- 9 Mayıs 2015
- 1.741
- 5.433
- 358
- Konu Sahibi bilinmeyen40
-
Boşanmadan nasıl ders veririm nasıl pişman ederim diye soruyorsanız öyle bir dünya yok maalesef.Bende onu soruyorum aldatmak bencede başka açıklaması yok bunun, ona hayatının dersini vermek istiyorum ne yapabilirim
Erkeklerin klasik savunması, suçu başkasına atma. Ç.kü kopasıcalar.Beni sen sürükledin ne ya her kavgada birine mi yazacak böyle
Sende aynisini yapBende onu soruyorum aldatmak bencede başka açıklaması yok bunun, ona hayatının dersini vermek istiyorum ne yapabilirim
Her kavgada dışarlarda aranmaya çıksaydık evli insan kalmazdı. Bahaneye bak gözüm dışarıda oynadığım oyundan bile kadınlara yazan sapığın tekiyim demiyo daİyi günler geçen günlerde aynı konudan bahsetmiştim eşimin telefon oyununda ( kelimelerle ilgili) başka kadınla yazışması fakat geçmiş mesajları sildigi için göremediğimi anlatmıştım,
Dün tekrar telefonuna baktım ve yine aynı oyun başka hesapla yazışmış, eşim karşı tarafa bir cümle göndermiş ama yine önceki mesajlar ortada yok, dedim ki ben yazisayim bu kişiyle bakalım eşim ne kadar sohbet etmiş diye, yazismaya başladım, ve sonunda eşimin karşı tarafa evli olduğunu, mesleğini ve adını dahi bahsettiğini öğrendim, şok oldum, çünkü karşı taraf o şekilde cevaplar verdi, şimdi ben ne yapayımkavga ettik, eşim inkar etti sonra evet hataydı ama beni sen sürükledin dedi (kavgalarımizdan dolayı, özel hayatla ilgili aramızdaki sorundan dolayı, ve benim ona hiç guvenmememden dolayı), hala bana suçu atıyor özür dileme yok, affet beni vs yok, sürekli beni suçluyor, ben ise sebep ne olursa olsun sen başka bir kadınla yazistin ve bu yanlış diyorum, ben aynısını yapsam kabul eder miydin diyorum, hala haklısın ama senden dolayı dedi sürekli
Hiçbir şey. Adam sana açıklama bile yapmıyor , özür yok pişmanlık yok. Sen hayat dersi vericem diyosun.Bende onu soruyorum aldatmak bencede başka açıklaması yok bunun, ona hayatının dersini vermek istiyorum ne yapabilirim
Evet aldatmadır. Adam pişman değil hala sizi suçluyor. Bu yapıda biri sesli nefes alsanız bunu bile bahane yapar.İyi günler geçen günlerde aynı konudan bahsetmiştim eşimin telefon oyununda ( kelimelerle ilgili) başka kadınla yazışması fakat geçmiş mesajları sildigi için göremediğimi anlatmıştım,
Dün tekrar telefonuna baktım ve yine aynı oyun başka hesapla yazışmış, eşim karşı tarafa bir cümle göndermiş ama yine önceki mesajlar ortada yok, dedim ki ben yazisayim bu kişiyle bakalım eşim ne kadar sohbet etmiş diye, yazismaya başladım, ve sonunda eşimin karşı tarafa evli olduğunu, mesleğini ve adını dahi bahsettiğini öğrendim, şok oldum, çünkü karşı taraf o şekilde cevaplar verdi, şimdi ben ne yapayımkavga ettik, eşim inkar etti sonra evet hataydı ama beni sen sürükledin dedi (kavgalarımizdan dolayı, özel hayatla ilgili aramızdaki sorundan dolayı, ve benim ona hiç guvenmememden dolayı), hala bana suçu atıyor özür dileme yok, affet beni vs yok, sürekli beni suçluyor, ben ise sebep ne olursa olsun sen başka bir kadınla yazistin ve bu yanlış diyorum, ben aynısını yapsam kabul eder miydin diyorum, hala haklısın ama senden dolayı dedi sürekli
Aynen mükemmel fikir sonra ye dayağını otur ondan sonra sen zaten böyle biriydin der bi güzel sizi kusurlu da boşar bari kurtulmuş olursunuz sizin kendi rızanızla kurtulma ihtimaliniz sıfırHepiniz haklısınız aynen öyle iyi bende bir oyun bulup ya da hayatta gerçek birini bulup sohbet edeyim flortleseyim yazisayim sonra da yakalanınca beni sen sürükledin diyeyim bakalım tepkisi ne olacak
Seni manipüle ederek kendini temize çıkarmak istiyor sen kendini suçlayacaksın o olaydan sıyrılacak tamamen narsist bir insanİyi günler geçen günlerde aynı konudan bahsetmiştim eşimin telefon oyununda ( kelimelerle ilgili) başka kadınla yazışması fakat geçmiş mesajları sildigi için göremediğimi anlatmıştım,
Haklıyken haksız duruma düşmeyin derdim. Üstelik onun gibi olarak. Bu size yakışan bir tavır mı onu sorgulamak lazım önce. Ben olsam, üzerine gitmem ve delillerimi güçlendiririm. Yaptığı her şey için sizi suçlayacak belli ki. Bir çeşit manipüle tekniği. Ama hiç zekice değil. :) Eşinize karşı sizin zeki ve stratejik olmanızı tavsiye ederim.Hepiniz haklısınız aynen öyle iyi bende bir oyun bulup ya da hayatta gerçek birini bulup sohbet edeyim flortleseyim yazisayim sonra da yakalanınca beni sen sürükledin diyeyim bakalım tepkisi ne olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?