• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Telefon oyununda eşimin başka kadınla yazışması aldatmak mıdır?

İyi günler geçen günlerde aynı konudan bahsetmiştim eşimin telefon oyununda ( kelimelerle ilgili) başka kadınla yazışması fakat geçmiş mesajları sildigi için göremediğimi anlatmıştım,
Dün tekrar telefonuna baktım ve yine aynı oyun başka hesapla yazışmış, eşim karşı tarafa bir cümle göndermiş ama yine önceki mesajlar ortada yok, dedim ki ben yazisayim bu kişiyle bakalım eşim ne kadar sohbet etmiş diye, yazismaya başladım, ve sonunda eşimin karşı tarafa evli olduğunu, mesleğini ve adını dahi bahsettiğini öğrendim, şok oldum, çünkü karşı taraf o şekilde cevaplar verdi, şimdi ben ne yapayım 😔kavga ettik, eşim inkar etti sonra evet hataydı ama beni sen sürükledin dedi (kavgalarımizdan dolayı, özel hayatla ilgili aramızdaki sorundan dolayı, ve benim ona hiç guvenmememden dolayı), hala bana suçu atıyor özür dileme yok, affet beni vs yok, sürekli beni suçluyor, ben ise sebep ne olursa olsun sen başka bir kadınla yazistin ve bu yanlış diyorum, ben aynısını yapsam kabul eder miydin diyorum, hala haklısın ama senden dolayı dedi sürekli
Sen güvenmemekte haklıymışsın .Kendi kusurunu kapatmak için seni suçluyor.Kadın durduk yere şüphe duymaz kocasından.Ayrıca aldatmanın hiçbir geçerli sebebi yoktur.

İyi günler geçen günlerde aynı konudan bahsetmiştim eşimin telefon oyununda ( kelimelerle ilgili) başka kadınla yazışması fakat geçmiş mesajları sildigi için göremediğimi anlatmıştım,
Dün tekrar telefonuna baktım ve yine aynı oyun başka hesapla yazışmış, eşim karşı tarafa bir cümle göndermiş ama yine önceki mesajlar ortada yok, dedim ki ben yazisayim bu kişiyle bakalım eşim ne kadar sohbet etmiş diye, yazismaya başladım, ve sonunda eşimin karşı tarafa evli olduğunu, mesleğini ve adını dahi bahsettiğini öğrendim, şok oldum, çünkü karşı taraf o şekilde cevaplar verdi, şimdi ben ne yapayım 😔kavga ettik, eşim inkar etti sonra evet hataydı ama beni sen sürükledin dedi (kavgalarımizdan dolayı, özel hayatla ilgili aramızdaki sorundan dolayı, ve benim ona hiç guvenmememden dolayı), hala bana suçu atıyor özür dileme yok, affet beni vs yok, sürekli beni suçluyor, ben ise sebep ne olursa olsun sen başka bir kadınla yazistin ve bu yanlış diyorum, ben aynısını yapsam kabul eder miydin diyorum, hala haklısın ama senden dolayı dedi sürekli
Bu kadar çabuk sürükleniyorsa bir doktora götürün akıl sağlığı yerinde mi bir baksınlar

Bak sen uyaniga..beni sen sürükledin..ne güzel be..sen yap ben sürüklemiş olayım .daha neler derim de..banlanmayim şimdi..

Ama ile başlıyorsa cümlenin pozitifliği bile kalmıyor

Senin ona hıc guvenmemenden dolayı mı seni aldatmış? Değişik..evli falan oldugundan bahsetmiş normal bı arkadaşlık kurmus sanardım ben ustelemezdım görünce. Benim de yıllarca onlıne oyundan arkadaslarım oldu ama msjları silmedim adımı da bildiler evliyim i aradaki seviye bozulmasın dıye soylerdım yasıtım bile olsa abla abla olurdu:)) . . Ne konusmuslar ki bunlar senin yuzunden yaptım falan dıyo. Senin gördüğünu sandığı baska bı sohbet turu de var o zaman . Silmeyi unuttugunu dusundurten....alenen bunlar birbirlerine yvşamıs.

Back
X