telefonda duyduğum sesler :(

Duyanda oh sesleri geliyor sanir. Kadin demis yardimci olayim. Erkek arkadasin, kirtasiyedeyimis demis. Sen sayip sovup ustune kadinla konusmussun. Yanlis uzerine yanlis.

Bana erkek arkadasim boyle bir sey ima etse ben o telefonu yuzune kapatirim birakin yanimdaki erkekle konusturmayi. Yani bilmiyorum bu iliskiler nereye gidiyor.

oha yahu bi insan ancak bu kadar küçülebilirdi. erkek arkadaşınızın aklı yok herlade sizden ayrılmadığıan göre.

Zavalli erkek arkadisin

Bence erkek arkadasin yol yakinken senden ayrilmali,yazik adama acidim ya

Erkek arkadaşınızın aklı melakeleri yerindeyse sizinle ilişkisini keser .

Güvenmiyorsanız ayrılın. Çok yakışıksız bir hareket

Uff ..disi sinek viziltisi duysan sinekle de konustururmussun sen..

Hem kendini hem adamı rezil etmişsin
Erkek arkadaşının yerinde olsam , bu ilişki bu sabaha çıkmazdı, anında silerdim seni

Yuh desem ayıp olmaz zannediyorum ki.

Sevgilinizi küçük düşürecek kadar sevmiyor, ama onu böylesine kıskanacak kadar hastalıklı bir ruh yapısına sahipsiniz.
Hepimiz otobüste,markette,eczanede, şartta,zurtta karşı cinsten birileriyle konuşuyoruz. Rezillikten başka bir şey değil.
Açık ve net söylüyorum ben söylesem nisanlim asla o kızla beni konuşturmazdi. Böylesine aşağılayacak güven kıracak bir seyin yasanmasina nasil müsaade edersiniz.

Yok artik

Sevdiceğinizi alıp bir camekan içine koyun yemeğini suyunu eksik etmezseniz sıkıntı olmaz... Şaka mısın ? Yardımcı olayım demiş kız , ne düşündünüz de o söz size garip geldi ? Bir de kızı telefona istemişsiniz, rezalet ! Gidip tedavi olun ...

Ne konuştuklarını Tam hatırlamıyorum uyku sersemiydim.

Ne konuştuklarını Tam hatırlamıyorum uyku sersemiydim.
Olsun , yaptığınız çok kötü bişey . Dua edin sizi terk etmesin... Adam kalkmış bir de size kendini kanıtlamış, çok utanç verici bişey kızla konuşmak...

Bende olsam aynen senin yaptigini yapardim..kafam rahat olmadiktan sonra yemisim ayibini..banane karsidaki kizin ne dusundugunden hic umrumda olmazdi..iyi yapmissin..kendini rezilde etmemissin olmasi gerekeni yapmissin..rezil etmissin diyenlerde cok komikler kendilerinin basina boyle birsey gelse sanki farkli bisey yapacaklardi..erkek arkadasinda durumi ispat etmek zorunda ..kesinlikle sen beni ne duruma dusurdun beni rezil ettin deme hakki yok..cunku seni suphelendiren bir durum olmus ortada ve senin yaptigin normal bir durum..erkek arkadasin aldatmiyor sanirim..cunku bilemicem ordaki durumu.
O konuda yorum yapmiyim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…