Görüsmek istedi de ben emin olamadim sesli olarak çok konusmadigimiz icin o yüzden görüsmedim. Bide ben müsait olmuyordum diye aslinda konusma olmuyordu ama müsaitken ariyordum bazen geri dönmüyordu vs
Telefonun 2. Telefon oldugujdan suphelendim hepGörüşme apayrı birşey en azından birkez görüşebilirdiniz ama güven problemi de varmış sanırım hayırlısı olsun
Telefonun 2. Telefon oldugujdan suphelendim hep
Cözemedim ama hala bakıyorum hic whatsap kullanmiyor. Insan hic mi cevrimici olmaz.Yaa öylemiymiş peki? Böyle şüphelendiyseniz vardır bişeyler
Kesin sevgilisi var ya da evliCözemedim ama hala bakıyorum hic whatsap kullanmiyor. Insan hic mi cevrimici olmaz.
Evli bence de. Ama eşi nerde o belli değil ayrılar ondan eminim. Ama iş geregimi ayrilar yoksa bosaniyorlar mi onu bilmiyorum. Bana bosandim demistiKesin sevgilisi var ya da evli
Hic güvenilir degil adam evli olabilir ikinci bir hattı yoktur ararsın yakalanır diye korkuyor olabilir bence bu adamdan uzak durFacebooktan tanıştık, messengerdan arama da yapılıyor görüntülü de konuşuluyor. Yani aslında telle ya da wwtsapla yapılan herşey yapılyor sorunum iletişim aracının messenger olması değil. 3 ay olmuş birbirimizde telefonlarımızın olması gerekmez mi?
Aynen ya neler duyuyoruz okuyoruz böyle sanalda tanışıp bdie adam resmen alarm veriyor guvenilir degilim diye daha ne yapsın telefonun numarasini vermiyorMantıklı olanı yaptın dıyelım.
Hayat sanal ılıskı yasamak ıcın kısa ve guzel.
Adam ofiste oturup sıkılan bir tip belli ki, evdeki karısına nasılsın demez sanalda ki flortune pembe panjurlu evimiz olacak derAynen ya neler duyuyoruz okuyoruz böyle sanalda tanışıp bdie adam resmen alarm veriyor guvenilir degilim diye daha ne yapsın telefonun numarasini vermiyorumarım konu sahibi kosarak ayrılır
bende şookSevgiliniz telefon numarasını vermek istemiyor. Bu sebeple ayrılıp barıştınız ama o numara yine verilmiyor. Doğru mu anladım?
Buluşma konusu da henüz gündemde değil. başka bir srun da o aslında ama konu uzayacak diye yazmak istemedim.
Sonra o face hesabı kapatılır adam vınnn kaçar eger adamın eşi sanslıysa bilgisayrı kurcalarken bu konusmaları yakalar o zaman konu sahibide gerçeklerle yüzlesirAdam ofiste oturup sıkılan bir tip belli ki, evdeki karısına nasılsın demez sanalda ki flortune pembe panjurlu evimiz olacak der
Fakat sanal flort ölse duymayacak, telefon nosu yok cunku. Ama sorsan sevgılısı, yaptıkları Herseyden haberleri var cunku bu da sevgili olmak ıcın kafi.
Şimdi son durum ben bu durumdan dolayı birkaç kez ayrıldım, kendisi çok kızmasına rağmen bitirmek istemedi. Tekrar ayrılamam
Buluşma konusu da henüz gündemde değil. başka bir srun da o aslında ama konu uzayacak diye yazmak istemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?