Telefon oyununda eşimin başka kadınla yazışması aldatmak mıdır?

Hem suçlu hem güçlü derler ya tam da öyle. " Beni buna sen sürükledin" demesi kolayca üste çıktığını gösteriyor. Her tartışmada bu bahaneyi mi sunacak size? Siz başkasıyla oyundan konuşup aynı cümleyi kursanız acaba tepkisi ne olurdu?

Hepiniz haklısınız aynen öyle iyi bende bir oyun bulup ya da hayatta gerçek birini bulup sohbet edeyim flortleseyim yazisayim sonra da yakalanınca beni sen sürükledin diyeyim bakalım tepkisi ne olacak

Her kavgada dışarlarda aranmaya çıksaydık evli insan kalmazdı. Bahaneye bak gözüm dışarıda oynadığım oyundan bile kadınlara yazan sapığın tekiyim demiyo da

Evet aldatmadır. Adam pişman değil hala sizi suçluyor. Bu yapıda biri sesli nefes alsanız bunu bile bahane yapar.

Hepiniz haklısınız aynen öyle iyi bende bir oyun bulup ya da hayatta gerçek birini bulup sohbet edeyim flortleseyim yazisayim sonra da yakalanınca beni sen sürükledin diyeyim bakalım tepkisi ne olacak
Aynen mükemmel fikir sonra ye dayağını otur ondan sonra sen zaten böyle biriydin der bi güzel sizi kusurlu da boşar bari kurtulmuş olursunuz sizin kendi rızanızla kurtulma ihtimaliniz sıfır

Seni pezevenklerin elinden ben aldım der gibi olmuş abdhssj
Beni sen sürükledin Nalan!

Aynısını siz yapsanız saymadığı hakaret kalmaz.
İkinci kez başkasıyla konuşmasını göreceksiniz kavga bahane olacak ya da mesajı silip yooo ben öyle biriyle konuşmadım sen yanlış görmüşsün diyecek. Çok eski bir sevgilimde bunu yaşadım.
Tolere etmeyin bence.

Seni manipüle ederek kendini temize çıkarmak istiyor sen kendini suçlayacaksın o olaydan sıyrılacak tamamen narsist bir insan

Haklıyken haksız duruma düşmeyin derdim. Üstelik onun gibi olarak. Bu size yakışan bir tavır mı onu sorgulamak lazım önce. Ben olsam, üzerine gitmem ve delillerimi güçlendiririm. Yaptığı her şey için sizi suçlayacak belli ki. Bir çeşit manipüle tekniği. Ama hiç zekice değil. :) Eşinize karşı sizin zeki ve stratejik olmanızı tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…