- 4 Eylül 2011
- 11.007
- 23.691
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyi de inkar eder nasılsa diye öyle hayatına devam edip evlenecek misin? Birşeyler yapmalısınEvet bu benim de aklıma geldi ama alacağım cevap ne kadar doğru olacak ki? Ben onun yerinde olsam bir şey uydururum. Karşımdaki uzatırsa da üste çıkarım. Klasik erkek davranışı. Sonuçta 1 senedir aratıyorsun diyemem ki.
Ahhahaha vereceği cevap asla bakmıyorum hatta engelledim diyecek ki bu gerçekten doğru. Ciddi anlamda sevgili olduğu ilişki yaşadığı az kişi var ve gerçekten engelliler biliyorum. Bunu söylemez tabi ki.Eski sevgililerini stalklar misin? diye konu aç bakalım ne diyecek?
Ben daha önce boşandım. Evlendikten sonra tam da böyle bir sorun yaşadım. Boşanmamın sebepleri çok daha farklıydı, bu tarz bir olay devede kulak kalır. Ama soru işaretleriyle bir daha evlenmem.Ben sorardım bi şekilde.
Böyle böyle evlenir gidersin içinde patlar
Belkide 1 kez arattı silmiyorsa çıkıyordur tekrar? Silin siz bide öyle bakın . Aslında kızı engellemek en güzeli olurdu. Kizda onu görmezdiEvet bu benim de aklıma geldi ama alacağım cevap ne kadar doğru olacak ki? Ben onun yerinde olsam bir şey uydururum. Karşımdaki uzatırsa da üste çıkarım. Klasik erkek davranışı. Sonuçta 1 senedir aratıyorsun diyemem ki.
Başka iletişim yakalamadım ama belki de ben yakalamadım. Belki kıza öyle cevap verip sildiğine pişman olup bir şey yazdı kız da cevap vermeyince takıntı yaptı bilmiyorum ki. Cidden o zamanlar bunları hiç düşünmemiştim şimdi tabi ki sorun ediyorum.Meraktan bakmış olabilir.Baska bir iletişim yoksa sıkıntı olmaz bence ama ben çok kıskancım bunu bile çok kafaya takardım.Foto ile ilgili de sevgiliniz kötü bisey yazmamış ama bir daha asla sosyal medya dan yada başka bir yerden iletişim kurmasını istemezdim.
Ben engelledikten sonra ne anlamı var ki?Belkide 1 kez arattı silmiyorsa çıkıyordur tekrar? Silin siz bide öyle bakın . Aslında kızı engellemek en güzeli olurdu. Kizda onu görmezdi
Ben daha önce boşandım. Evlendikten sonra tam da böyle bir sorun yaşadım. Boşanmamın sebepleri çok daha farklıydı, bu tarz bir olay devede kulak kalır. Ama soru işaretleriyle bir daha evlenmem.
Konuşayım konuşmasına. Bir kaç kere sen yanımda birilerini aratırken listede gördüm derim, karıştırdım diyemem ama hadi öyle açtım konuyu diyelim. Nasıl bir cevap sizi tatmin ederdi? Sanırım beni hiçbir cevap tatmin etmeyecek?Bunları gördükten sonra güvenmezdim ben sürekli bakmak isterdim telefonuna. Eziyet bir durum açık açık konuşun derim
Valla bende tatmin olmazdım ne yalan söyliyim içine kurt düşünce insanın yavaş yavaş yer bitirir ne yazikkiKonuşayım konuşmasına. Bir kaç kere sen yanımda birilerini aratırken listede gördüm derim, karıştırdım diyemem ama hadi öyle açtım konuyu diyelim. Nasıl bir cevap sizi tatmin ederdi? Sanırım beni hiçbir cevap tatmin etmeyecek?
Gizlice seks mi yapmış? Konuda ya da yorumlarda atladığım bir bölüm var sanırımGizlice karıştırması gizlice seks yaptığı insanı artmasının yanında ufacık bir espri kalır
Ahhahaha vereceği cevap asla bakmıyorum hatta engelledim diyecek ki bu gerçekten doğru. Ciddi anlamda sevgili olduğu ilişki yaşadığı az kişi var ve gerçekten engelliler biliyorum. Bunu söylemez tabi ki.
Ozaman ben olsam sorup kendimi geriçekerdim. Bakalım ne derece güven vermeye çalışıyor .ne diyor nasıl davranıyor. Duramazdım ben siz bilirsiniz yine de en iyisiniBen engelledikten sonra ne anlamı var ki?
HayırGizlice seks mi yapmış? Konuda ya da yorumlarda atladığım bir bölüm var sanırım![]()
Evet eski eşimdi. İş yaptığı kadındı arattığı. Biz boşanma sürecindeyken de ona aşkını ilan etti sonunda. O olayda kızla iş dolayısıyla görüşüyorlardı da. Ben de kızı tanıyordum. Her şey çok ortadaydı. Kıza uzun senelerdir aşıktı. Kız istemiyordu. İstemedi de.Ben sizi çok net hatırlıyorum.
Hep böyle bir ikilem yaşamıştınız eski evliliğinizde de bir kız problemi sürüp gitmişti.
Şimdi tekrar böyle muallakta kalacak bir ilişki yaşamamalısınız artık.
Bir açıklaması olabileceğini ya da doğruyu söyleyebileceğini ben de zannetmiyorum.
Takıntılı gibi aratan bir erkekten de hiç hoşlanmam sonuçta bu size de saygısızlık hiç görmüyor olsaydınız bile.