• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Telefon oyununda eşimin başka kadınla yazışması aldatmak mıdır?

bilinmeyen40

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2020
63
4
88
İyi günler geçen günlerde aynı konudan bahsetmiştim eşimin telefon oyununda ( kelimelerle ilgili) başka kadınla yazışması fakat geçmiş mesajları sildigi için göremediğimi anlatmıştım,
Dün tekrar telefonuna baktım ve yine aynı oyun başka hesapla yazışmış, eşim karşı tarafa bir cümle göndermiş ama yine önceki mesajlar ortada yok, dedim ki ben yazisayim bu kişiyle bakalım eşim ne kadar sohbet etmiş diye, yazismaya başladım, ve sonunda eşimin karşı tarafa evli olduğunu, mesleğini ve adını dahi bahsettiğini öğrendim, şok oldum, çünkü karşı taraf o şekilde cevaplar verdi, şimdi ben ne yapayım 😔kavga ettik, eşim inkar etti sonra evet hataydı ama beni sen sürükledin dedi (kavgalarımizdan dolayı, özel hayatla ilgili aramızdaki sorundan dolayı, ve benim ona hiç guvenmememden dolayı), hala bana suçu atıyor özür dileme yok, affet beni vs yok, sürekli beni suçluyor, ben ise sebep ne olursa olsun sen başka bir kadınla yazistin ve bu yanlış diyorum, ben aynısını yapsam kabul eder miydin diyorum, hala haklısın ama senden dolayı dedi sürekli

İyi günler geçen günlerde aynı konudan bahsetmiştim eşimin telefon oyununda ( kelimelerle ilgili) başka kadınla yazışması fakat geçmiş mesajları sildigi için göremediğimi anlatmıştım,
Dün tekrar telefonuna baktım ve yine aynı oyun başka hesapla yazışmış, eşim karşı tarafa bir cümle göndermiş ama yine önceki mesajlar ortada yok, dedim ki ben yazisayim bu kişiyle bakalım eşim ne kadar sohbet etmiş diye, yazismaya başladım, ve sonunda eşimin karşı tarafa evli olduğunu, mesleğini ve adını dahi bahsettiğini öğrendim, şok oldum, çünkü karşı taraf o şekilde cevaplar verdi, şimdi ben ne yapayım 😔kavga ettik, eşim inkar etti sonra evet hataydı ama beni sen sürükledin dedi (kavgalarımizdan dolayı), hala bana suçu atıyor özür dileme yok, affet beni vs yok, sürekli beni suçluyor, ben ise sebep ne olursa olsun sen başka bir kadınla yazistin ve bu yanlış diyorum, ben aynısını yapsam kabul eder miydin diyorum, hala haklısın ama senden dolayı dedi sürekli
Beni sen sürükledin ne ya her kavgada birine mi yazacak böyle

Yani dediğiniz gibi çok saçma değil mi söylediği, bilmiyorum ne yapacağım ne yapmalıyım? Kafam allak bullak

Dün tekrar telefonuna baktım ve yine aynı oyun başka hesapla yazışmış, eşim karşı tarafa bir cümle göndermiş ama yine önceki mesajlar ortada yok, dedim ki ben yazisayim bu kişiyle bakalım eşim ne kadar sohbet etmiş diye, yazismaya başladım, ve sonunda eşimin karşı tarafa evli olduğunu, mesleğini ve adını dahi bahsettiğini öğrendim, şok oldum, çünkü karşı taraf o şekilde cevaplar verdi, şimdi ben ne yapayım 😔kavga ettik, eşim inkar etti sonra evet hataydı ama beni sen sürükledin dedi (kavgalarımizdan dolayı, özel hayatla ilgili aramızdaki sorundan dolayı, ve benim ona hiç guvenmememden dolayı), hala bana suçu atıyor özür dileme yok, affet beni vs yok, sürekli beni suçluyor, ben ise sebep ne olursa olsun sen başka bir kadınla yazistin ve bu yanlış diyorum, ben aynısını yapsam kabul eder miydin diyorum, hala haklısın ama senden dolayı dedi sürekli
Bu nasıl bir çeşit? Bunlar da son yıllarda türedi, yaptım ama sor hele niye yaptım .. yaptın çünkü ahlaksizsin..

Yani dediğiniz gibi çok saçma değil mi söylediği, bilmiyorum ne yapacağım ne yapmalıyım? Kafam allak bullak
İşte narsistliğin örneği aklınca sizi suçlayacak. Sonra üstünü kapatacak. Çok gördüm böylelerini. Bir kere yerseniz bir daha iflah olmaz.

Aldatmak mıdır değil midir bunun için bir şey söyleyemem. O sizin bileceğiniz iş. Ama bunlar fırsat meselesi bence. Bugün yazışmış,yarın karşısına ilgi gösterecek yakınlaşacak biri çıktığında senle kavga etmiştik bende o kadınla onun için birlikte oldum senin yüzünden mi diyecek bu bakış acısıyla?

Bende onu soruyorum aldatmak bencede başka açıklaması yok bunun, ona hayatının dersini vermek istiyorum ne yapabilirim

Neyseki evliyim diye yazmış teselli olurmu bilemem esinizde bir arayış var sanırım uyumlu değilsiniz yapacağınız şey belli degilmi ya kavgaya devam yada ayrılmak .Degisirmi hayır bence zaten böyle olmaz gidişat iyi değil cokmu yapmiyorken karisiyordunuz onu bilemem artık yapmaya başlamış bir adım sonrası bekarım bir adım sonrası sanane olacak haberiniz olsun

Ama bütün üyeler size şunu diyoruz devam edecek özür dilese ne olacak bildiğim ikinci bu sonra beşinci gelince ne olacak oturup konuşup olmuyorsa ayrılmak gerekmiyormu sindirmeyi mi düşünüyorsunuz onu bilemem aşar beni artık aleni yani demekki bu evlilikte saygı bitmiş sadakat zaten gitmiş sevgi dururmu bu tabloda onu siz bilirsiniz artık

Bacım götüne tekmeyi basman lazım değil mi sencede?

Düpedüz aldatmış. Bunun fizikseli duygusalı yok aldatma aldatmadır. Hele beni sen sürükledin diyorsa ağzına çakacaksın bir tane.(Şiddet kötü bir şey ama bunun gibi narsistler çok hakediyor)
Boşanabillir misin soru sahibi maddi olarak ne durumdasın ailen arkanda mı çocuk falan var mı?

Bende onu soruyorum aldatmak bencede başka açıklaması yok bunun, ona hayatının dersini vermek istiyorum ne yapabilirim
Aldatan biri sizi gözden çıkarmıştır hangi dersi vereceksiniz sizi umursamayan herife? Yapacağınız en doğru şey ayrılmak bugün yazışan yarın yatar üstelik yine ‘sizin yüzünüzden’ yatar.

Beni sen sürükledin kelimesine kadar normaldi oyun bu yani yazışabilir ama özellikle aynı kız geçmişi silmiş ve beni sen sürükledin diyorsa eğer pardon ne halt yedin ki sen sürüklenme kelimesi ağzından çıktı ya da fikren düşünceyle neye sürükledin ? Oyun arkadaşı normaldir ama aynı oyunda kadın da erkekte arkadaşım varsa sohbetin silme ihtiyacı duymayacak seviyedeyse normaldir

Bu adam hayatının dersini falan almaz sen zaten buydun ben biliyodum der yine seni suçlu çıkartır ona ders vercem diye kendini avutarak gün doldurduğunla kalırsın

Back
X