Telefon oyununda eşimin başka kadınla yazışması aldatmak mıdır?

Sen güvenmemekte haklıymışsın .Kendi kusurunu kapatmak için seni suçluyor.Kadın durduk yere şüphe duymaz kocasından.Ayrıca aldatmanın hiçbir geçerli sebebi yoktur.

Bu kadar çabuk sürükleniyorsa bir doktora götürün akıl sağlığı yerinde mi bir baksınlar

Hiç sevmediğim işler. Bir de sen yaptın sen ettin diye üste çıkıyor pis herif.

Bak sen uyaniga..beni sen sürükledin..ne güzel be..sen yap ben sürüklemiş olayım .daha neler derim de..banlanmayim şimdi..

Ama ile başlıyorsa cümlenin pozitifliği bile kalmıyor

Senin ona hıc guvenmemenden dolayı mı seni aldatmış? Değişik..evli falan oldugundan bahsetmiş normal bı arkadaşlık kurmus sanardım ben ustelemezdım görünce. Benim de yıllarca onlıne oyundan arkadaslarım oldu ama msjları silmedim adımı da bildiler evliyim i aradaki seviye bozulmasın dıye soylerdım yasıtım bile olsa abla abla olurdu:)) . . Ne konusmuslar ki bunlar senin yuzunden yaptım falan dıyo. Senin gördüğünu sandığı baska bı sohbet turu de var o zaman . Silmeyi unuttugunu dusundurten....alenen bunlar birbirlerine yvşamıs.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…