Telefon vermeme mevzusu

Ayrılıp barışıyorsunuz. Söylemişsiniz üstelik, bir sorun var ki numarasını vermiyor.
Gizlediği bir şeyler var.

Ayrılıp barışıyorsunuz. Söylemişsiniz üstelik, bir sorun var ki numarasını vermiyor.
Gizlediği bir şeyler var.

Normalde baştan beri hiç taviz vermedim hiç alttan almadım ilk kez bu konuyu açık açık sordum 2-3 kez hem de başkası olsa "ya bu konu sürekli açılıyor aramızda problem oluyor, al telefonum işte senden değerli mi" der ama adam inatla vermiyor trip atıyorum yok ayrılıyorum yok. hiçbir şey işe yaramadı.

Üç ay bence çok fazla bir süre ve telefon numarasını vermemek için bir nedeni de yok. Ki siz açık sözlülukle istemissiniz vermesi gerekirdi bence demekki birseylerden kaçıyor

Söylemekle kalmadım ayrıldık, kavga ettik, tartıştık vs. hala tık yok adamda

Yüz yüze görüşme olmadı ama sevgiliyiz evet her an sürekli iletişm halindeyiz herşeyini paylaşır benle vs.
Çok tuhaf vallahi. Birkaç aydır sevgiliyiz diyorsunuz. Bu kadar inatla numarayı vermiyorsa vardır gizlemeye çalıştığı bir şeyler.

Buluşma konusu da henüz gündemde değil. başka bir srun da o aslında ama konu uzayacak diye yazmak istemedim.

Bence direk ayrılın lütfen bu kişiden hiç güvenilir gelmiyor Telefon numarasını bile vermeyen biri buluşur mu buluşmaz bence sizi de laf icabı davet etti gibi geliyor. Hemen ayrılırdım bu adamdan ben olsam eğer düzgün biriyse seviyorsa kaybetmemek için zaten herşeyi yapar. Yada diyinki sosyal medya kullanmıycam kapatıyorum bye bye

Hayatında biri olma ihtimali yüksek.
Sizinle enerjisi tutmuş ve bırakmak istemiyor. Ama diğer tarafta yaşadığı farklı bir hayatı olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…