Telefon vermeme mevzusu

yas kac diye soracagim,
ay millette ne sabir var ya sasiriyorum,
bik bik bik sinirden olurum herhalde,

ara konus, git gorus yani,
ulasim iletisim caginda uzaktan iliskiye baslamak akil kari mi ?

bu adam da eger normal bir adamsa maalesef konu sahibi sizin ikinci kadin olma ihtimaliniz cok yuksek.
yoksa boyle sevgililigi hadi kadinlar bazi sebeplerle kabul edebiliyorlar, aile toplum baskisi falan diye de,
bir adam neden kabul etsin ki.

caniniz cok ugrasmak istiyorsa “ben messengeri siliyorum, bu da numaram” diyerek numaranizi yazin ve gercekten silin. sizin dusundugunuz gibi sevgiliyseniz zaten yazar whatsapptan.

ama ben olsam ugrasmam, belli altinda bir sey var. bana ne milletin sevgilisi mi kocasi mi neyiyse bende mi heyecan ariyor cok sacma.

Bir insan neden telefon numarasını vermek istemez ki yani. Normal bir durum olmadığı kesin. Dikkatli olun

Bunu da düşündüm ama yazmazsa yine kendi kendimi yiyeceğim bu şekilde vermesini istemiyorum bir de amacım illa teli verecek mevzusu değil vermeme sebebi nedir hiç mantıklı açıklamalar yapmıyor.

Bunu da düşündüm ama yazmazsa yine kendi kendimi yiyeceğim bu şekilde vermesini istemiyorum bir de amacım illa teli verecek mevzusu değil vermeme sebebi nedir hiç mantıklı açıklamalar yapmıyor.

Rest çekin.
Bu numara olayı midemi bulandırdı hoşça kal diyip silin.

Ha silemiyor musunuz, o zaman gizlediğin ne var diyerek açık açık sorun.

Ayrıldık demeyin lütfen ikide bir, müge anlı gibi konuşacağım ama senin bir sevgilin yok zaten orta da. Adam sana numarasını bile vermemiş.

Ayrıldık diyecektim ki demeyeceğim şu mesajdan sonra sinirlerim bozukken şu mesaj tebessüm ettirrdi evet benim bir sevgilim yokki ortada, beyfendi ile sohbeti bitirdim diyeyim :))

Evli oldugunu dusunuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…