Telefon karıştırdım şimdi de ne yapacağımı bilmiyorum

Bence şimdi sen bunu açıkca sorsan konuyu konusup halletseniz unutsanız bile daha sonra istiyorsa sahte hesapla yine bakar, ulaşır. Güven probleminiz var ve bu pek kolay düzelen bir şey değil. :KK43:
Yani bakıp bakıp ulaşmak için bir şey yapmaması bir garip. Erkeği tutamazsın. Sadece ben yakalamadım herhalde. Belki mesaj attı bu sefer de kız reddetti. Şu an buraya konu açınca bunlar aklıma geldi.

Belki sadece meraktan bakiyordur. Her baktiginizda arama gecmisinden siliyor musunuz? Silmediyseniz bir de oyle deneyin. Kizi arama gecmisinden silin belki de onceden baktigi icin cikiyordur.

Eger tekrar cikarsa demek ki gercekten aratip bakiyor.. Bi sekilde sorsaniz da kafaya taktiysa bakmaya devam eder ama arama gecmisinden siler. Haberiniz bile olmaz.

Gercekten ne amacla bakiyor bunu ogrenmenin bir yolu oldugunu sanmiyorum. Ama en azindan kiza da iliskisi oldugunu soylemis. Aldatmaya meyilli olsa baliklama atlardi o fotograftan sonra..
O zaman biz çok yeniydik. Öyle dedi ama pişman oldu belki.

Yani bakıp bakıp ulaşmak için bir şey yapmaması bir garip. Erkeği tutamazsın. Sadece ben yakalamadım herhalde. Belki mesaj attı bu sefer de kız reddetti. Şu an buraya konu açınca bunlar aklıma geldi.
Belki de sizin kontrol ettiğinizi farketti ve fazla hamlede bulunmuyor da olabilir. Ya da profilini acarsa denk gelebilirse fotoğraflarına bakmak istiyor olabilir sadece. 🤷🏻‍♀️

Bence bu durumu acik acik konus benim yaptigim yalnisdi ama senin yaptigini anlayamiyorum de eger aklinda baska biri varsa ilerlemez fln de tepkisini olc bakalim senmi agir bascan o kizmi ben nisanliyken esimin bi kizi 3 4 kere arattigini gormustum sonra aradim dedim bu kiz kim iste eski sevgilim nisanlnmis meraktan baktim fln dedi sonra sinirden kudurdum aklinda baska biri var niye bnle evleniyosun evlenme dedim kapattk telefinu aradi aradi acmadm taa evimize geldi yalvardi baya umrumda degil vs vs meraktndi fln.O gun ayrilmaya karar vermistim ama esimin gozlerinin dolmasi beni kaybetemeye korkmasi bana sevdiginden emin hissettirdi.

Tekrar tekrar aradığını nereden görüyorsunuz en üstte çıkan en son aranan mı oluyor kullanmadığımdan soruyorum

Belki de sizin kontrol ettiğinizi farketti ve fazla hamlede bulunmuyor da olabilir. Ya da profilini acarsa denk gelebilirse fotoğraflarına bakmak istiyor olabilir sadece. 🤷🏻‍♀️
Fark ettiğini sanmıyorum. Bşr ara açıktı kızın profili kapattı sonra da foroğrafına niye bakmak istiyor çok saçma.

Böyle evlenilmez yapacağım bir şeyler karar veremiyorum. Bodoslama sorayım mı ağzını mı arayayım ne yapayım bilmiyorum.
Yanındayken senin telfnun çantanda olsun o telefonu eline aldığında aa şu sayfayı aratsana bak sana birşey göstercem de
Arama yerine bastığında kızın ismi görünür bu kız kim? Dersin. Zırvalar inkar eder
O an ayağa kalkarsın "kusura bakma 1 yıldır bu kızı arattığını gözlerimle gördüm. Doğruyu söylemen için sana bi şans daha verdim ama yine çuvalladın. Benden bu kadar" der masayı terkedersin sonra ne kadar çabalar kendini nasıl affettirir ona kalmış
Bırak sürünsün

