• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Telefon sapigi:-(

nur35nur

Hayat kısa, kuşlar uçuyor...
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2012
7.006
14.212
498
Herkese selamlar sinirim bozuldu arife gunu:-( dunden beri en az onbes no cagri yapiyor ben arayinca aninda mesgule düşüyor hat:-( Almanya, Hindistan, Pakistan vs de var aralarında. Hat degistirsem tum is sozlesmelerim vs herkesin bildigi hattim bu. Deli oldum sinirden nedir bu boyle:-(

hiç açmayın telefonu meşgule bile almayın sessize alın sadece.bir kaç gün sürse de sonra vazgeçiyorlar.Endişelenmeyin.

Degisik birsuru no ariyor ve yurt disi da var. Basina gelen var mi merak ettim? Bir kez cagriyapiliyor ben arayinca bir kez caluo mesgule donuyor. Cozemedim nedir?

En kötü ihtimal hattınızı değişin..

ayni sey bende de var bir seneyi geckindir bu sekilde :-) hiiiic takmiyorum geride aramiyorum ayrica esim bile biliyor ... ama ben her yabanci numarayi telefonumun engelli listesine atiyorum uzuuuun bi sure rahatsiz edemiyorlar

Aynı şeyi bende yaşıyorum hemde uzun süredir ama sizinki kadar sık değil zman zaman aranıyorum..bikaç yıl oldu..farklı farklı yurt dışı numaralarından ara ara çağrı alıyorum..hiç bi zaman dönmedim kimdir nedir diye..onlar arıyo ben cevap vermiyorum öyle takılıyoruz yani..iyiyiz..

Yazın sabahın yedisinde beni de bi numara aramıştı açtım askım konuşalım mi falan diyor sonra ne diyo bu ya diye eşime verdim onunla konuşmadı kapattı sonra geri dönmeye çalıştık telefon çalmadan mesgule düşüyordu millet Kafayı yemiş iyice hiç yoktan sinir bozuyorlar Allahtan eşim bana güvenir ama ya sıkıntı yaratsaydı insanların Arasını acarlar böyle psikopatlar

Herkese selamlar sinirim bozuldu arife gunu:-( dunden beri en az onbes no cagri yapiyor ben arayinca aninda mesgule düşüyor hat:-( Almanya, Hindistan, Pakistan vs de var aralarında. Hat degistirsem tum is sozlesmelerim vs herkesin bildigi hattim bu. Deli oldum sinirden nedir bu boyle:-(

Beni de ariyorlar Bulgaristan sanırım kodunu bilmiyorum tam olarak. Ama Allahın şanslı kuluyum heralde bu konuda çünkü hiçbir zaman telefon yanımdayken denk gelmiyor :KK14:
Engelleyin numarayı böylece ulasamazlar.

Engelledim rehberim dışındaki nolari. Hindistan, pakistan, Fransa bile var sastim kaldim.

Herhalde noyu bir sitede paylastilar. Kim ariyor da birsuru isim çıkıyor her arandigimda.

Bence numaranız bir reklam sayfasında yanlışlıkla yazılmıştır. Dış ticaret ile ilgili olabilir. Bir araştırın netten. Sapık olsa diğer ülkeler ne alaka dimi ama.

Bence numaranız bir reklam sayfasında yanlışlıkla yazılmıştır. Dış ticaret ile ilgili olabilir. Bir araştırın netten. Sapık olsa diğer ülkeler ne alaka dimi ama.
Kim ariyor servisinde baskasinda kayitli olduklari gibi nolar cikiyor ya afedersiniz de birin "hasan pezo" diye iiim cikiyor. Ve yurt disindan iran dan arandigimda acmistim adam tuhaf sesler cikariyordu

Sakin geri arama, otamatik cevaplamaya girer, bosu bosuna dunya para odersin, numaralari engelle, bitti gitti...

Son düzenleme:
Back
X