Telefon karıştırdım şimdi de ne yapacağımı bilmiyorum

Evet bu benim de aklıma geldi ama alacağım cevap ne kadar doğru olacak ki? Ben onun yerinde olsam bir şey uydururum. Karşımdaki uzatırsa da üste çıkarım. Klasik erkek davranışı. Sonuçta 1 senedir aratıyorsun diyemem ki.
İyi de inkar eder nasılsa diye öyle hayatına devam edip evlenecek misin? Birşeyler yapmalısın

Eski sevgililerini stalklar misin? diye konu aç bakalım ne diyecek?
Ahhahaha vereceği cevap asla bakmıyorum hatta engelledim diyecek ki bu gerçekten doğru. Ciddi anlamda sevgili olduğu ilişki yaşadığı az kişi var ve gerçekten engelliler biliyorum. Bunu söylemez tabi ki.

Ben sorardım bi şekilde.
Böyle böyle evlenir gidersin içinde patlar
Ben daha önce boşandım. Evlendikten sonra tam da böyle bir sorun yaşadım. Boşanmamın sebepleri çok daha farklıydı, bu tarz bir olay devede kulak kalır. Ama soru işaretleriyle bir daha evlenmem.

Evet bu benim de aklıma geldi ama alacağım cevap ne kadar doğru olacak ki? Ben onun yerinde olsam bir şey uydururum. Karşımdaki uzatırsa da üste çıkarım. Klasik erkek davranışı. Sonuçta 1 senedir aratıyorsun diyemem ki.
Belkide 1 kez arattı silmiyorsa çıkıyordur tekrar? Silin siz bide öyle bakın . Aslında kızı engellemek en güzeli olurdu. Kizda onu görmezdi

Meraktan bakmış olabilir.Baska bir iletişim yoksa sıkıntı olmaz bence ama ben çok kıskancım bunu bile çok kafaya takardım. :KK53: Foto ile ilgili de sevgiliniz kötü bisey yazmamış ama bir daha asla sosyal medya dan yada başka bir yerden iletişim kurmasını istemezdim.
Başka iletişim yakalamadım ama belki de ben yakalamadım. Belki kıza öyle cevap verip sildiğine pişman olup bir şey yazdı kız da cevap vermeyince takıntı yaptı bilmiyorum ki. Cidden o zamanlar bunları hiç düşünmemiştim şimdi tabi ki sorun ediyorum.

Ben daha önce boşandım. Evlendikten sonra tam da böyle bir sorun yaşadım. Boşanmamın sebepleri çok daha farklıydı, bu tarz bir olay devede kulak kalır. Ama soru işaretleriyle bir daha evlenmem.

Ben sizi çok net hatırlıyorum.
Hep böyle bir ikilem yaşamıştınız eski evliliğinizde de bir kız problemi sürüp gitmişti.
Şimdi tekrar böyle muallakta kalacak bir ilişki yaşamamalısınız artık.
Bir açıklaması olabileceğini ya da doğruyu söyleyebileceğini ben de zannetmiyorum.
Takıntılı gibi aratan bir erkekten de hiç hoşlanmam sonuçta bu size de saygısızlık hiç görmüyor olsaydınız bile.

Bunları gördükten sonra güvenmezdim ben sürekli bakmak isterdim telefonuna. Eziyet bir durum açık açık konuşun derim
Konuşayım konuşmasına. Bir kaç kere sen yanımda birilerini aratırken listede gördüm derim, karıştırdım diyemem ama hadi öyle açtım konuyu diyelim. Nasıl bir cevap sizi tatmin ederdi? Sanırım beni hiçbir cevap tatmin etmeyecek?

Konuşayım konuşmasına. Bir kaç kere sen yanımda birilerini aratırken listede gördüm derim, karıştırdım diyemem ama hadi öyle açtım konuyu diyelim. Nasıl bir cevap sizi tatmin ederdi? Sanırım beni hiçbir cevap tatmin etmeyecek?
Valla bende tatmin olmazdım ne yalan söyliyim içine kurt düşünce insanın yavaş yavaş yer bitirir ne yazikki

Ahhahaha vereceği cevap asla bakmıyorum hatta engelledim diyecek ki bu gerçekten doğru. Ciddi anlamda sevgili olduğu ilişki yaşadığı az kişi var ve gerçekten engelliler biliyorum. Bunu söylemez tabi ki.

Hahah olsun ben yine de sorardım. Hayır derse de "gecen arkadasim sevgilisinin/esinin telefonuna bakarken eski sevgilisini stalkladigini görmüş ve bunu problem ediyor. Ben de o yuzden merak ettim, sen olsan boyle bir seyi problem eder miydin? Merak etmesi normal mi sence blabla...dogruyu soylerse sıkıntı yok zaten. Sahsen arada benim de stalkladigim oluyor. Esim bana boyle bir soru yoneltse evet sirf merakimdan gecen baktim derim yani. Sonucta yillar yillar oncesinin iliskisi. Sahsen insan unutamadigindan degil sirf merakindan yapiyor genelde bunu. Ama siz takintisi olup olmadigindan supheleniyorsunuz, takintisi varsa sıkıntılı bir durum. Bunu ogrenmek icin sondaj yapmak şart :kahve:

Bence şimdi sen bunu açıkca sorsan konuyu konusup halletseniz unutsanız bile daha sonra istiyorsa sahte hesapla yine bakar, ulaşır. Güven probleminiz var ve bu pek kolay düzelen bir şey değil. :KK43:

Ben sizi çok net hatırlıyorum.
Hep böyle bir ikilem yaşamıştınız eski evliliğinizde de bir kız problemi sürüp gitmişti.
Şimdi tekrar böyle muallakta kalacak bir ilişki yaşamamalısınız artık.
Bir açıklaması olabileceğini ya da doğruyu söyleyebileceğini ben de zannetmiyorum.
Takıntılı gibi aratan bir erkekten de hiç hoşlanmam sonuçta bu size de saygısızlık hiç görmüyor olsaydınız bile.
Evet eski eşimdi. İş yaptığı kadındı arattığı. Biz boşanma sürecindeyken de ona aşkını ilan etti sonunda. O olayda kızla iş dolayısıyla görüşüyorlardı da. Ben de kızı tanıyordum. Her şey çok ortadaydı. Kıza uzun senelerdir aşıktı. Kız istemiyordu. İstemedi de.
bu olay da ona benzedi gerçekten. Bir daha böyle evlenmem. Sürpriz tekli oldu kabul ettim falan ama şu an ciddi ciddi düşünüyorum. Çok sıkıntılı. Benim bildiğim öyle takılmışlar ciddi ilişki değilmiş dalan ama ne kadar doğru. Belki erkek arkadaşım seviyordu, kız sadece takılmak istiyordu. Başkalarıyla da görüşüyordu belki. Benimle beraberken kızı reddedip bir nevi intikam aldı ama hala aklında belki bilmiyorum.

Back
X