Evet eski eşimdi. İş yaptığı kadındı arattığı. Biz boşanma sürecindeyken de ona aşkını ilan etti sonunda. O olayda kızla iş dolayısıyla görüşüyorlardı da. Ben de kızı tanıyordum. Her şey çok ortadaydı. Kıza uzun senelerdir aşıktı. Kız istemiyordu. İstemedi de.
bu olay da ona benzedi gerçekten. Bir daha böyle evlenmem. Sürpriz tekli oldu kabul ettim falan ama şu an ciddi ciddi düşünüyorum. Çok sıkıntılı. Benim bildiğim öyle takılmışlar ciddi ilişki değilmiş dalan ama ne kadar doğru. Belki erkek arkadaşım seviyordu, kız sadece takılmak istiyordu. Başkalarıyla da görüşüyordu belki. Benimle beraberken kızı reddedip bir nevi intikam aldı ama hala aklında belki bilmiyorum.

Evet evet hatırlıyorum.
O zamanki sabrınıza da hayran kalmıştım çünkü, bu platformda hatırladığım nadir üyelerdensiniz.
Asil, kibar, sabırlı ve cool bir kadınsınız izlenimlerime göre.
Umarım bu işin sonunda da bu şekilde bir hayal kırıklığı yaşamazsınız.
Zira benim bile zoruma gitti benzer şekillerde benzer hisleri/şüpheleri yaşamanız ve en acısı da eski evliliğinizde altının boş çıkmaması, inşallah o son olmuştur.

Tekrar tekrar aradığını nereden görüyorsunuz en üstte çıkan en son aranan mı oluyor kullanmadığımdan soruyorum
Çünkü baktığı isimler sürekli değişiyor. Mesela yanımdayken beraber biri hakkında konuşurken onu aratıyor. Sonra bir bakıyorum o kişinin üstünde yine o kızın ismi. Sonra onu aratmış.

Kizin profili aciksa fotograflardan birini kesfet te bulmus gibi yapip “ya ben bu kazagi (ya da kizin ustunde ne varsa) cok begendim sence nasil” diyip o anki surat ifadesini iyi gozlemle

Mesela bugün Xi aratıyorsun
Sonra Cyi aratıyorsun
Sonra Pyi
Ertesi gün Xi tekrar aratıyorsun en üste çıkıyor adı
Böylece tekrar arattığını anlıyorsun

Evet evet hatırlıyorum.
O zamanki sabrınıza da hayran kalmıştım çünkü, bu platformda hatırladığım nadir üyelerdensiniz.
Asil, kibar, sabırlı ve cool bir kadınsınız izlenimlerime göre.
Umarım bu işin sonunda da bu şekilde bir hayal kırıklığı yaşamazsınız.
Zira benim bile zoruma gitti benzer şekillerde benzer hisleri/şüpheleri yaşamanız ve en acısı da eski evliliğinizde altının boş çıkmaması, inşallah o son olmuştur.
Çok teşekkür ederim. Kaderim herhalde bu benim yaa. Bu sefer de ilk fark ettiğimde önemsemedim merak falan dedim. İletişim de yok. E evlenmeyi de düşünmüyordum ilişkide bir sorun yoktu ama şimdi yine aynı şeyleri yaşadığımı fark ettim.

Kizin profili aciksa fotograflardan birini kesfet te bulmus gibi yapip “ya ben bu kazagi (ya da kizin ustunde ne varsa) cok begendim sence nasil” diyip o anki surat ifadesini iyi gozlemle
Kızı göstermişti bana eski sevgililerden gelen mesajlardan bahsederken. Hatta beğenmezsin gibi bi laf etmişti.

Ben olsam söylerdim..
Yani dogruyu.. bir kac kez telefonu na baktkm ve her baktigimda ayni kisiyi ariyordun.. neden?
🤔

Erkekleri biraz tanıdıysam olay nasıl telefon karıştırırsına döner. Koz vermek istemiyorum. Başka bi şey bulamazsam yapıcam bunu.
Bu konu da haklisiniz.
Baska iyi bir planiniz varsa süper.
Ben genelde elime yüzüme bulastiriyorum o yüzden direk sorardim 🤷🏼‍♀️

Back
X