💑💓
anket falan dese???
Tüik genelde anket yapar benı arar canımdan bezdirir ordan biliyorum
şimdi elimde bi isim var faceten sorgulatıcam bu kişiyi nerde yaşıyor filan bi bakıcam. Biraz da face den takip edicem. YArdımların için teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?