Telefon Problemi

O gayet keyifle izliyor, izlesin zaten bugun film izleyesim yok benim :)
Cidden oluyor bazen, bir hevesle oturuyorsun sarmiyor, benim favori dizilerim var, got, vikings, the walking dead, lucifer falan, bazen onlari bile izlerken bir daral geliyor kendimi baska seylerle ugrasirken buluyorum, sonra oturup tekrar izliyorum. Insan otomod bisey degil ki, biraz akisina birakmak lazim.

Tabi ki esin hakli.
Bu durumun tersi biz de yasaniyor ama esim sizin gibi laf etmiyor allahtan.
Dizi ya da film asiri ilgimi cekmediyse hem tel hem seyretme isini ayni anda yapabiliyorum

hakli oldugun kadar da sabirliymissin. ikinci uyariyi yapmadan o telefnuyla kafayi tokustururdum ben:))))

Bizde de aynı şeyi ben yapıyorum malesef, arada tel uğraşıyorum eşim uyarıyor. Bende uzatmıyorum bırakıyorum. Sana hak veriyorum birlikte izliyorsanız, onunda dikkatini vermesini istiyorsun. Hm birde şu var ilk bölümde insan çok adapte olamıyor ondandır belkide.

İşte bu hep yeni evli olmaktan romantik romantik el ele tutuşarak izlemek isterdim. Artık telefona bakan benim bişey izlerken :))

Ben dün 3-4 saat kız arkadaşlarımla yazıştım, tatlı tatlı trip atmaya başladı en sonunda ve bıraktım, abooo o zaman beni öldürmesi lazımdı sizin mantığınıza bakarsak. Bence eşinizin üstüne aşırı gitmişsiniz, işini halledip dönerdi size tekrar.
Abartmışsınız.

Bizdede çoğunlukla aynı şey oluyor tek değilsiniz takılcak birşey değil takılsın telefonda ne var sanki biz bayanlar herşeyi ne kadar dert ediyoruz :))

Eşine kızmadım çünkü bunu bende yapıyorum, eşim ile dizi izlerken iş maillerimi yanıtlıyorum Excel tabelalarımı hazırlıyorum ama yinede diziye kulak veriyorum illaki bakmak zorunda değilim

Aynı anda ekranamı bakmamız gerekiyor iyiymiş kavga sebebi değil boşverin takılmayın okadar böyle basit şeylere

bence eşinizi çok bunaltmışsınız ama sizede biraz hak verdim.aynı şey benimde başıma geliyor bazen birlikte film izlerken mesaj geliyor ben cevap vermek durumunda kalınca o zaman kapatalım sen izlemiyorsun diyor.aslında izliyorum ama anlık bir durum cevap vermek.gerçekten bir şey izleyesim gelmiyor birlikte bu tarz zorlama olunca.

O anki sahneden sıkılmış olabilir, onemli bir mesaj olabilir, ne bileyim bir suru sebep bulunabilir. Kalkip yanınızdan gitmemis ki. Abartmayin. Bakın ben 4 yılı gecti evleneli, esime de aşırı duskunum ama ben bile böyle davranmiyorum

Benim eşim de öyle, hatta eşinin üst versiyonu. Kahvaltı yaparken, yemek yerken, film izlerken vs elinde telefonu olur hep, twitter'a bakar. İlk başlarda uyardım birkaç kez, baktım aynı, umursamıyorum artık. Adamın tek eğlencesi ne yapayım? Arada hala soruyorum izliyor musun falan diye o da evet diyor her seferinde. Ben de tamam deyip geçiyorum. Kavga etsem de bir işe yaramayacak sonuçta. Keyfi bilir. Bence sen de çok üzerine gitme. Kendi tercihi, izlemek istemiyorsa kapat, o yokken izle ya da onun yaptıpı gibi telefonu al eline, o zaman mutlaka dikkatini çeker.

koca haklı.
bende birşey izlerken örgü örerim ama bu takip etmiyorum değildir ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…