- 24 Ocak 2021
- 417
- 600
- 23
- 28
- Konu Sahibi kadersizsanssz
-
Kendi kimlik numaranız değilse isteyebilir. Eşinizin falansa mesela.merhaba arkadaşlar direkt konuya geçeyim. Turkcell e gitsem ve kimlik numaramla adıma açılmış hat var mı öğrenmek istiyorum desem kimlik sorarlar mı bu konuda bilgisi olan var mı
biliyorum ama kendi kimliğimle sorgulamayacağım ondan dolayı e devletten yapamamE devlette çıkıyor hepsi
evet kendi kimliğim değil teşekkür ederimKendi kimlik numaranız değilse isteyebilir. Eşinizin falansa mesela.
merhaba arkadaşlar direkt konuya geçeyim. Turkcell e gitsem ve kimlik numaramla adıma açılmış hat var mı öğrenmek istiyorum desem kimlik sorarlar mı bu konuda bilgisi olan var mı
anca mahkeme kararı falan olsa olur galiba neyse artık yapacak bir şey yokbaşkasının kimlik bilgisi ile hiçbir kurumdan hiçbir sorgulama yapamazsınız.. 18 yaşını geçmiş hiçbir bireyin bilgisi eşine/çocuğuna/ebeveynine dahil verilmez. istenmesi de verilmesi de suçtur..
bu imkansız maalesef keşke yapabilsem :)Kimlik numarasını ele geçirdiğiniz gibi e devlet şifresini de ele geçirin o iş olur
Çok gizemlisinizanca mahkeme kararı falan olsa olur galiba neyse artık yapacak bir şey yok
baskasınınkını assslaaa ogrenemezsınız hıc bır sekılde hıc bır kurum bu bılgıyı vermezmerhaba arkadaşlar direkt konuya geçeyim. Turkcell e gitsem ve kimlik numaramla adıma açılmış hat var mı öğrenmek istiyorum desem kimlik sorarlar mı bu konuda bilgisi olan var mı
önemli bir konu değil yani biri hattını kapattı galiba emin değilim bunu öğrenmek istiyodum farklı bir numara aldı mı diyeÇok gizemlisiniz
Yapsanız ne olucak kibu imkansız maalesef keşke yapabilsem :)
007 james bondönemli bir konu değil yani biri hattını kapattı galiba emin değilim bunu öğrenmek istiyodum farklı bir numara aldı mı diye
mühim ya da değil sordum sadece bilgi almak için tahmin ettiğim gibi cevaplar aldım zatenYapsanız ne olucak ki
Neyi ele geçirmeye çalışıyorsunuz anlamadım bu sorgulama nedir
Bu kadar dert ettiğine göre baya mühim mesele
hayır wp hesabı silinmiş direkt engellenme değilengellenmiş olabilir misiniz? :d
Yok daha neler suç resmenbiliyorum ama kendi kimliğimle sorgulamayacağım ondan dolayı e devletten yapamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?