- 5 Mayıs 2013
- 33.872
- 41.419
- 798
Şu ne kadar itici bir şey ya. muhtemelen egosunu filan besliyo. Zaman geçiriyor gibi.en son sen bu kadar ısrar etiğin için vermiyorum, akışına bıraksan belki veriririm dedi.
caniniz cok ugrasmak istiyorsa “ben messengeri siliyorum, bu da numaram” diyerek numaranizi yazin ve gercekten silin. sizin dusundugunuz gibi sevgiliyseniz zaten yazar whatsapptan.
ama ben olsam ugrasmam, belli altinda bir sey var. bana ne milletin sevgilisi mi kocasi mi neyiyse bende mi heyecan ariyor cok sacma.
Bunu da düşündüm ama yazmazsa yine kendi kendimi yiyeceğim bu şekilde vermesini istemiyorum bir de amacım illa teli verecek mevzusu değil vermeme sebebi nedir hiç mantıklı açıklamalar yapmıyor.
Ayrıldık demeyin lütfen ikide bir, müge anlı gibi konuşacağım ama senin bir sevgilin yok zaten orta da. Adam sana numarasını bile vermemiş.
Hıc gorusmedıgınız bırıyle nasıl ayrıldınız?Söylemekle kalmadım ayrıldık, kavga ettik, tartıştık vs. hala tık yok adamda
Evli oldugunu dusunuyorum.Facebooktan tanıştık, messengerdan arama da yapılıyor görüntülü de konuşuluyor. Yani aslında telle ya da wwtsapla yapılan herşey yapılyor sorunum iletişim aracının messenger olması değil. 3 ay olmuş birbirimizde telefonlarımızın olması gerekmez mi?
Benimki de sadece whatsaptan yaziyor aramıyordu dile getirince düzeldi sonra yine ayni mode. Mesaj mesaj nereye kadar gına geldi. Ben de hadi güle güle dedim. Kısaca bunlardan bi halt olmuyo
Hıc gorusmedıgınız bırıyle nasıl ayrıldınız?
Mantıklı olanı yaptın dıyelım.İletişimi kopardım diyelim.
Görüsmek istedi de ben emin olamadim sesli olarak çok konusmadigimiz icin o yüzden görüsmedim. Bide ben müsait olmuyordum diye aslinda konusma olmuyordu ama müsaitken ariyordum bazen geri dönmüyordu vsGörüşme olmuşmuydu sizde peki?
İletişimi kopardım diyelim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?