Telefon vermeme mevzusu

Bu adam gündelik hayatınıza, yaşantınıza dahil oldu mu ki dahilmiş gibi sevgilicilik oynuyorsunuz? O kadar belli ki adamın gizlediği, sizi hayatına dahil ederse başını ağrıtacak mevzular içinde olduğu. O yüzden belli bir uzaklıkta tutuyor işte. Bir de ayrılmak istemiyor demişsiniz; birlikte misiniz ki, bir düşünün? İşte sosyal medyadan macera kasıyor adam, eğlence arıyor, bu hoşuna gidiyor demek ki. Bundan da mahrum kalmak istemiyordur, o kadar.

Sanalda tanıştığım tek bir kişi telefon numaramı istememişti. O da bir süre konuştuktan sonra vicdan yapıp sevgilisi olduğunu söyledi.

Sevgilisi var büyük ihtimalle. Yüz yüze bile görüşmediğiniz biriyle nasıl sevgili olduk diyorsunuz anlayamadım.
Sevgilisi olmasa da telefon numarasından başka sosyal medya hesapları çıkar insanların bundan da çekiniyor olabilir.

Görüsmek istedi de ben emin olamadim sesli olarak çok konusmadigimiz icin o yüzden görüsmedim. Bide ben müsait olmuyordum diye aslinda konusma olmuyordu ama müsaitken ariyordum bazen geri dönmüyordu vs

Görüşme apayrı birşey en azından birkez görüşebilirdiniz ama güven problemi de varmış sanırım hayırlısı olsun

Hic güvenilir degil adam evli olabilir ikinci bir hattı yoktur ararsın yakalanır diye korkuyor olabilir bence bu adamdan uzak dur

Kesinlikle evli buraya da yaziyorum.
Face deki msj lar aldatmaya delil kabul edilmiyor.tlf daki cagrilar bile delil kabul ediliyor.bence iyi dusunun

Çok garip bir şey saklıyor o belli baktınız mı başka hesabı falan var mı diye ?

Mantıklı olanı yaptın dıyelım.
Hayat sanal ılıskı yasamak ıcın kısa ve guzel.
Aynen ya neler duyuyoruz okuyoruz böyle sanalda tanışıp bdie adam resmen alarm veriyor guvenilir degilim diye daha ne yapsın telefonun numarasini vermiyor umarım konu sahibi kosarak ayrılır

Aynen ya neler duyuyoruz okuyoruz böyle sanalda tanışıp bdie adam resmen alarm veriyor guvenilir degilim diye daha ne yapsın telefonun numarasini vermiyor umarım konu sahibi kosarak ayrılır
Adam ofiste oturup sıkılan bir tip belli ki, evdeki karısına nasılsın demez sanalda ki flortune pembe panjurlu evimiz olacak der
Fakat sanal flort ölse duymayacak, telefon nosu yok cunku. Ama sorsan sevgılısı, yaptıkları Herseyden haberleri var cunku bu da sevgili olmak ıcın kafi.

Sevgili değilsiniz ki ayrılasınız.
Telefon numarasını bile vermeyen, görüşme talep etmeyen insanla sevgili olduğunu sanıyorsan çok yanılıyorsun.
Çok başıma sararsa, zorda kalırsam engellerim biter ne de olsa diyerek telefon vermiyor adam. Sen de gelmişsin ayrılalım dedim de istemiyor diyorsun sana çok aşık olduğunu düşünerek.
Allah aşkına ya hiç mi aklın yok kötü bir şaka gibisin.

Ben söyle düsündüm sizi cagirmisya. Belki farkli bir adres vercek size uzaktan bakcak oraya gelirken. Eger begenmezse hic yaniniza gelmicek. Telefon numarasi elinizde olmadigi icinde ulasamayacaksiniz ve bu adami bir daha bulamayacksiniz.

Sonra o face hesabı kapatılır adam vınnn kaçar eger adamın eşi sanslıysa bilgisayrı kurcalarken bu konusmaları yakalar o zaman konu sahibide gerçeklerle yüzlesir lutfen kalbi guzel kadınlarımız hep aynı senaryoyu uyguluyor bu aklı kıt erkek musveddeleri bunlara izin vermeyelim artık

Şimdi son durum ben bu durumdan dolayı birkaç kez ayrıldım, kendisi çok kızmasına rağmen bitirmek istemedi. Tekrar ayrılamam
Buluşma konusu da henüz gündemde değil. başka bir srun da o aslında ama konu uzayacak diye yazmak istemedim.

Niye tekrar ayrılamazsınız anlamadım. Sözleşme mi yaptınız adamla? Ortada ayrıldım diyebileceğiniz bir ilişki de yok gerçi.
Buluşma konusu gündemde değil, ısrarla telefonunu vermek istemiyor. Buluşma konusu açmayan adamın sizi iş arkadaşlarıyla tanıştıracağına nasıl inandınız?
Her şey çok açık ve siz sevgili değilsiniz. Boşuna yoruyorsunuz kendinizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…