telefonda duyduğum sesler :(

Rezil etmişsin çocuğu resmen Hala da doğrudur dimi diyosun. Çocuk elalemin kızıyla bile konuşturmuş ona inanmıyorsun da bizim yorumlara mı kaldın yahu.

Acilen paranoya tedavisi görünüz, tedavi bitmeden de herhangi bir insanla muhattap olmayınız.

+100000

Şaka mı bu? Şaka dimi? Lütfen şaka desin birisi...

Erkek arkadaşının yerinde olsam seni 1 dakika daha yanımda tutmazdım.

Ne rezil bir hareket bu, hiç mi kendine güvenin yok senin?
Telefondan gelen konuşma belli diyalog ortada, resmen s.çmış üzerine birde sıvamışsın.

Kusura bakmayın da ciddi paranoya belirtisi bunlar. İlişkinizin de çok süreceğini sanmıyorum. Adam da kızla konuşturmuş, sevgilim böyle bir durumda yanındakiyle konuştur beni dese ruh ve sinir hastalıklarından randevu alırdım ona.

Tamam yanlış olabilir. Fakat neden kıskandığımı bile bile bir erkekle değilde bayanla muhabbete giriyor bu bi risk değilmi

Ne deseydi elemana " siz gidin icerden bi beyfendiyi cagirin, benim bayanlarla 5 metre kapsama alani icine girmem yasaklandi cok sevdigim sevgilim tarafindan" mi?

Onnf bu olayın üzerine hala sevgiliyseniz yatın kalkin dua edin.
Bana yapılsa bu hareket paronayaksın deyip konuyu sonsuza dek kapatırdım. Bu nasıl bir zihniyet inanın anlamiyorum..

Kendini de sevgilini de küçük düşürmüşsün . Ben erkek olsam,sevgilinin yerinde olsam , bana güvenmediğin için senden ayrılırdım.

yazik ya cocuga. rezalete bak. hem kendini hem cocugu rezil etmissin.
soyle kadinlar sevmesin. sevince sevginin suyunu cikariyorlar, millet decsevgiyi boyle basit ucuz bise saniyor yazik...

İşimiz var seninle

Yani erkek arkadaşım doğrumu söylüyo
hala mi soruyorsun? Olanlara ragmen hala mi guvenmiyor. Suphe duyuyorsun? Peki bu kadar guvenmedigin. Aldatma potansiyeli gordugun bir insanla neden hala berabersin. Herkesin yapmayacagi bir seyi yapmis kizla konusturmus buna ragmen guvenmiyorsan ortada ciddi bir problem var demektir. Nasil guvenmediginiz insanlarla birlikte olabiliyorsunuz anlamiyorum. Hem kendinize hem karsinizdakine hayati zindan etmek icin mi. Bu kiskanclik degil. Bu bambaska bir sey. Saglikli bir insanda olmayan!!!

Evet dunyada bir erkek seninki,biz tum dişiler onun pesindeyiz.Hey Allahim ya.Coluk cocuk işler sarmis yine burayi.

kaç yaşındasın?
erkek garsonla tezgahtarla vs konuşurken hemen yelkenleri suyamı indiriyorsun? mesafeli bir şekildr konuşmayı beceremiyor musun? tahrik mi oluyorsun da kendine bu muameleyi reva görüyorsun?

Tamam belki bende böyle bir şey olsa yanlış anlardım ama böyle arayıp sövmek falan hiç olmamış.
Sevgilinizle oturup, doğru düzgün konuşmak yerine sövmüşsünüz, üzerine kızla konuşmuşsunuz.
Bunların hiçbiri doğru davranışlar değil.

Hem adamı hem kendini rezil etmişsin birde hakaret hemde hiç sebepsiz ben olsam seni anında terk ederdim....Bu kadar paranoyaya gerek yok dünyadaki tek erkek sizin sevgiliniz değil ve kimse onunla olmak için sırada beklemiyor biraz rahat olun ve rahat bırakın.Eğer sevgiliniz sizi hala terk etmediysede değerini bilip bu saçma olayı telafi edin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…