Selam kızlar, bir konuda gerçekten objektif yorumlarınızı merak ediyorum.
Eşimle akşam yemeğini yerken ya da bazen çay içerken bir dizi izleriz. Diziyi o seçti, ben de beğendim. Zaten yarım saatlik- 40 dakikalık bir şey. Birlikte izliyoruz. Neyse. Eşim çay içerken telefonla uğraşıyor, haberlere falan bakıyor. Ben de arada "Canım birlikte izliyoruz" diyorum. Biraz sonra bırakıyor. Bugün de böyle oldu, bir arkadaşı mesaj yazdı, ona cevap verdi. Biraz yazıştılar, ben bir-iki defa "Canım hadi bitir artık" dedim, "Sen izle" dedi. Sonra iyice uzadı, ben biraz hofladım pofladım. "O zaman kapatalım ben de başka bir şeyle uğraşayım" dedim. O da "Sen izle işte illa ki aynı anda ekrana mı bakmamız lazım" dedi. Ben de "Birlikte izliyoruz sonuçta, sen sürekli telefona bakınca olmuyor" dedim. O da "Bir iş var onu hallediyorum illa ki ekrana bakmam mı gerekir sen izle sanki ne olacak ayrı izlesek" dedi. Sonra biraz tartıştık. Küçük bir sorun belki ama ara ara tekrar ediyor. Ben kimin haklı olduğunu anlayamıyorum. Sizin yorumlarınızı bekliyorum.
Eşiniz de izlemiyince siz anlamıyormusunuz diziyi?
O zaman biz bitmişiz,o bir odada kendi dizisine bakar,ben o diziyi sevmiyorsam diğer odada istediğime bakıyorum:)
Askımda küçük bir şey haklısınız ama tekrar edince biraz tartışıyoruz ce tadımız kaçıyor. Allah büyük dertler vermesin tabii :)Bayağı büyük bi dertmiş bu, Allah yardımcın olsun
Böyle yaparsam da temelli kavgaya dönmez mi? Aslında içimden TV'yi kapatmak geçmedi değil :) ama sorun çıkarmak istemiyorum, onu da anlamaya çalışıyorum.Siz haklısınız, madem dizi seçiyorsa izlesin bir zahmet. İzlemek istemiyorsa da baştan izlemeyeceğini söylesin ve hiç seçmesin.. Sizde ona göre kendiniz farklı bir uğraş bulur ya da farklı birşey izlersiniz. Ama bu türlü yaptığı hoş değil, insanı oyalarcasına.
Tartışmayın boşverin böyle durumlarda, tvyi kökten kapatın aniden, o düşünsün elinde telefonla.
Ya hep kendime boşver diye telkin ediyorum ama duramıyorum, canımı sıkıyor işte. Zamanla boşvermeyi öğrenirim belki.Abartılcak bişey değil benim de hoşuma gitmez ama "asla böyle bişey yapmam" da diyemem o an bi şey konuşuyodur önemlidir boşverin
Tam olarak böyle düşünüyorum, acelesi yoksa beklesin ya da acelesi olduğunu bari söylesin.Ben sizi haklı buldum. Birlikte zaman geçirmek için plan yapmışsınız. O da plana katılmış olmak için 'tamam' demiş. Madem başka birşeylerle ilgilenecek usulünce söylesiz siz de bireysel takılın. Telefonlarla yeterince meşgulüz zaten, acil bir durum yoksa 1 saat bekleyseydi.
Siz yine iyi sakinsiniz, tebrik ediyorum. :)Böyle yaparsam da temelli kavgaya dönmez mi? Aslında içimden TV'yi kapatmak geçmedi değil :) ama sorun çıkarmak istemiyorum, onu da anlamaya çalışıyorum.
Ya rvet üzülüyorum. Yani bütün gün zaten tekefona her an bakılıyor, bari birlikte bir şey yaparken biraz uzak duralım. Ben bakmıyorum telefona mesela ya da mesaj gelirse kısa cevap verip geçiştiriyorum. O böyle değil. Bunu söyleyince de "Sen de bak, yazış. Sen aynısını yapsan ben sana bir şey demem" diyor.Siz yine iyi sakinsiniz, tebrik ediyorum. :)
Ben bu tlf ve arkadaş olayına uyuz oluyorum, çünkü bazen çok abartıyorlar. Geçirdiğin o andan daha önemli ne olabilir ki bu tlfnlarda. Bir daha ki sefere, bir aktivite öncesi güzelce uyarın en sağlıklısı.
Ya hep kendime boşver diye telkin ediyorum ama duramıyorum, canımı sıkıyor işte. Zamanla boşvermeyi öğrenirim belki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?