- 2 Temmuz 2020
- 63
- 4
- 88
- Konu Sahibi bilinmeyen40
-
Beni sen sürükledin ne ya her kavgada birine mi yazacak böyleİyi günler geçen günlerde aynı konudan bahsetmiştim eşimin telefon oyununda ( kelimelerle ilgili) başka kadınla yazışması fakat geçmiş mesajları sildigi için göremediğimi anlatmıştım,
Dün tekrar telefonuna baktım ve yine aynı oyun başka hesapla yazışmış, eşim karşı tarafa bir cümle göndermiş ama yine önceki mesajlar ortada yok, dedim ki ben yazisayim bu kişiyle bakalım eşim ne kadar sohbet etmiş diye, yazismaya başladım, ve sonunda eşimin karşı tarafa evli olduğunu, mesleğini ve adını dahi bahsettiğini öğrendim, şok oldum, çünkü karşı taraf o şekilde cevaplar verdi, şimdi ben ne yapayımkavga ettik, eşim inkar etti sonra evet hataydı ama beni sen sürükledin dedi (kavgalarımizdan dolayı), hala bana suçu atıyor özür dileme yok, affet beni vs yok, sürekli beni suçluyor, ben ise sebep ne olursa olsun sen başka bir kadınla yazistin ve bu yanlış diyorum, ben aynısını yapsam kabul eder miydin diyorum, hala haklısın ama senden dolayı dedi sürekli
Bu nasıl bir çeşit? Bunlar da son yıllarda türedi, yaptım ama sor hele niye yaptım .. yaptın çünkü ahlaksizsin..İyi günler geçen günlerde aynı konudan bahsetmiştim eşimin telefon oyununda ( kelimelerle ilgili) başka kadınla yazışması fakat geçmiş mesajları sildigi için göremediğimi anlatmıştım,
Dün tekrar telefonuna baktım ve yine aynı oyun başka hesapla yazışmış, eşim karşı tarafa bir cümle göndermiş ama yine önceki mesajlar ortada yok, dedim ki ben yazisayim bu kişiyle bakalım eşim ne kadar sohbet etmiş diye, yazismaya başladım, ve sonunda eşimin karşı tarafa evli olduğunu, mesleğini ve adını dahi bahsettiğini öğrendim, şok oldum, çünkü karşı taraf o şekilde cevaplar verdi, şimdi ben ne yapayımkavga ettik, eşim inkar etti sonra evet hataydı ama beni sen sürükledin dedi (kavgalarımizdan dolayı, özel hayatla ilgili aramızdaki sorundan dolayı, ve benim ona hiç guvenmememden dolayı), hala bana suçu atıyor özür dileme yok, affet beni vs yok, sürekli beni suçluyor, ben ise sebep ne olursa olsun sen başka bir kadınla yazistin ve bu yanlış diyorum, ben aynısını yapsam kabul eder miydin diyorum, hala haklısın ama senden dolayı dedi sürekli
İşte narsistliğin örneği aklınca sizi suçlayacak. Sonra üstünü kapatacak. Çok gördüm böylelerini. Bir kere yerseniz bir daha iflah olmaz.Yani dediğiniz gibi çok saçma değil mi söylediği, bilmiyorum ne yapacağım ne yapmalıyım? Kafam allak bullak
Siz ne yapmayı düsünüyosunuz? Onu söyleyin bi?Yani dediğiniz gibi çok saçma değil mi söylediği, bilmiyorum ne yapacağım ne yapmalıyım? Kafam allak bullak
Sen yapsan ya şiddet görmüş yada boşanmıştın diyorumben aynısını yapsam kabul eder miydin diyorum
Bacım götüne tekmeyi basman lazım değil mi sencede?İyi günler geçen günlerde aynı konudan bahsetmiştim eşimin telefon oyununda ( kelimelerle ilgili) başka kadınla yazışması fakat geçmiş mesajları sildigi için göremediğimi anlatmıştım,
Dün tekrar telefonuna baktım ve yine aynı oyun başka hesapla yazışmış, eşim karşı tarafa bir cümle göndermiş ama yine önceki mesajlar ortada yok, dedim ki ben yazisayim bu kişiyle bakalım eşim ne kadar sohbet etmiş diye, yazismaya başladım, ve sonunda eşimin karşı tarafa evli olduğunu, mesleğini ve adını dahi bahsettiğini öğrendim, şok oldum, çünkü karşı taraf o şekilde cevaplar verdi, şimdi ben ne yapayımkavga ettik, eşim inkar etti sonra evet hataydı ama beni sen sürükledin dedi (kavgalarımizdan dolayı, özel hayatla ilgili aramızdaki sorundan dolayı, ve benim ona hiç guvenmememden dolayı), hala bana suçu atıyor özür dileme yok, affet beni vs yok, sürekli beni suçluyor, ben ise sebep ne olursa olsun sen başka bir kadınla yazistin ve bu yanlış diyorum, ben aynısını yapsam kabul eder miydin diyorum, hala haklısın ama senden dolayı dedi sürekli
Kimseye hayatının dersini veremezsiniz. Siz bundan sonra hayatınızı nasıl devam ettirmek istiyorsunuz ona karar verin.Bende onu soruyorum aldatmak bencede başka açıklaması yok bunun, ona hayatının dersini vermek istiyorum ne yapabilirim
Aldatan biri sizi gözden çıkarmıştır hangi dersi vereceksiniz sizi umursamayan herife? Yapacağınız en doğru şey ayrılmak bugün yazışan yarın yatar üstelik yine ‘sizin yüzünüzden’ yatar.Bende onu soruyorum aldatmak bencede başka açıklaması yok bunun, ona hayatının dersini vermek istiyorum ne yapabilirim
Beni sen sürükledin kelimesine kadar normaldi oyun bu yani yazışabilir ama özellikle aynı kız geçmişi silmiş ve beni sen sürükledin diyorsa eğer pardon ne halt yedin ki sen sürüklenme kelimesi ağzından çıktı ya da fikren düşünceyle neye sürükledin ? Oyun arkadaşı normaldir ama aynı oyunda kadın da erkekte arkadaşım varsa sohbetin silme ihtiyacı duymayacak seviyedeyse normaldirİyi günler geçen günlerde aynı konudan bahsetmiştim eşimin telefon oyununda ( kelimelerle ilgili) başka kadınla yazışması fakat geçmiş mesajları sildigi için göremediğimi anlatmıştım,
Bu adam hayatının dersini falan almaz sen zaten buydun ben biliyodum der yine seni suçlu çıkartır ona ders vercem diye kendini avutarak gün doldurduğunla kalırsınBende onu soruyorum aldatmak bencede başka açıklaması yok bunun, ona hayatının dersini vermek istiyorum ne yapabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?