Telefonda Fal Bakanlar

Canım arkadaşım önerdi banada baktirdim çok memnun kaldım fiyatına göre 50 75 80 lerden sonra bu bedava geldi bana ☺☺☺

Merhaba arkadaslar eyleme bende baktirdim ama pek memnun kalmadim ne biliyim bana biraz yorumlari genelleme geldi .. Herkesin soyliyebilcegi seyleri soyledi .. Su 50 tl ye bakan bi hanim vardi melisa diye ondan cok bahsedilmisti telefonu olan varsa yazabilirmi ? Sanirim ofisi filan da vardi bu hanimin ..

Eylemin numarasını atar mısın canım?

Ay bu instgramda seda falci var baktirdik.arkadasimla ta i bi yorumlar bi yorumlar 4 ay onceydi falandi arkadasim tarot bende kahvefali baktirdim :) hic bisey bilmedi sadece cana yakinligindan o.an inaniyorsunuz.o kadar hic inanmayin. Baska falci denemedim

Arkadaslar Son 4 aydir Eylem hanima baktiriyorum.buradan buldum. Burada önerilen diğer isimlere Ve fal sitelerindekilere acik ara fark atar.duzenli olarak baktirdigim ve asla vazgemedigim biri.
Su ana kadar her kelimesi harfiyen cikti.ayrica dobra ve durust biri oldugu icin cok iyi bir iletisim yakaladik.
En son 2 gun once bakti ve ertesi gun yine söylediklerini yasamaya basladim.
Ben kesinlikle adana li eylem hanimi tavsiye ediyorum

Son düzenleme:
Gercekleri öğrenmeye ve dogrulari dinlemeye hazirsaniz arayin derim..isteyene numara verebilirim

merhaba bende eylemin telefonunu istiyorum .özelden banada yazarmısınız lütfennn

Isteyenlere gonderdim istekleri dogrultusunda telefon numarasini.
Eylem hanimla konusmak ya da konusmamak tamamen sizin kisisel karariniz.
Bsna ne derse oldu ve oluyor.sonradannn aaa bunu da demisti diyorum ve sasiriyorum.
Pozitif olursaniz sizi net çözer bence.
Karar sizin.ben arayan onlarca insandan sadece biriyim.

Banada eylem hanımın telefon nunarasını yollarmısınız

arkadaşlar dün eylemin tel nosunu almıştim. Bugün aradım.az önce falima baktı. İnanın kendimde değilim. tek soru sormadan asıl öğrenmek istediğim konuyu bir bir anlattı. dilim tutuldu. Sevdigimin yurtdışında olduğunu ama orada ki işinin bittiğini ve tr ye döndüğünü söyledi. ve ben bugün onun tr ye döndüğünü ogrenmistim. daha neler neler. o kadar fal baktirdim inanin bu bambaşka.

Sevindim senin adina :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…