- 19 Temmuz 2018
- 152
- 118
- 53
Ayrılıp barışıyorsunuz. Söylemişsiniz üstelik, bir sorun var ki numarasını vermiyor.
Gizlediği bir şeyler var.
geceleri ve haftasonları konuşuyor musunuz
Buluşmak istiyormu peki face ten mi haberleşeceksiniz?
Üç ay bence çok fazla bir süre ve telefon numarasını vermemek için bir nedeni de yok. Ki siz açık sözlülukle istemissiniz vermesi gerekirdi bence demekki birseylerden kaçıyor
Çok tuhaf vallahi. Birkaç aydır sevgiliyiz diyorsunuz. Bu kadar inatla numarayı vermiyorsa vardır gizlemeye çalıştığı bir şeyler.Yüz yüze görüşme olmadı ama sevgiliyiz evet her an sürekli iletişm halindeyiz herşeyini paylaşır benle vs.
Buluşma konusu da henüz gündemde değil. başka bir srun da o aslında ama konu uzayacak diye yazmak istemedim.
Onlarda abartmışSevgilisine E devlet şifresini veren,vekalet veren insanlar var senin ki sana telefon numarasını vermiyor düşün yani
Normalde baştan beri hiç taviz vermedim hiç alttan almadım ilk kez bu konuyu açık açık sordum 2-3 kez hem de başkası olsa "ya bu konu sürekli açılıyor aramızda problem oluyor, al telefonum işte senden değerli mi" der ama adam inatla vermiyor trip atıyorum yok ayrılıyorum yok. hiçbir şey işe yaramadı.
Bazılarının aşktan,libidodan gözü dönüyor.Büyük işlere kalkışıyorlar sonra da dolandırılıyorlarOnlarda abartmış
Bence siz kendinizi kandırıyorsunuz. Sevgili olmak böyle bir şey değil çünküYüz yüze görüşme olmadı ama sevgiliyiz evet her an sürekli iletişm halindeyiz herşeyini paylaşır benle vs.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?